Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Na spotkanie z Markiem Jurkiem zaprasza Prawica RP |
No prosze Jacek został dyrektorem jak kiedyś sie go pytaliśmy czy startował by na dyrektora to odmawiał tej funkcji a tu proszę .Ja mechaniak kończyłem juz dawno ale jego powiedzenie fajne było "No co 10 tyś marek i masz zaliczony potem było przeliczenie na euro "fajny ten gryps był .Ale myślę ze idzie sie z nim dogadać nauczyciele z nim sie dogadają. A z tego co wiem to Baginśka i Jacus nie przepadali za sobą
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Na spotkanie z Markiem Jurkiem zaprasza Prawica RP |
to niech napiszą że mają podręczniki i poda nr telefonu, a nie podają jeszcze z dużych liter SAMOObRONA??!!!?moż ejeszcze walizkę kasy dadzą?
|
|
Sor Kocoń to bardzo dobry wybór....
|
|
a jakie jest zdanie na temat nowych wicedyrektorow??
|
|
Kurde, sprzęt niezły tyko szkoda ze bez wyjscia na TV. U siebie podpinam kabele i TV hula. Musisz w opcjach poustawisć odświeżanie, filtry itp. W moim sprzecie opcje te dostępne są dopiero po podłaczenia kabelka.
|
|
Fajerwerki beda o 20, ale zapewne bardzo krotko bo o 20.05 zaplanowany jest koniec :(
|
|
Na początku przeczytałem - złotówka. I to by była słuszniejsza cena. :P
|
|
|
Pan Jacek Kocoń to spoko gość. Uczył mnie 6 lat w zawodówce i technikum. Zdawałem u niego maturę z histy i nawet zdałem i to na 4. Skończyłem mechaniak 4 lata temu ale gdy go spotkałem 2 tygodnie temu to nie dość że mnie poznał ale znalazł jeszcze chwilę czasu żeby ze mną pogadać. Dobrze że został dyrektorem tylko kto teraz będzie ganiał palaczy w kiblu na środkowym piętrze...
|
|
Jak mawia mój dziadek : "Kierowca powinien mieć oczy dookoła głowy :)
|
|
Wczoraj na strzelnicy na moje dziecko rzucił się duży pies.Na szczęście miał kaganiec.Podrapal nim go do krwi i bardzo wystraszył.Zgłoszę to na policję.Co sądzicie o puszczaniu takich stworzeń bez smyczy w publicznych miejscach?Co grozi właścicielowi? Co powinno stać się z psem który atakuje dzieci?
|
|
hmm... to zalezy po co Ci ten angielski;) ..jesli masz zamiar sie uczyc bo chcesz wyjechac zagranice to polecam Callana...a jak matura i te sprawy to chyuba jednak bedzie lepsza metoda tradycyjna;) ... sama chodze na Callana i juz po pierwszych paru lekcjach było widac poprawe;)
|
|
Takie przypadki niestety się zdarzaja i to wina właścicieli ale należałoby pamietac o tym aby uczyć dzieci w jaki sposób mają sie zachować w takiej sytuacji...
|
|
Wczoraj wieczorem znaleziono na osiedlu przy ul Przykoszarowej młodego szczeniaka - czarną zadbaną suczkę. Obecnie czeka na swoich opiekunów w przytulisku "Arka" przy ul. Wojska Polskiego.
|
|
a wiecie moze o ktorej beda Toplesi??
|
|
mieczkoś , a niby jak mają się zachowywać ,jak skacze na nie pies większy niz one?
|
|
No tak ,mieczkoś.Może wiesz czy pies po takim przypadku powinien mieć jakieś badania, czy co w tym rodzaju. Jak ma takie skłonności to może mu się to kiedyś przydażyć bwez kagańca i tragedia gotowa.
|
|
Potrzebuje dwie kompetentne osoby do wdrażania i instalacji oprogramowania (najlepiej studenci zaoczni). 1000zł/miesiąc PILNE CV prosze przesyłać na norowski@wp.pl P.S> NIe rozumiem czemu mój wcześniejszy post został zdjęty Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
MIeczkos wlacz radio: ttp://www.radio.bialystok.pl/radioplayer/index.php
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |