Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
rasizm imigrantów...wyładowuja tylko frustracje...to przypadek... |
Cóż miejsca rozpoznać nie podobna, za mało szczegółów, chociaż obstawiam pola za kościołem Ferdynanda, ul. Przykoszarowa. Czynność orka? narzędzie pług? (stawiam znaki zapytania bo dwie ostatnie odpowiedzi wydają mi się za oczywiste i może to jest jakieś podchwytliwe?) :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: rasizm imigrantów...wyładowuja tylko frustracje...to przypadek... |
Ludzie!!! Opanujcie sie!! Trzeba sie tylko cieszyc, ze mlodzi ludzie po ukonczeniu studiow ida z zapalem uczyc dzieci w szkole! Mogliby rownie dobrze za parokrotnie wyzsze pieniadze bez problemu znalezc prace za granica. Chwala im za to, ze zostaja i chca jeszcze w tym miescie zrobic cos dobrego! Zaczynaja od pensji stazysty i daja z siebie naprawde wszystko a trzeba tu zaznaczyc, ze praca w szkole nie nalezy do najlatwiejszych... I jesli oni w ta prace wkladaja cale swoje serce to czy wam nie wstyd ich tak krytykowac?! Wystarczy wejsc do Kolegium Jezykow Obcych i zobaczyc na tablicy ogloszen wiszacych przynajmniej 5 ofert pracy dla anglistow w szkolach gdzie dyrektorzy maja problem ze znalezieniem nauczycieli.. Panie Marcinie! Zycze samych sukcesow zawodowych! Pozdrawiam!
|
|
Re: rasizm imigrantów...wyładowuja tylko frustracje...to przypadek... |
Kurcze czy wy ludzie jestescie az tak tepi?? "prawdomuwny" i "dul" zostalo spacjalnie napisane przez autora tego postu :/ a wy zamiast wypowiedziec sie na temat piszecie wciaz o tych bledach.... porazka.... Ja osobiscie takze jestem przeciw Kaczorom i mam nadzieje ze wygra partia pana Tuska, a jego reklama jest bardzo fajna mimo ze sciagnieta z USA. No coz ale to co fajne mozna powielac.... POzdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |