Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W stronę wrogiego państwa |
W Multimedii najlepszy kanal to TV Lomza. Tam dopiero sie dzieje, albo przez kilka godzin obraz w stopklatce, albo caly program puszczany ze starej kilkadziesiat razy nagrywanej kasecie video :(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W stronę wrogiego państwa |
Pozostaje jeszcze choinka na starym rynku... Co do cen to faktycznie nie są najniższe , ale jest w czym wybierać. A może wiecie gdzie jest najdrożej , a gdzie najtaniej?
|
|
Bardzo dobra propozycja. Popieram i czekam z niecierpliwością! Zbych
|
|
na wstepie ogromny plus za mądre słowa dla Sierra marcina23 i Bacy NBNF !! teraz wiadomosc do HaveSomeBrain jesli chodzi o mojo konkretno osobe to tak: byłem na fadomie startowalem zajełem 3 miejsce jadąc muluchem !! wczesniej tym samym maluchem mając około 12-15 przeciwnikow DWA razy z rzedu wygrałem Rajd Mechaniaka !! wiec nie mow mi ze nie potrafie jezdzic samochodem i robie to tylko dla tego zeby sie wyrzyc !! bo jezdzic potrafie !!! a jesli chodzi o nasze imprezki to nie musisz sie wypowiadac jesli cie to nie interesuje !!! siedz sobie w domq i sie kiś !!! pozdrowionka dla całej Ekipki !!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |