poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
MirRobDer ODPOWIADA - BEZ PYTAŃ!

Kolego "SieRa", wiaty same się nie postawiły. Ktoś spowodował, że w końcu pojawiły się te ładne wiaty. Ja uważam, że podziękowania należą się szefowi jednostki czyli Bogusławowi Szczechowi.
R. Cz.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: MirRobDer ODPOWIADA - BEZ PYTAŃ!

DO HaveSomeBrain powiedziales, ze nie popierasz tego co oni robia - OK. Co wiemy o rajdach pytasz? Nie bede odpowiadal za innych, ale odpowiem ze siebie - troche wiem na ten temat :). Nauczcie sie jezdzic. A ty potrafisz?? Mialem przyjemnosc skorzystania z mozliwosci pojedzenia z kierowca, z Akademii Bezpiecznej Jazdy i powiem Ci, ze calkiem dobrze wypadlem i wcale przez to nie czuje sie zbyt pewnie na drodze, bo wiem, ze jezdze dobrze, ale ktos inny troche gorzej i moge na niego trafic. I skad moge wiedziec, ze to nie bedziesz, ty?? Nie osadzaj innych po wygladzie i nie czuj sie zbyt pewnie, bo droga to nie gra, tu naprawde gina ludzie. A jesli ktos ma ochote sie wyszalec to bardzo dobrze ze robi to za miastem, z dala od ruchu miejskiego, bo chyba nie chcialbys zeby robil to w miescie. A moje zdanie na temat tego wszystkiego jest znane. Pozdrawiam.

---
PGG

OK Panie Robercie. Niech będzie.

Wiaty są ładne i faktycznie ktoś je wybrał, ktoś zamówił, ktoś ustalił gdzie będą stały i wreszcie ktoś dopilnował, żeby stanęły.

Jestem pewien, że ten ostatni element na 100% jest zasługą Dyrektora Szczecha.
Jak pamiętam, jeszcze w ŁKS-ie był b. dobrym zarządcą.
Nie chcę dyskredytować udziału Dyrektora w całym przedsięwzięciu, ale uważam, że nie on jeden zasłużył na podziękowania. Może trochę za ostro napisałem i faktycznie zabrzmało to jakbym całkowicie dyskredytował Pana Szczecha. Tak nie jest.
Dzięki Panie Bogusławie i dzięki Wam wszyscy, którzy mieli w tym swój udział.

Poreg

ej ludziska jak organizujecie wyscigi dla wtajemniczonych to chociaz SLONIA powiadomcie to cos nagra na kamerkie albo zeby ktos foty robil czy cos !!!!

DaSto nie masz chetki na swoja strone internetowa. poza tekstami moglbys umieszczac tez zdjecia (bardzo jestem ciekaw zdjecia Krawczyka-mowiles ze zeskanujesz od tego goscia z baru) wspominales tez ze pracujesz w gazecie, nie ma jej odpowiednika w internecie ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org