Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Brawo Kolno - Brzeziu i Sroka, was na to nie stać |
'' bym chetnie coś w tej sytłacji zrobił ale nie mogłem byłem w domu" to cytat twojej wypowiedzi Bartes. A co drzwi ci się zatrzasnęły że nie mogłeś wybiec na ratunek, ani też nie miałeś telefonu aby zadzwonić na Policję? Krytykujesz innych a co ty zrobiłeś aby pomóc krzywdzonej matce i dziecku? Niech inni zrobią, pomogą aby nie ja. Dając nasze przyzwolenie jesteśmy wspólnikami zbrodni, winniśmy za to być karani. Kk jasno o tym mówi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Brawo Kolno - Brzeziu i Sroka, was na to nie stać |
szacunek dla Ciebie prawdomuwny ;-] Pokazałeś klase w tym poście, oby tak dalej, a wtedy każdy się przekona jakim jesteś imbecylem ;] Jeśli się boisz konstruktywnej i szczerej krytyki to lepiej się nie wypowiadaj tu na forum, ani na innych a oszczędzisz sobie nerwów ;] hehe i tylko nie potraktuj mojej wypowiedzi jako krytyki, bo wiem co ty o krytyce sądzisz ;]
|
|
chwdprawdomownemu
|
|
No wlasnie czyli dobrze zauwazylem. Chwilami zaczelem sie zastanawiac czy mi czasem kompy nie nawlaja:/
|
|
1. Bartes jest bardzo mlody 2.jego przemyslenia i reakcja na film b. dojrzale i wzbudzaja moj szacunek 3.ja jestem bardzo wrazliwa na punkcie poprawnosci jezykowej, ale czasem tresc jest wazniejsza niz gramatyka
|
|
Rydzejek napisał: Dyrektorka Szkoły Podstawowej nr 9 w Łomży zatrudniła na stanowisko nauczyciela jęz. angielskiego swojego 21-letniego syna, który zdał jedynie maturę. Zatrudniła, zgadza się, ale on ma nie tylko maturę. Zdał licencjat w Kolegium Języków Obcych w Łomży i dostał się na studia magisterskie na UW. Ma uprawnienia do nauczania. Więc jak coś piszesz, to najpierw upewnij się czy jest to zgodne z prawdą!
|
|
i "piromanów" może zainteresuje fakt, że będzie sie paliło i będzie głośno...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |