Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Donald Tusk okrzyknięty przez Niemców polskim patriota dostanie od nich nagrode |
Zgadzam się ze Stanosem, że skoro z lusterka nie widać, to trzeba ruszyć dupą i obejrzeć tył samochodu, poprosić przechodnia o asekurację. Problem w tym, że jakiś kierowca znów nie pomyślał, że może kogoś rozwalić, zanim nadepnął pedał gazu. Z drugiej strony może w takich samochodach powinno się obowiązkowo instalować minikamerę z tyłu i mały wyświetlacz w kabinie. Obecnie to byłby koszt w granicach 100 zł, a takie urządzenie wydatnie poprawiłoby bezpieczeństwo przechodniów. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Donald Tusk okrzyknięty przez Niemców polskim patriota dostanie od nich nagr |
Nie każdy ma okazję zobaczyć ŁKS w drugiej lidze, więc Ty jedź z nami na NAJBLIŻSZY WYJAZD W II LIDZE !!! DZIŚ OD 10 DO 14 można się jeszcze zapisywać... nie czekaj ! ! ! "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Re: Donald Tusk okrzyknięty przez Niemców polskim patriota dostanie od nich nagrode |
Co tu gdybać. Nie wiem czy ktoś jeszcze pamięta jak dyrkiem w mechaniaku był Tadzio Zaremba.To dopiero był dyrektor!!!Jemu nie zrówna się żaden inny dyrek który teraz będzie. A panią Bagińską też pamiętam,dla niej zawsze były ważniejsze kwiatki przed szkołą niż to co się dzieje w szkole.Koconia tez pamiętam,ale pamiętam tylko tyle że nikt go nie lubił hehehe...nie wiem może się zmienił.ja go też nielubiłem. Tadzio Zaremba-wracaj do swoich korzeni!!!!!
|
|
Re: Donald Tusk okrzyknięty przez Niemców polskim patriota dostanie od nich nagrode |
Łewap ja pamiętam Tadzia potem pracował w CKP spoko gośc dbał o mechaniak jak naprawdę starał się dla tej szkoły Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Treść jest ukryta
|
|
no właśnie, bo za kadencji Bagińskiej vice dyrektorami byli Cieślewska i Lencki
|
|
Czy ktoś wie czy i o której przy stokrotce będzie dzisiaj pokaz fajerwerków?
|
|
Proszę o kontakt wszystkich zainteresowanych tradycją i liturgią katolicką z Łomży, Ostrołęki, Ostrowi, Wyszkowa jak też i z całej Diecezji Łomżyńskiej, celem konsolidacji środowiska wiernych tradycji łacińskiej i uzyskania indultu na sprawowanie liturgii Najświętszego Sakramentu Eucharystii wg Mszału Rzymskiego z r. 1962 m.regis [małpa] interia . pl
|
|
no nie wiem, jak na komputer z calym osprzetem to cena w sam raz. policz cene monitora, myszki i innych pierdoł i stówka sie nazbiera
|
|
|
W górę ! Derby już jutro !!! róbmy swoje
|
|
mija miałam na mysli;p a tak jakos zle nacisnelam;)
|
|
Metoda Callana polega na aktywnym poslugiwaniu sie angielskim, wyglada to mneij wiecej tak ze lektor zadaje Ci pyatnie po angielksu a Ty odpowiadasz i w ten sposob wygladaja zajecia, pytanie - odpowiedz Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
chcodzilam na zajecia prowadzone metoda Callana i w sumie zauwazylam poprawe w mowieniu, ale mimo wszytsko gramatyki lepiej moim zdaniem sie uczyc tradycyjnie,,, Zbych
|
|
Kto szuka nie błądzi... róbmy swoje
|
|
tutaj na forum napewno nie znajdziesz proponuje ci inne miejsca a jakie to chyba wiesz. waldek27 No i co się gapisz? To ja, Twój telefon komórkowy! Chciałem tylko na chwile wyjsc z twojej kieszeni, ponieważ smród twych jaj jest nie do zniesienia. Chyba ptak ci zdechł !!!
|
|
Gdzie w Łomży najtaniej można zrobić prawko???
|
|
a co oznacza toplesi??? pewnie gwiazda disko polo no tak,,, dobrze ze na południu ta impreza tam z pewnoscia wiejskich fanów niezabraknie tylko oby wieczorem bo niezdożo z pobliskich wioch po opożądku
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |