Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ocena wykonania "Strategii promocji gospodarczej Lomzy 2005-2010" |
Domnie jakoś fajki dochodziły ;) ____________________________________________________________ Prawdziwym patriotą jest ten, który nie ze wszystkiego jest zadowolony w swej ojczyźnie, to człowiek, który pragnie i walczy o to, by w niej było lepiej - Charles Dickens
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ocena wykonania "Strategii promocji gospodarczej Lomzy 2005-2010" |
Kefas,ja tez bym chętnie zobaczyl taką scenę,ale to chyba niemożliwe dopuki są ci porąbani kibole,zle nastawieni do wszystkich i do wszystkiego. Za dobrze im jest. Ja bym tych pojeb...stawiał po kolei pod mur(jak za Hitlera).Każdy by miał w gaciach pełno.
|
|
Re: Ocena wykonania "Strategii promocji gospodarczej Lomzy 2005-2010" |
@nowy 1984 i beerFun Ja pytałem o najlepszą waszym zdaniem metodę nauki a nie szkołę. Mimo co dziękuję wszystkim za rady. Stwierdziłem że wybiorę chyba jednak metodę Callana. Nie potrzebuję znać angielskiego perfect, gdyż nie mam zamiaru być jakimś lektorem angielskiego. Zależy mi jedynie na tym, aby móc się dogadać, nawet jeśli miałbym popełniac jakieś drobne błędy gramatyczne. ____________________________________________________________ Prawdziwym patriotą jest ten, który nie ze wszystkiego jest zadowolony w swej ojczyźnie, to człowiek, który pragnie i walczy o to, by w niej było lepiej - Charles Dickens
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |