poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Radny Borkowski przeciwko budowie dworca PKS?

Dokładnie tak zgadzam się z Łomżanem. Ja u BinLadena serwisuję swoje radia i jakoś nie ma problemu z zatsaniem go w domu więc nie gadaj głupot że jest żulem spod blaszaka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Radny Borkowski przeciwko budowie dworca PKS?

Ani jeden ani drugi się nie widzieli. Po prostu straszny wypadek. Niestety się zdarza, mam nadzieję, że kierowca będzie łagodnie potraktowany. I tak ma już karę

Zdecydowanie FireFox! Testowałem sporo czasu różne przeglądarki i najlepiej wlasnie FF mi sie sprawowal.Jest szybki i daje duże możilwości dostosowania do swoich potrzeb. Opcja rozszerzeń FF to nowa jakość :)

To, że dziadek był niewidomy to tylko na korzyść kierowcy powinno świadczyć, pod samochodem był straszny widok, zgięty w pół dziadek ze zmasakrowaną twarzą w asfalcie, na boku laseczka i ciemne okulary. Ehhh

Bez opisów makmarc, proszę. ciągle mam ten widok przed oczami.

loko: najpierw ustaw rodzielczosc na 640x480 i na jaknajmniejszą głębokość kolorów. Odświeżanie w Power Strip ustaw na 50Hz. Daj znać czy cos pomogło.

Oczywiście podłącz TV pod to wejscie gdzie masz monitor (monitor najprościej odłącz).

w dniu 31.08.2006 z parkingu przy ogrodzie pracowniczym Aster przy ul. Szosa do Mężenina został skradziony samochód Fiat Stilo JTD (diesel ) nr rejestracyjny BL11930, kolor ciemny niebieski metalic.
Cechy charakterystyczne samochodu. Zamontowany hak holowniczy, czujniki cofania, alufelgi.

Jeżeli ktoś zobaczy ten samochód proszę pilnie o kontakt z policją 997 lub o telefon pod nr 503031077.
Za informację, która doprowadzi do odzyskania samochodu nagroda.

właściciel

I jeszcze ten feralny koszyk... rozjechany na sam koniec przez kierowcę następnej ciężarówki.
Kierowca będzie odpowiadał z wolnej stopy. Został już zwolniony.

Dobra to ja napisze tak. Tomasz najpierw poczytaj o tym , jak sie korzysta z radia, zasady komunikacji, do czego sluzy kanal 19 itd. Pozniej okresl do czego CI potrzebne radio. Miec radio to nie sztuka, trzeba z niego umiec korzystac. Wlasnie przy okazji tego tematu moze jakis spocik kiedys zrobimy uzytkownikow CB ;). W koncu radio przezywa teraz swoja druga mlodosc...:).73!

-Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry-
-Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-

No ja wątpie żeby on się znalazł... a jak sie znajdzie to chyba w częściach

jamaica6, skąd wiesz, że go zwolnili itp?

Łomżyńskie struktury... oferuja nowe bezplatne zestawy podrecznikow dla dzieci uczeszczajacych do zerowki. Rodziny bedace w trudnej sytuacji materialnej zainteresowane powyzsza oferta prosze o kontakt: Piotr 692-690-921

nic nie zwalnia kierowcy z obowiązku zachowania szczególnej ostrozności w czasie wykonywania manewru cofania , jeżeli nie jest w stanie bezpiecznie go wykonac to winien się asekurować. Piszy nie pojawił się z ksiezyca a 70 letni ociemiały człowiek to nie batman i nie smiga z szybkościa światła po ulicach miasta.

Kampania wyborcza. admin co ty tutaj robisz???niech sobie zapłacą za ogłoszenie.

radiówka ok ale tylko jak dobra pogoda np. w lato. Używałem sam i czasami jest tak że nie ma netu. nie polecam na dłuzszą meteę

http://netster.pl/
Jako klient tejże filrmy muszę stwierdzić, że chu***. Net-a często nie ma, jakieś nieziemskie usterki i w ogóle jakoś kiepsko się aktualnie sprawują. Prędkości nie są tragiczne. 512 w dzień w nocy z 1 mb/s.
Wybór należy do Ciebie. ;)

Nowym dyrektorem Zespołu Szkół Mechanicznych i Ogólnokształcących został nauczyciel historii Jacek Kocoń. Co o nim sądzicie? Poprzednia dyrektorka nie była zbytnio lubiana przez uczniów i większość nauczycieli. A jak będzie z Koconiem, przypadnie nauczycielom i przede wszystkim uczniom do gustu? Będą mieli za niego lepiej niż za Bagińskiej? No i czy szkoła dzięki jego rządom będzie się rozwijała? Czekam na wasze opinie na temat jego wyboru na dyrektora Mechaniaka!

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

ja tam jestem zadowolony z nowej dyrekcji:D

Ić ******** jestes jaka kampania wyborcza ktoś chce coś dla ludzi a już krytykują , a puzniej narzekają że nic nie robią nic nie ma.

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

OPERA Rulez !!
Mnogość opcji konfiguracyjnych. Stabilność. Pełna integracja z użytkownikiem.... mądrym oczywiście.... bo ci ze średnim IQ na pewno wybiorą IE.

PS. Wielkich zwolenników FireFox'a odsyłam do kodu źródłowego.... lot's of bugs :(

kiedyś był inet czy jakoś tak ja mam neta radiowegoz firmy technik całkiem nieźle śmiga. zadzwoń i się zapytaj może się dogadacie. płacę 40 zeta za miesiąc:) a jak zawieszę( jak jestem w szkole to tylko 10) więc mi pasuje. coś nie działa dzwonie lub wysylam smsa i jest wsio ok masz koma do własciciela 508295688

Bo gdybym miał narodzić się znów to tylko w Łomży i tylko Tu !!

Pan Jacek człowiek z zasadami !!! Pełne poparcie !

Czyli nie ma po co isc na sale do budowlanki?? Nikogo tam nie bedzie od bjj?
To juz tylko zostaje nowo powstala sekcja boksu i kick boxingu przy szkole podstawowej nr 4.

to już nie pierwszy przypadek. Fallow the white rabit mr.pix

Nigdy więcej PiS!

Jak to jak wpaja się psu zasady? A tresura? A kwestia wychowania?

Ja wiem, że są wlaściciele, którzy krzywdzą swoje zwierzęta nie wpajając im pozytywnych zachowań.

Żeby mieć psa trzeba umieć zapanowac nad jego instynktami łowcy. Np zapewniając zwierzątku możliwość wyładowania swojej energii w innej formie, niż pościg za "króliczkiem" w postaci czyjegoś dziecka.

Jak ktos tego nie potrafi - to powinno mu się takiego psa odebrać. A potem uśpić - właściciela - nie psa !

Pozdrawiam.
AM

MikMik jesli mowimy o 4 blokach przy szkole nr 9, to jest to Perspektywa.

"Zresztą JA nigdy nie dam 2500 za stare do remontu jesli w tej samej cenie mogę mieć nówkę?!! "
dasz dasz :) jak tylko nie znajdziesz nowego kupisz uzywke :P

JAk chcesz ja ci moge powróżyć ;]

zapraszam wszystkich do wyrażenia swoich opini

Nigdy więcej PiS!

wyjade jak bedzie gotowa...jak tu mozna wrzucic fote??? to se zobaczysz.

i jeszcze cos ci powiem, sram na to czym jezdzisz, dla mnie mozesz i nowym Astonem latac, ja jezdze tym na co mnie stac ale w przeciwienstwie do ciebie bajek nie pisze i z nikim sie scigac nie boje, bo mam czym buahhaha :D

ę

Witam! Mam nadzieję,że zechcecie się Państwo wypowiedzieć na poruszony przeze mnie temat konfliktów ekologicznych w naszym mieście Łomża. Mam tu na myśli inwestycje/przedsięwzięcia zrealizowane bądź planowane na terenie miasta (lub w okolicy), które znacząco wpływają na stan środowiska. Bardzo chciałabym poznać Państwa opinię na ten temat.

Bimbo !

ope vectra kupiony 6 lat temu. komplikacvje się zaczęły dopiero.wcześniej było git.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Ja też mam pytanie. Ile pozostało odcinków do końca? ;D

Heee ja tam do tego ręki nie przykładam :)))

Bimbo !

dokladnie...a swoja droga...to szkoda mi sie ich zrobilo...jezeli czlowiek bierze odpowiedzialnosc za zwierze to po *** bije i sprawia bol...niech swoje dzieci leje! moze mu oddadza!

Bimbo !

sportowefakty.pl

zgadza sie mam filma :) Dorian moge ci nagrac nie ma problemu (jesli ktos jeszcze chce prosze pisac) moge nagrac na kasetke a byc moze i na płytke (bo dopiero jutro jak wypali bede mial na plytce) pozdrawiam.

To nie prawda że marihuana inaczej mówiąc buch uzależnia. Jak to inni mówią zapalisz dwa trzy razy i jesteś ćpunem ,bardziej papierosy albo alkohol i różnie organizm odpowiada na nowy produkt Np jak się co nie którzy wypowiedzieli że ma się (FAZE) nie wiem w moich przypadkach nikt nie wariował z nożem po ulicy ani się nie śmiał , można mieć zawroty głowy (letkie) po 2,3 razie jak bardzo dobrze wciągniesz lufkę. Po swoich osobistych doświadczeniach. Mogę dodać jeszcze to że dilerzy nie biorą ani nie palą jeśli chodzi o Buszka. I to wszystko to nie są jakieś opowieści braci Grim to co przetoczyłem. A co do tyka ty malujesz liście marihuany a nie wiesz co to jest? trochę śmieszne;)

Bimbo !

http://video.google.pl/videoplay?docid=-5306912305614358234&q=wujek%2bsie%2bschowal

Wujek się schował (Daro i Kędzior edit)

To się nazywają hity na czasie :)

Borys-50

Jestem czuubiasty, i się lubię czuubić, a kto się luubi ten się czuubi. A jeszcze jedno - strasznie lubię uuuuuuuuuuu.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org