czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PYTANIE

sprzedaje i montuje w komisie naprzeciwko jednostki wojskowej ma duży wybór jak u niego kupisz to zamontuje ci gratis.

waldek27

Wtedy nie uważałaś co robisz, teraz rób co uważasz.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PYTANIE

Nie słucham zbyt często hip hopu, ale płytę jednego łomżyńskiego zespołu miałem. To EWP, a takie piosenki jak „Siwy dym”, czy „Londyńczyków świat” były dla mnie dużymi hitami. Z tego co wiem chłopaki już nie nagrywają, zajęli się biznesem. A szkoda, bo jak na mój gust to dobrzy byli.

Ważniejszy od toplesów? :)

http://lomza.go.pl

rudy błazen z druhem

W miare tanie i dobre (do auta), jesli chodzi o cene i paramaetry to UNIDEN pro520. Bez zbednych bajerow, posiada wszystko co potrzebne w aucie - jedyny minus jak dla mnie brak mozliwosci zmiany kanalow w gruszce.

prawdomuwny bez obrazy ,ale postaraj się pisać poprawnie , bez błędów takich jak : muj , rub :/ , nawet w swojim niku masz błąd .

Widzisz pijanego kierowcę, zadzwoń. Być może uratujesz czyjeś życie - plakaty z takimi hasłami pojawiły się na wrocławskich autobusach.

Źródło:
http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/bezpieczenstwo/news/Widzisz_pijanego_kierowc%EA_zadzwo%F1%21,786570,1612

Ciekawe czy to wiele pomoże? W Polsce nikt nie chce być kapusiem, woli odwrócić głowę w drugą stronę udając, że nie widzi, dając tym samym przyzwolenie na jazdę po pijaku i stworzenie zagrożenia życia dla innych uczestników ruchu drogowego.

Pozdrowienia.

Dobra galeria tych kraks tak najmocniej drastycznych zdjęć powieszać w klubach brach stacjach paliw to może fagasom odechce jezdzić po pijaku rozumiem że ktoś czegoś nie zauważył i pukneli się ale nie zabić kogoś przez to że jakis zasrany *** wypił i wraca na kacu do domu.......:/

Kusy

UWAGA!
Osoby wybierajace sie indywidualnie na mecz z Jagiellonią, czy nie lepiej Wam ustać razem ze swoimi kibicami i dopingować naszą drużynę?
Czy wolicie siedzieć cicho pomiędzy kibicami Białegostoku i nawet ust nie otworzyć?

Kibice wybierający się samochodem a nie mający biletu na mecz, lepiej dla Was i nas wszystkich będzie jak dotrzecie razem z kolumną autokarową.
Samochód będziecie mogli zostawić tóż za naszym sektorem w bezpiecznym miejscu, więc bedziecie bez obaw o jego stan.

SPOTYKAMY SIĘ WSZYSCY NAJPÓŹNIEJ O 13:30 NA STARYM DWORCU ! ! !

NIE CZEKAMY NA SPÓŹNIALSKICH ! ! !

KAŻDY ZABIERA Z SOBĄ DOWÓD OSOBISTY ! ! !

ZAKAZ PICIA ALKOCHOLU W AUTOKARACH ! ! !

ZABRAĆ ZE SOBĄ min. 2 BUTELKI WODY / SOKU ! ! !

WYSIKAĆ SIĘ WCZEŚNIEJ, BĘDZIE TYLKO JEDEN PRZYSTANEK ! ! !

Jutro zapisy dalej na ul.Krótkiej od 10 do 18.

Zapisy w klubie ŁKS od 19 do 20:30.

W sobotę zapisy również na ul.Krótkiej w godzinach otwarcia sklepu.

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org