Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ruda pokraka nie zaproszona na szczyt w Davos - a Pan prezydent jedzie |
0:0. mogli ten mecz wygrac ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ruda pokraka nie zaproszona na szczyt w Davos - a Pan prezydent jedzie |
zaraz puszczę pawia
|
|
AA TAM tlko remisy lub porażki , jak z legnico remis , spadniemy do III ligi .. coś te wzmocnienia nie pomogły!! a miało być tak pięknie . . .
|
|
Załamana lepiej weś się za nauke a bierzesz się za rzeczy nie dla dzieci i zakładasz tematy o jakiś tabletkach .Żaden aptekarz ci tego nieda za ładne oczy
|
|
co wy tak narzekacie pilkarze jezdza po calym kraju i nie przynosza nam wstydu, sa chwaleni za walke.. najwazniejsze 3 punkty zdobedziemy w niedziele :)
|
|
oj Koma,wzruszajacy jest Twój post, najlepiej sie wymadrzac na tematy które nas bezposrednio nie dotknęły,prawda?jakie to proste-nosic 9 miesiecy, potem urodzić i oddać. No brawo! Ja uważam że dzieci powinny się rodzic TYLKo CHCIANE, WYCZEKANE i DO OBŁĘDU KOCHANE!!!!.I to naszym (dorosłych ludzi)zasranym obowiązkiem jest robic tak, aby tylko takie dzieci sie rodziły.Ale poniewaz nie ma metody 100% to uważam że mamy prawo postapic tak-jak uwazamy za słuszne,żeby nie zasilac szeregu biednych,niekochanych i niechcianych dzieci. "Dziwię się z tak licznych doradców, którzy ,,serdecznie" radzą tobie jak możesz zabić, szkoda że nikt nie zastanawia się nad życiem dziecka."-kobieto!! Jakiego dziecka!!! Czy ktos stwierdził u niej ciąże??????Czy ona widząc na usg pierwsze bicie serduszka dziecka chce je zabić?Nie przesadzaj!!!!!!!!! a Twoje okreslenie "morderca" to lekkie przegięcie ( w tej sytuacji)No, chyba że Ty z tych z LPR co to chca żeby dzieci poczęte z gwałtów rodzić...to inna sprawa.
|
|
Koma do zapłodnienia dochodzi dopiero po ok. 72 godzinach a przed zapłodnieniem dziecka jesZcze nie ma. co ty myślisz ze odrazu dziecko powstaje jak facet ma w tobie wytrysk?nieee
|
|
No i "Załamana" ma problem (bardzo ludzki zresztą), jedni próbują cos poradzic, a Koma plecie wytarte androny i przytacza głupawe argumenty obrzucając epitetami inną osobę za to, że ma inne przekonania. Dla Komy plemnik - to juz "dziecko nienarodzone"! To pewnie nałogowi onaniści w seminariach mają chyba pełne portki takich 'dzieci" (nie mówię tu o "wariancie Petza")... "Kosmos jest wielki, a głupota ludzka jeszcze większa" jak mówił A. Einstein (chociaż to Żyd więc z tego samego narodu co Jezus).
|
|
Nie zabijaj. Nie odbieraj życia komuś kto być może bedzie rozwijał sie pod Twoim serduszkiem. Przeciez masz serce. Koma w zupełności Cie popieram. Oby więcej było takich ludzi jak ty. Trzeba szanować życie.
|
|
Ludzie o jakiej ciąży i dzieciach wy mówicie? To nie jest "miłosne zespolenie" rodem z nauk religii w szkole po ktorej rodzą się cudownie dzieci ale skomplikowany proces zapłodnienia.Nie będe porudszał zagadnienia receptorów błonowych plemnika, które nakazują komórce płciowej mężczyzny zasuwać w tym a nie innym kierunku ale do zapłodnienia jeszcze jest daleko. A przy spadku jakości towaru produkowanego przez nasze pokolenie w stosunku do mniej cywilizowanych naszych potomków, jest spora szansa, że można trafić na anizospermię lub nekrospermię albo inne czynniki utrudniające lub uniemożliwiające zapłodnienie. Nie róbcie dziewczynie wody z mózgu. Szansa na zapłodnienie i powstanie życia jest jak na tą godzinę jeszcze niezbyt wielka, a na pewno nie stuprocentowa. Przestańcie moralizowaćjeżeli nie macie zamiaru w jakikolwiek sposób pomóc. Trzymaj się Załamana.
|
|
Załamana a rozmawiałaś z najbliższą Ci osobą tzn. mamą,tatą....Jeżeli nie to proponuję Ci to zrobić.
|
|
tyku....nie zapomnij pojechac na mecz :)) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
barbara: z najbliższą osobą z mamą tatą? znając dzisiejszych rodzicow to by ją zaczeli od puszczalskich wyzywac i jakies epitety inne w jej strone rzucac. od kiedy to rodzice tacy ludzcy niby są? VOTUM DEO IGNOTO
|
|
pod warunkiem ze to F5 a nie np F7 i ze klawisz funkcyjny jest żółty a nie np pomarańczowy , niebieski :)
|
|
Prezydent Brzezinski i spølka juz sie tym nie przejmuja bo niedlugo koniec kadencji i nic ich to nie obchodzi czy Duma Miasta zagra w Lomzy mecz czy nie.Prezydent w ogøle nie kwapi sie by pomøc LKSowi.Ja uwazam ze na prezydenta miasta powinien startowac Maciej Glaz.Niech nikt sobie nie pomysli zaraz ze to møj kolega albo jakis krewny.Poprostu konkretny gosc i tyle.Wierze ze pomoze klubowi. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
no to tyku jedziesz :)) na VIP-owskiej nikt Cie nie skrzywdzi :)) Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |