czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
rząd tuska z PO chce blokować strony internetowe !

Mamy na niego uwarzac ,bo sikal w krzaki?:|

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: rząd tuska z PO chce blokować strony internetowe !

Widzisz Jasiu, podstawowe zasady higieny to mowia, ze jak sie wchodzi to sie mowi "dzien dobry". Tylko w sumie komu?- gosciowi ktory sie rajcuje jak mu reszte w hipermarkecie wydaje kasjerka o oszczanych lapach? Czy temu pieskiemu fanatykowi z nr tel. w tytule? Nie pisz, ze zyjemy w srodku Europy, bo z taka mentalnoscia, to nam jeszcze do niej daleko. Choc Tobie moze jednak blizej.

Dno ten film lepiej ściągnij [Dublerzy Zabiją śmiechem] Ja ogladalem ten francuski numer i zbyt z niego nic nie rozumiałem a zaśmiałem się chyba raz jak były napisy końcowe;)

Nigdy więcej PiS!

Juz lepiej idz na lekcjie prywatne szybciej sie nauszysz niz w jakiejs szkole jezykowej

Nie polecam żadnych łomżyńskich kursów dla kogoś kto naprawdę chce się nauczyć angielskiego. Najlepsze są lekcje indywidualne u nauczycieli angielskiego

lalka1 byłaś na wszystkich tych kursach, skoro żadnego nie polecasz? Żenada.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org