Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Choiński znowu olał rodziców z SP 10 |
.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Choiński znowu olał rodziców z SP 10 |
ooohooo dym był w czasie przerwy ...
|
|
Komentator dobry jest; "..chocby pryszczykiem na czole musnal pilke to byl by gol..."
|
|
Ja natomiast miałem problem z przesyłką krajową, ale tak się stało, że w moim przypadku złapano pracownika poczty który był złodziejem. Ukradł w ciągu miesiąca ponad 40 paczek!!!
|
|
makmarc jak piszesz o wypadku to nie pisz tylko " szkoda mi chłopaka " ale wyjaśnij co sie tam stało >:(
|
|
Dopink tez niezabardzo jak by juz kibice jagielloni troche zwątpili hehehehehehehehe :P
|
|
szczery ten komentator;p
|
|
no i kontaktowego strzelili :(
|
|
KUR.... remis ____________________________________________________________ Prawdziwym patriotą jest ten, który nie ze wszystkiego jest zadowolony w swej ojczyźnie, to człowiek, który pragnie i walczy o to, by w niej było lepiej - Charles Dickens
|
|
qrde 2:2 - 60 minuta
|
|
ups 2:2
|
|
jak to sie stało ŁKS jak to sie stało ? :(
|
|
ŁKS ŁKS ŁKS !!! Fracik
|
|
Grać na całego i walczyć do UPADŁEGO ŁKS grać na całego i walczyc do upadłego ____________________________________________________________ Prawdziwym patriotą jest ten, który nie ze wszystkiego jest zadowolony w swej ojczyźnie, to człowiek, który pragnie i walczy o to, by w niej było lepiej - Charles Dickens
|
|
radeusz: Pitolisz farmazony. Moje dziecko by się tam nie znalazlo, bo bym go pilnował. Jedyne o co można mieć żal, to brak sygnalizatorów cofania we wszystkich większych pojazdach.
|
|
Czego ludzie oczekują i szukają w sieci? Jaki wymiar przyjmują uczucia i emocje? Ile tracimy,a ile zyskujemy na wirtualnym kontakcie ze swoim rozmówcą? Czy tworzymy społeczeństwo ludzi gałganów,którzy nie potrafią wyrazić się w codziennym życiu? no to jedziemy z tym koksem:D
|
|
sam jestes szmaciarz. Sam napisales temat o bialymstoku, a siedziales w domu podczas meczu. ile bylo naszych kibicow? o co chodzilo z tym paleniem szalikow.
|
|
reaper daruj sobie, ja wsiadając do swojej ciężarówki zawsze podchodziłem tak żeby widzieć co jest z tyłu. A jeśli już jesteś taki dosłowny to małe dziecko byś pilnował, ale starsze dzieci raczej nie bawią się z rodzicami.
|
|
Już w 1975 r. powołano Zarząd Wojewódzki Towarzystwa Krzewienia Kultury Fizycznej, Wojewódzkie Zrzeszenie Ludowych Zespołów Sportowych, Zarząd Okręgu Szkolnego Związku Sportowego. Opracowano program rozwoju kultury fizycznej w województwie łomżyńskim na lata 1976 - 1980. Powstały nowe kluby Międzyzakładowy Klub Sportowy "Narew", Mięzyszkolny Klub Sportowy "Zorza" oraz reaktywowano Łomżyńskie Towarzystwo Wioślarskie. W 1976 r. powołano Wojewódzką Federację Sportu i Wojewódzki Ośrodek Sportu i Rekreacji. Wojewódzka Federacja Sportu koordynowała działania w dziedzinie sportu wyczynowego i rozdzielała środki finansowe na jego realizację. Wojewódzki Ośrodek Sportu i Rekreacji był jednostką budżetową Wojewody Łomżyńskiego i spełniał rolę inwestora bezpośredniego w zakresie budownictwa sportowego i rekreacyjnego oraz zarządzał i administrował obiektami rekreacyjnymi i prowadził działalność rekreacyjną. Studia Łomżyńskie nr XI Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa naukowego
|
|
Kiedy odbendzie sie egzamin na karte motorowerowo ?? Prosze o szybkie odpowiedzi.
|
|
a do ktorego??? jak nic nie znajdziemy to sie same wprosimy...:D
|
|
Witam wszystkich! Jak widać osób do krytykowania jest mnóstwo. Ale zastanówmy się przez chwilę. Spółdzielni mieszkaniowych w naszym mieście jest więcej i różnych innych instytucji. Czy któraś z nich organizuje na taką skalę rozrywki dla swoich mieszkańców? Nawet miasto nie za bardzo się do tego kwapi. Ja mieszkam w zasobach ZGM-u i tu nic się nie dzieje. O placach zabaw można tylko pomarzyć, remonty klatek czy elewacji to rzadkość, ciepła woda z boljerów.Żarówka na klatce czy piwnicy , naprawa domofonu to wyłączna sprawa lokatorów. Nie skarżę się to kwestia przyzwyczajenia. Ale teraz tak sobie myślę,że chciałabym być mieszkanką np. ŁSM. Dlatego nie rozumiem tych wszystkich pretensji, narzekań i utyskiwań. Mogliby przecież nic nie robić i też byłoby dobrze. Nie każdy lubi disco polo to rozumiem ,bo też za nią nie przepadam,ale byłam na festynie i doskonale się bawiłam. Były też inne zespoły, więc każdy mógł wybrać coś dla siebie.A tak na marginesie skoro tylu jest koneserów ambitnej muzyki to skąd te tłumy na "Toplesach"? Serdecznie pozdrawiam:)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
raczej zapytaj o sklep z rzeczami Łks
|
|
ja mam do sprzedania piekny szalik z napisem jaga
|
|
Tez tak słyszałam. Podobno w ubiegłym roku wszyscy ich uczniowie zdali maturę, FCE i CAE:))
|
|
a może nie są pojebani,tylko zdaja sobie sprawę ile kosztuja pracodawcę. Może lepszym określenie pojebani skierować do ministrów którzy nie robią nic aby obniżyć koszty utrzymania pracownika. minimalne 800zł + zus i inne pierdoły dało by niezła sumę.
