czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Donald Tusk okrzyknięty przez Niemców polskim patriota dostanie od nich nagrode

Zgadzam się ze Stanosem, że skoro z lusterka nie widać, to trzeba ruszyć dupą i obejrzeć tył samochodu, poprosić przechodnia o asekurację. Problem w tym, że jakiś kierowca znów nie pomyślał, że może kogoś rozwalić, zanim nadepnął pedał gazu.

Z drugiej strony może w takich samochodach powinno się obowiązkowo instalować minikamerę z tyłu i mały wyświetlacz w kabinie. Obecnie to byłby koszt w granicach 100 zł, a takie urządzenie wydatnie poprawiłoby bezpieczeństwo przechodniów.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Donald Tusk okrzyknięty przez Niemców polskim patriota dostanie od nich nagr

Nie każdy ma okazję zobaczyć ŁKS w drugiej lidze, więc Ty jedź z nami na NAJBLIŻSZY WYJAZD W II LIDZE !!!

DZIŚ OD 10 DO 14 można się jeszcze zapisywać...
nie czekaj ! ! !

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Re: Donald Tusk okrzyknięty przez Niemców polskim patriota dostanie od nich nagrode

Co tu gdybać. Nie wiem czy ktoś jeszcze pamięta jak dyrkiem w mechaniaku był Tadzio Zaremba.To dopiero był dyrektor!!!Jemu nie zrówna się żaden inny dyrek który teraz będzie. A panią Bagińską też pamiętam,dla niej zawsze były ważniejsze kwiatki przed szkołą niż to co się dzieje w szkole.Koconia tez pamiętam,ale pamiętam tylko tyle że nikt go nie lubił hehehe...nie wiem może się zmienił.ja go też nielubiłem. Tadzio Zaremba-wracaj do swoich korzeni!!!!!

Re: Donald Tusk okrzyknięty przez Niemców polskim patriota dostanie od nich nagrode

Łewap ja pamiętam Tadzia potem pracował w CKP spoko gośc dbał o mechaniak jak naprawdę starał się dla tej szkoły

Treść jest ukryta

no właśnie, bo za kadencji Bagińskiej vice dyrektorami byli Cieślewska i Lencki

Czy ktoś wie czy i o której przy stokrotce będzie dzisiaj pokaz fajerwerków?

Proszę o kontakt wszystkich zainteresowanych tradycją i liturgią katolicką z
Łomży, Ostrołęki, Ostrowi, Wyszkowa jak też i z całej Diecezji Łomżyńskiej,
celem konsolidacji środowiska wiernych tradycji łacińskiej i uzyskania indultu
na sprawowanie liturgii Najświętszego Sakramentu Eucharystii wg Mszału
Rzymskiego z r. 1962

m.regis [małpa] interia . pl

no nie wiem, jak na komputer z calym osprzetem to cena w sam raz. policz cene monitora, myszki i innych pierdoł i stówka sie nazbiera

Szkoda, że mojego nie chcą, bo trudno go sprzedac:( A ubezpieczony jest.

W górę !

Derby już jutro !!!

róbmy swoje

mija miałam na mysli;p a tak jakos zle nacisnelam;)

Metoda Callana polega na aktywnym poslugiwaniu sie angielskim, wyglada to mneij wiecej tak ze lektor zadaje Ci pyatnie po angielksu a Ty odpowiadasz i w ten sposob wygladaja zajecia, pytanie - odpowiedz

chcodzilam na zajecia prowadzone metoda Callana i w sumie zauwazylam poprawe w mowieniu, ale mimo wszytsko gramatyki lepiej moim zdaniem sie uczyc tradycyjnie,,,

Zbych

Kto szuka nie błądzi...

róbmy swoje

tutaj na forum napewno nie znajdziesz proponuje ci inne miejsca a jakie to

chyba wiesz.

waldek27

No i co się gapisz? To ja, Twój telefon komórkowy! Chciałem tylko na chwile wyjsc z twojej kieszeni, ponieważ smród twych jaj jest nie do zniesienia. Chyba ptak ci zdechł !!!

Gdzie w Łomży najtaniej można zrobić prawko???

a co oznacza toplesi??? pewnie gwiazda disko polo no tak,,, dobrze ze na południu ta impreza tam z pewnoscia wiejskich fanów niezabraknie tylko oby wieczorem bo niezdożo z pobliskich wioch po opożądku

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org