Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PodziekujPremierowi.pl |
Pozdrawiam was
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PodziekujPremierowi.pl |
@tyku @Filip....może dlatego ze większość się już przyzwyczaiła Dokładnie tak, i dlatego tak trudono jest wypromować cos innego (nierzatko lepszego) i przkonać do tego ludzi :) Wiem cos o tym :)
|
|
czy ktoś zna w łomży jakąś wróżkę?
|
|
Mnie też krew zalewa jak oglądam wszędzie tego Busha.... i to on jest zagrożeniem na skalę swiatową. Zatracił już dawno poczucie rzeczywistości ile i gdzie można. A te bajeczki wymyslane przez CIA - to już kpina. Pokleją filmik o jakiś Bin Ladenach i wmawiają ludziom jaki to on straszny i wogóle. A kuzyn Busha kręcił przecież z rodziną Bushów interesy (odsyłam do filmu Fahrenhait 9/11). To wszystko, te ataki na WTC i pozostałe wymysły amerykańców to moim zdnaiem stek kłamstw w żywe oczy dla całego swiata. Ale tak perfidnym i wyrafinowanym może byc już tylko zakłamany żyd amerykański. Już o prefabrykowanych dowodach w innych sprawach nie wspominam - ta wyprawa na księżyc - też dobry kit. A wiało na księżycu jak cholera. To śmiech parodia a amerykańce robia co chcą i traktują świat jak swój prywatny folwark.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
a ja mam odmienne zdanie :) Na phpbb jest juz taka masa for i w dodatku wszystkie sa niemal identyczne a to mam swój charakter :)
|
|
jest na ks. anny ale dokładnego adresu nie pamietam
|
|
Nie ma to jak forum na www.4lomza.pl/forum Pozdro dla Forumowiczów i Adminów :)
|
|
z większą uwagą na schumacherze, ale myślę, że i tak warto obejrzeć ten skrót: http://youtube.com/watch?v=pTCG3L1wFsU róbmy swoje
|
|
nie no Kempisty jest drogi ale robią co im się zleci. :D konkret obsługa
|
|
w miejscu, w którym czasem przebywam zauważyłem już że takiego łącza brak. Stąd też prośba o Szeptel nr ...........please ...
|
|
100 osób na dsl 3-4 Mb/s życzę sukcesów czyli 30-40 kbps download i 2,56 kbps upload POWODZENIA i kończe dyskusje bo widze, ze sami fachowcy takze nic się już nie odzywam. Jobler przetestuj IST to będziesz miał porównanie.
|
|
a ja polecam pizzerie "SAVANA: na Browarnej bardzo dobra pizza polecam jeszcze lepszej niejadlem w lomzy naprawde jka bedziesz bral polecam grillowa albo tak jak nazwa pizzeri savane lub skomponuj sam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |