niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
OCENA BRZEZIŃSKIEGO

do HaveSomeBrain to dobrze ze wiesz kim jestem !! nie tylko to wiesz :)))
do Nolnejm to przespałes impreze !! nie moja wina !! spi sie w nocy !! a skupiac skupiam sie i na dziewczynie i na drodze :))) do nastepnego !!! pozdrowionka dla wszystkich

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: OCENA BRZEZIŃSKIEGO

weż sie kórwa przestań udzielać wreszcie ,tumanie jak Ci się to nie podoba to wejdz na czat wp.pl tam są dla Ciebie dogodne tematy ,znajdziesz je na bank,wiesz że przestajesz mi się podobać i też moim koleszkom .dobra rada odemnie "ZbAStUj"

(---.lomza.rtf35.4lan.pl) wiesz co to jest ?!!!

zx

oferta :)
mam do pogonienia fiata 125 kompletnego tylko ze na cześci 86rok 5 skrzynia silnik polonez za 250 niestety gazu niema jak coś to pisać na marcin.go@interia.pl

Najtaniej z tego co się zdąrzyłem zorientować będzie można poszaleć w klubie "Atom" (tam jest zawsze fajnie i tanio :)) i w "Ibizie" (bo chyba 50 zł od osoby) a najdrożej w "Baranowskim" (1000 zł) Pozdrawiam.

Sierra wkurzamy sie?:):):) Widac od razu, ze slowa prawdy wywoluja u Ciebie slinotok... Straszysz mnie? hehehe... zapraszam, jezeli oczywiscie potrafisz (---.lomza.rtf35.4lan.pl) <--- to rozszyfrowac, a sadzac po Twoim niziutkim poziomie nie potrafisz :]]] Ale mimo to, jesli juz mozg wyparuje Ci do konca i zorientujesz sie gdzie mieszkam to zapraszam :)
Z najserdeczniejszymi zyczeniami dla Sierry i jego koleszkow z bandy kretynow --- HaveSomeBrain!!!!

Do Kornik:
Heh, a to niespodzianka... kolega też we Wrocławiu? Ależ ten świat mały :-) I to w dodatku możemy sobie pomachać przez okno.

pozdrawiam

ten chyba nie wypalił.....
...to może mój pójdzie:

proponuję spotkać się za 16 dni 21.XII.2003 roku przed północą z szampanami i z zaskoczenia punktualnie o godzinie 00:00:00 dnia 01.01.2004 otworzyć szampana, krzyczeć i ściskać otaczających ludzi!!!

magda is the best do poteki!!!!!!!!!

...oczywiście 31.XII :D

dzis od 18 30 grają mecze na "jedynce" przyjdź , pogadaj moze tam sie czegoś dowiesz.POzdrawiam

Viva oka nastepnym razem bede jechal na ciebie to zobaczysz... dzis mialem taki zamiar ale spieszylo mi sie ......
..... a tak wogle to czekamy na stronke :) i pozdrowienia

...ja jadę do Szwajcarii...

:-C

Jesli masz problemy z firma Neo zglos sie gg 6542513 a podpowiem Ci jak ich udupic i odzyskac kase

Tia... JoeMonster.org rulez ;-)

MrS

Siema Baca. Kiedy będą jakieś wyścigi lub palenie gum?

Pozdrowienia dla ziomali...

Obsługa w Urzędzia Miasta w Łomży jest okey.
Pozdrawiam.
R. Cz.

Pablo21, czy to wiążę sie z utratą danych na jakiejś partycji, m.in. systemowej??

Ja bym chciał zeby w łomży zagrał gramatik,slums attack,Killaz Group,i Molesta i jescze Sokol_and_Pono-TPWC_

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org