|
|
ktoś może ma filmik nagrany z tego meczu?
|
|
Może się i pomyliłem to przepraszam, ale takie incydenty robią opinię o nas na przyszłość i nietrzeba sie dziwić, że lepsze zespoły niechcą tu przyjeżdzać.
|
|
enen dobre to tak jak Po czym poznać, że przekroczyło się granicę i wjechało do Niemiec? po tym, że krowy są ładniejsze od kobiet!!!
|
|
Это не польский клуб" To nie jest polski klub luiza
|
|
cavalera: tu nie chodzi o złośliwość tylko przymykanie oczu na takich idiotów. rozumiem od czasu do czasu można się pomylić, ale nie do przesady. szkoda, że na tym forum nie ma administratora, który zwracałby uwagę na takie rzeczy
|
|
rozdzielili się. Ale naprawde nick masz z deka małą mądry:] Prawdom"U"wny Fracik
|
|
buhehehe i jakos zaczal chodzic normalnie juz :D frania
|
|
ale CO SIE STAO? :D
|
|
rozdzielili się jednak jako państwa jednak nie jako drużyna
|
|
Na jednostce wojskowej może by mieli ''prawdziwe ciepłe ognie'' lepsze niż stokrotka a co do tych najebanych to mnie najbardziej denerwowało aż mi pod bloki ich poniosło;/
|
|
Ja czasami mam tak, że idę sobie ulicą albo jadę autobusem i zasatnawiam się czy mi to sie przypadkiem nie śni, albo zastanawiam sie dlaczego pewne rzeczy nazywają sie tak a nie inaczej i dochodzę do wniosku, że nazwa każdej rzeczy jest dziwna, no weźmy taki "parapet" co to jest wogóle??? Kto to wymyślił no maxxxxxxx. Pozdrawiam ciepło :))))
|
|
Wyzdycha ze trzy pokolenia to się może coś zmieni w tym kraju, zgniłym od wewnątrz. Wiesz czasami jest tak, że taka kobietka sama sobie los taki gotuje. Miałem dziewczynę kiedys tam i co zrobiła wyszła za menela, który chla non toper. W dupie mam takie ci* ____________________________________________________________ Prawdziwym patriotą jest ten, który nie ze wszystkiego jest zadowolony w swej ojczyźnie, to człowiek, który pragnie i walczy o to, by w niej było lepiej - Charles Dickens
|
|
Dyrektorka Szkoły Podstawowej nr 9 w Łomży zatrudniła na stanowisko nauczyciela jęz. angielskiego swojego 21-letniego syna, który zdał jedynie maturę. W regionie, w tym w Łomży, setki osób każdego roku, kończy różne kolegia językowe i uniwersyteckie wydziały filologii angileskiej. Czy Łomża to jakś wieś?, żeby żaden wykształcony anglista nie zgłosił się do pracy? A może dyrektorka zbyt dosłownie realizuje politykę prorodzinną lansowaną przez obecny układ rządzący w Polsce z PiSem na czele? Nie po raz pierwszy ta Pani pokazała, że traktuje instytucję publiczną jak swój prywatny folwark /zwierzęcy?/.
|
|
" Twierdzisz, że firma kurierska dba o przesyłki? Powinna, skoro róznica między kosztem nadania u nich i na poczcie - jest dosyć wysoka. " - i oto chodzi poczta Polska powinna urealnić ceny usług i świadczyć je na odpowiednim poziomie a nie jak dotychczas takie niby usługi - wyslesz może dotrze, może nie? Lez póki co PP nie jest poddana regułom wolnego rynku - a ceny usług kurierskich wcale nie zależą od ich kosztów tylko od przepisów które mówią, że mozna świadczyć usługi z tym, że cena jest jakąś tam wielokrotnością ceny PP
|
|
Licencjat jest to minimum i wtedy gdyby naprawdę nie było nikogo z pełnym wyższym wykształceniem oraz stażem to można go było zatrudnić, ale gdyby mieć na względzie dobro uczni a nie tylko nauczyciela to chyba nie.
|
|
Czy wiadomo ,o której godzinie wszystko się zacznie? frania
|
|
Dran: najwyraźniej nie czytałeś dokładnie, co pisałam w tym temacie - nigdy nie twierdziłam nic takiego...
|
|
torx mozna kupic w Demarcie na sikorskiego Nigdy więcej PiS!
|
|
oko za oko to nie jest najlepsze rozwiazanie moim zdaniem z takiej sytuacji, zreszta jak ktos chcialby byc "zabrany" to mysle ze sam sobie poradzi z wyjsciem ;)
|
|
dla mnie i tak to jakas sciema;/
|
|
tak jestem glupia i z calego serca zycze smierci takim kretynom jak ty ktorzy wola wierzyc mediom niz prawdziwym faktom. a to ze zycze smierci wcale nie swiadczy o mojej niedojrzalosci, tylko o pragnieniu oczyszczenia swiata z takich zaklamanych idiotow.
|
|
Może i tak ale trzeba więcej inwestować w prace. remix
|
|
skad ten link?? z jakiegos ogloszenia???
|
|
pod mostem nie mieszkam nie przejmuj się zasrańcu:-) olo
|
|
4173250 jego gg , cycq napisz może wróci hehe ihmo myśle ze zmienił nick :] Nigdy więcej PiS!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |