Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
prezydent Łomży - M.Głaz |
Koma - jak tyle chce adoptować, to dlaczego sierocińce są pełne dzieci? Wybacz. Wypadki chodzą po ludziach, co, jeśli kochany unimil/durex/caress zawiódł? Myślcie trochę ludzie, oceniać najłatwiej. Dziekan
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: prezydent Łomży - M.Głaz |
można ten temat rozumieć w różny sposób
|
|
Zgadzam sie z 5510.LKS jest DUMA naszego miasta.Bo kto niby inny mialby byc?... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
ZAŁAMANA DAJ JAKIS KONTAKT NA SIEBIE POMOGE CI BO TU TRZEBA DZAIŁAĆ A NIE ROZKMINIAC.
|
|
Koma i ata ja jestem za wami uwazam że macie rację i nikt tu niech nie mówi ze nie mamy racji .Bo co 16 lat ma Załamana i co ? będzie wstyd jak się dowiedzą koleżanki i koledzy sąsiedzi lepiej usunąć wrzucić do śmietnikai po sprawie a co tam a gdzie twoje sumienie ?Jak będzież żyła z swiadomościa jako matka że nie dałaś temu dziecku szansy narodzenia się moze by było twoim ostatnim dzieckiem bo potem by sie okazało że nie możesz mieć .Niech nikt tu nie mówi ze po 72 godzinach dopiero jest dziecko brednie i jak mozecie doradzać zeby zabiła dziecko jestescie tacy sami mordercy Załamana rozumiem to co przezywasz w tej chwili ale uwież mi ja nie pochwalę tego co zrobić zamierzasz uwazam że powinaś takze pomyślec o tym przed stosunkiem przecież jest tyle zabezpieczeń.
|
|
Sory, sory. Sex to przyjemność - ok, zgadzam się. A pytałeś dlaczego jest taki przyjemny? Bo inaczej nigdy byśmy się nie romnażali, bo : trzeba być przygotowanym ,dojrzałym psychicznie i fizycznie etc.etc. Matka natura działa, i nie ma tu miejsca na egoizm, jest CZŁOWIEK!
|
|
Witam. Mam następujący problem. Czy podłaczał ktoś moze lapsa ze zwykłego gniazda na monitor przez kabel tzw."konwerter" do TV przez euro???? Dla jasności kabel z jednej strony ma końcówkę taką jaką ma monitor i idzie to do laptopa a z drugiej jest wtyczka euro która idzie do TV. Dodatkowo mam do tego program PowerStrip 3.62 Dodam że Laps to IBM R50e a TV to 100Hz samsung slim jezeli ktoś w tym kuma to niech sie odezwie bo ja już posłałem pare kur..... i dalej nic.
|
|
"Niech nikt tu nie mówi ze po 72 godzinach dopiero jest dziecko brednie i jak mozecie doradzać zeby zabiła dziecko jestescie tacy sami mordercy"-Tommek!!! walnij se o ściane barana ze trzy razy i jeszcze raz przeczytaj to, co napisałes.Jesli nadal sie pod tym podpisujesz- to jestes honorowym obywatelem tego ciemnogrodu!!!!!!!!!Co Ty człowieku chcesz wyrzucac do smietnika?????????To pewnie wg Ciebie wyrzucenie prezerwatywy pełnej nasienia jest tez zabiciem potencjalnych dzieci...Dzizus co za kraj, co za ludzie...................
|
|
Biuro ofiis na legionów
|
|
pabloz4 załosne to to co piszesz o myjni.zastanów się jarek
|
|
Możliwe że sama się rozsypie za jakiś czas, i dopiero wtedy zaczną się przemyślenia, dlaczego tak się stało?
|
|
Piszesz że nie jesteś jeszcze pewna, ale gdyby okazało się że jesteś w ciąży to pamiętaj że gdyby najbliżsi ci odmówili to są ośrodki dla samotnych matek i kobiet spodziewających się dziecka. Powstaje taki w Olszynach i w Wasilkowie prowadzą Siostry Nazaretanki. To dziecko zabijesz, a skąd wiesz że dasz rady począć następnę? Może to jedyne jakie możesz mieć i wtedy całe życie będziesz tego żałować. Jesteś młoda i nie słyszałaś o syndromie poaborcyjnym, kobiety posiadające odrobine nawet przyzwoitości i ludzkiego sumienia przez całe życie o tym zapomnieć nie mogą. Budzą się w nocy słysząc płacz dziecka, kilkakrotna spowiedź nie jest w stanie przynieść im spokoju. Wiesz ale to są kobiety z chrakterem a nie maszynki do seksu. Ktos pisze że sierocińce sa pełne - tak jeśli taka miłośniczka sexu rodzi i nie zrzeka sie praw do tego dziecka licząc na to że kiedyś w starości będzie mogła żądać od niego pomocy, to takie dziecko nigdy nie może byc adptowane. Do pełnoletności siedzi w tzw. bidulu. Jak widać perfidii w świecie jest dużo. Jedni radzą i spieszą z pomocą jak sie ,,pozbyć'' takiego dziecka a inne chcą mieć spokojną starość. Kidyś nadejdzie dzień, kiedy będzie trzeba odpowiedzieć za swoje czyny i podpowiedzi ( to jest współudział w zbrodni ). Życie jest krótkie, czy warto za tę chwilę ziemskiej przyjemności pogrzebać szczęśliwą wieczność?
|
|
Jezus Maria..Koma ty się natychmiast zacznij leczyć..natychmiast! Jesteś kompletnie nienormalna...Radzisz jej, żeby poszła do domu samotnych matek..Boże kochany.. Zwariowałaś..Wróć do swojej ligi polskich rodzin i nie chrzań tu głupot do normalnych ludzi. Idź precz maro przeklęta, zgiń, przepadnij a kysz! Brr aż po mnie dreszcze przeszły.
|
|
litości...
|
|
Jak doszło do tego że moze byc w ciązy to ona juz jest odpowiedzialna nie tylko za swoje zycie ale takze za zycie dziecka. Trzeba być odpowiedzialnym za to co sie robi.
|
|
film trwa 20 minut jakieś. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Pijana powietrzem co robiłaś na biologii w szkole średniej?
|
|
wincenty z apuzjno wyjety albo aldona z peknietego kondona z tego ambarasu bedzie !!!!!!!!!!! i sie nauczysz trzymac nogi razem !!!!
|
|
Pijana powietrzem zlituj się...to, że tobie na religii wmawiali, że plemnik to już dziecko to twój problem. O jakich wartościach tych mówisz? Nefretete a skąd wiesz, że ją wyrzuty sumienia zamęczą? Ile razy usunęłaś ciążę?
|
|
Odpowiedzialność i dojrzałość uważających się za dorosłych - młodych ludzi. Żenada ! Nie chcę analizować ani odnosić się do komentarzy bo poziomem nie odbiegają od autorki. Gdzie poznajesz swoich partnerów, jeżeli chwilę potem prosisz o zrzutkę na zabieg na forum ?? Może jednak lepiej kasować gości przed romansem ?? Przynajmniej zostanie na lody ! " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Mam pytanie czy któraś z dziewczyn odwiedzających to forum miała do czynienia z kobietą ginekologiem i mogłaby polecić najlepszy gabinet na terenie Łomży gdzie przyjmuje kobieta ? Dzięki za odpowiedzi.
|
|
Autor: Alehandra (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 31-08-06 09:41 pisze: znając dzisiejszych rodzicow to by ją zaczeli od puszczalskich wyzywac i jakies epitety inne w jej strone rzucac. od kiedy to rodzice tacy ludzcy niby są? Moje pytanie? Jak będziesz matką to pozwolisz swojej córce na dymanie bez względu na wiek, byle kim i o byle porze? Rozumiem też, że potem pogłaszczesz córcię po główce i podsuniesz wcześniej przygotowane tabletki?! Znasz niedzisiejszych rodziców, którzy będą to tolerować?? Oj, dziecko, dziecko.......... zamiast się wygłupiać na forum biegiem do książek !! Ma zowsze Łomża
|
|
A nie lepiej klawisz F5 razem z przyciskiem funkcyjnym? (tym żółtym)
|
|
pozwole. wszystko jest dla ludzi. o!
|
|
i jak ZAłAMANA wyjaśniło się cos,czytam ten temat i nie widzę ciebie.napisz co udało ci się wyjasnić lub załatwić.pozdrawiam
|
|
forumowy "ham"
|
|
hej, recepte zalawiłam, ale nie zrealizuje jej. postanowilam razem z nim, ze co by nie bylo to konsekwencje pniesiemy. ale mam nadzieje, ze nie jestem w ciazy, po prostu zostalo mi poczekac. . .
|
|
wspaniałe rozwiązanie czas pokaże swoje??? waldek27 Sznurowadła prowadzą do rozwiązania.
|
|
No problem , mamy bilety na VIP-owską.
|
|
tommeknet--> NO WŁAŚNIE TEN KABEL MAM I NAWET OD TEGO GOSCIA I LIPA. NO CHYBA ŻE DAŁEM CIAŁA Z USTAWIENIAMI
|
|
No to musisz chyba zmienić ustawienia karty graficznej. Nie każdy telewizor wytrzyma odświeżanie np 70 Hz. Zmniejsz to na minimum. rudy błazen z druhem
|
|
Na moim osiedlu już rozebrali 2 kioski jeden no to prawdziwe obciachowe miejsce ponieważ stał na przeciw marketu a drugi obok szkoły opłaca się przy przystankach np. ja mam swój ulubiony kiosk obok LUXa kawałek jest żeby się przejść ale miła pani zawsze mi sprzeda dobre papierosy no i duży jak dlamnie wybór gazet(z grami i ne tylko) jak będziesz miał dobre miejsce i spory wybór to troche klijentów bedziesz miał. I to nie prawda że ludzie już niechodzo do kiosków chodz chodz...panowie............
|
|
Waszym zdaniem która za tych wszystkich dostępnych w sieci i nie tylko jest najlepszą przeglądarko stron WWW. ?
|
|
NO COMENTS.
|
|
zielone-oczy nie martw sie ja mialam torbiele 'pielegnowane' przez lekarzy pare lat, skutek- operacja, ale mam dzidziusia wiec mysl pozytywnie
|
|
Powtozy sie powtowzy chociazby za rok:]
|
|
Firefox - opera sie wysypuje :)
|
|
Napewno się powtórzy , ale ja i tak jade , dziś lece się zapisać . A TY ??????
|
|
IE to jeden wielki wirus ta sama prędkośc ściągania a zpowalnia przez wirusy. Moja odpowiedz ....... Ma zowsze Łomża
|
|
Inżynier: co z ciebie za inżynier jak ci się opera wysypuje .... :):):)
|
|
Kurdę ja spałem o tej godzinie. A mieszkam nie daleko. Słyszałem syreny ale nie wiedziałem gdzie jadą. Wiadomo skąd ten dziadek??? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Autor: MarCo Na pytanie, dlaczego to robi, odpowiedział, że to po prostu wielka pomoc dla zrozpaczonej, bezradnej rodziny. A ja się z tym zgadzam, uważam , że wykaz firm pogrzebowych powinien znajdować się w szpitalu. Nie na chama tylko ma Pan (i) do wyboru. Nigdy nie miałem z tym do czynienia i pewnie byłby problem. Podobna sytuacja co w holowaniu po wypadku. Policja powinna mieć wykaz takich firm.
|
|
serdeczne dzieki
|
|
Za piwo dam kilka zlo a za tel ? =P zdejmowalem juz sam simlocki ale nowy model podowuje ze motody moga byc niepewne. jednak jak Ci nie wskuram, zgadamy sie ;] Rasta Dzieki
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |