czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Idealny kandydat na prezydenta.

"boshe" zalicza sie do slownika DN.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Idealny kandydat na prezydenta.

na Księcia Janusza 2 ma dobre kopyto widziałam sam osobiście???

waldek27

Wtedy nie uważałaś co robisz, teraz rób co uważasz.

spróbuj na innym kablu możliwe że ten jest wadliwy !

krótka, przy lecznicy zwierzat.

ZAłAMANA super.fajnie ze ten facet okazał się dobrym człowiekiem.jestem z tobą i trzymam kciuki.daj znac jak bedziesz już cos wiedziała.pozdrowionka

Siemka, mam zamiar wydzierżawić kiosk od Ruchu. Może ktoś z was ma jakieś wskazówki do przekazania. Czy da się wyjść na swoje tzn. zarobić na utrzymanie rodziny.

Na Małachowskiego

nie rub tego , nie opyla sie , muj dziadek chciał wynajać , ale po podliczeniu wychodił na minus!! naprawde , nie opłaca sie , kto teraz chodzi do kiosku?? słyszałem cos , że ruch ma płacić stało pensje , dowiedź sie o tym!

Radio CB do czego? Do samochodu czy do używania w domu. W samochodzie trzeba zwrócić uwagę na antenę i mniejszą ilość guziczków i pokręteł, bo to tylko rozprasza i przeszkadza. Tym samym pobór mocy jest inny. Dodatkowo zwróć uwagę na antenę no i oczywiście sprawy prawne podczas kontroli pojazdu.
W miarę tanie i dobre są LINCOLN, lub Alan28, 48 lub jackson

Pozdro 600

Opowieści z Narwi – Grzybnica na trzy „pa” Trrrraaach! Ćwik! Śśśśśśświu! – strzelił z bata kordelaźny. ? Ha!! Haaa! – rozder sie na końskie ścierwo dzierżąc parnie łobedwa czeredy lejcow i wywijasy rożniste czem czarodziej jakowyś czyniąc niemy, coby motywacyji łbom pustym nalać „łod tylca” – kak sie powiedało niendzy kamratami łod „Czarciej Stopy” – łoberzy spod lasa kole gory Bony. ? Nuże! Dawajta chopy! Pchajta! Jeno parnie, kak babie pchata! – tera sie pokierował s tom motywacyjom ku germkom jaśnie łoświeconego wielmożnie zamożnego jejmość Zygmunta I. Koła jednak jek wlezły w sam muł i wsie to ścierwo co do Narwi sie s grodziska puscało kanalico – tera jem sie we znaki łobzydliwzie i łokropniaśnie czerez nozdrza dostawszy i do jenzora przykleiwszy poczeło mieleć sie ... ? Tfu! Przeklente śmnierdzidło, cobyś scezło po trzykroć i wyschło! Tfu! – pluli chopy po pas w mazidle utatlani kak u garnkolepca w zagrodzie. Pluł kordelaźny, pluły konie i papuga uwięziona w klatce ot tylca wozu, powrozem przyimana do kikuta nowocześnej masyny do tortur mistrza Prawdomówiego. ? Cobyś scezło! Cobyś scezło! Cobyś… - ptak jednak nie mocen dokończyć owego dwusłowia buł, bo wielki kułak grubego krasnoluda Jivin popsuł na chwilę promienie słońca cudownie przez papuga udziwiane i zafundował mu darmowe i wielokrotne tańcenie łod krańca klatki do krańca i na łodwród i jesce po dwa razy wspak. ? Ło la boga la bogaaaa! Laaaa… - lament branki kupieckiej, co na zydlu wodle kordelaźnego siedziawszy także zawisł i tylko echo niosło wcześniejszy wątek „bogaaaa bobobo ga ga ga…” – gdy Jivin zmienił kierunek swej prawicy, nie zdążywszy jednak popsuć promieni słońca dla Niźminy, kak łona z rozdziwionom gembom łurwała swom przemowem. ? Budziesz ty choliero… – tu zrobił konkretny gest – cicho? Zawrzyj kłapaczkę i hajda z woza! Mości koldelabźny! Nie zdzierżym. Trza łostawić na noc. Utrom, koniska łodpocznom i my łodpocniem. Prześpiem się… tu krasnolud wymownie dał pojonć ło co sie rozchodzi swemi rudemi łocami świdrujonc najbliższom konkretnom przeciwność płeci jaka w garści zasięgu nalazła sie. Ta jednak, współpracy łodmówiwszy rzycią łodwróciła się i wypła jak na hajduka przystało. Wsie chopy z krasnoludem i kodelaźnym na cele poceły brawom nagradzać. Tera to naści nie wniedziała co poconć… ? Zaiste kamraty… musiem łodetchnońć. Łodwiązać koniska i sprowadzić na brzeg. Chodźże moja dziewico, niechze ja cie przeniosem... Kompanija lazła z sobom łod Jedwabnego. Z targu wracajonc wieźli zadle trzeci już dzionek dla Zygmunta, Bony i małej Anuli dywany, kobierce, nacynia, zgrzebła i żarła. Podgrodzie – wiejska redydencyja Zygmunta jesce nie buło gotowe. Kak wybywali dni temu dwanaście, nacynali chopy i rycerze przy pomocy niziołków łodcinać konary, karcować i sykować na grod. Było jech w gromadzie podróznej łośniu i jena baba, co sie napatocyła. Kupiec zapłacił koredelaźnemu walnych dukatów co by dziewkie do dworu, niech by sie nadała, łotzaskała, ryceza pojęła i popłodzieła jemu wielo.... wielo... dziatków. Ano chopy to wielo... wielo… mocno by chcieli z tych tam planow srealizować juże tej nocy, jenak Jivin krasnolud honorowy, kak wsie krasnoludy buł. Łon mog cie zeszmacić i zeszwendać i ze ścierwem łostatniem cie znieszać i spluć TFU! Jenak krasnolud honor niał przełokrutny i dziewicow i małych broniuł. A? A kto s krasnalem stanie? No? Kto?! Nima chentnych, bo przecie to małe, zwinne, brodate i śnierdzi, to jenak tak łokrutnie celnie toporem wywija i nie cofnie – a nawet coćby mu renke łopciel’i, to jesce ta renka sama bendzie machać sie. Każden to wniedział cłek i temu wsie kak łobacyli, na mine krasnoluda – pojęli w mig, ze nie trza dziewki rusać. „Może dla Zygmunta”? (tłumacyli se po swemu). ? Hajda! Z wozu! Weźta tylko co trza. Derki i słoniny – burcał kordelaźny tarmosząc się z kozła i macajonc swe łopsywane złotom nitkom mokasyny za 300 srebrników. ? Budziem nocować na brzegowym! Słońce poczynało się chylić juże ku zachodowi, gdy konie spuścili, i umościli się. ? Hej! Hajduki! Idźta we wtoroch do lasa psynieśta gzybow, bo słoniny niewiele… Musiem cosik dodać! Kazuś i Bacuś byli tutejse – Narwińskie. Na nich to palec Boży w postaci łobgryzionego paznokcia i przytszaśnientego podcas bitki turniejowej palca kordelaźnego wskazał – łodmowy nie umożliwiając żadnej. Chopcy nieli jak sie gada… przesrane. Do każdej roboty to wżdy łoni. Te s wielkich światow… mazowieckich i jennych nie lub’li tubylcof. Jeno tylko błysk w oku porozumieniem łoświecił dwa łumysły wraz z łostatnim promieniem zachodzoncego łodyńca… Uszli w las. Ciemnica. Patrzajom! Patrzajom... Som grzyby! Nuże do karmany, nuże w koszuliny ładować. ? Kazuś? – spyta mały Bacuś – a to jeno jedzajne ili psiajuchy? ? Nigadaj cholero mała! Jeno macaj i rwij! Jak za długo posiedziem, to ni łuda siem nam i powąchać owej słoniny, a gdzie gadka poprobować! Tak tedy narwawszy naręcze grzybowe niesą do kordelabźiego....
dalej na: http://www.zwariowanypilot.lomza.pl/index.php?wiad=454

tyku czy ty spać nie możesz czy nie znasz pojęć Przeglądarka stron WWW to np. IE , FiReFoX Mozilla , › Netscape , Opera i tak dalej a nie WYSZUKIWARKI stron jak ty podaleś że google

A co to za opowieść ?????????????????

mówią,że lepszy mały handelek niż doży szpadelek.warto spróbować.napewno przez kilka miesięcy nie będziesz widział dochodów. początki są trudne. ale jeżeli to ma być jedyne źródło utrzymania radzę sie zastanowić. dużo też zależy od tego czy gotówka zainwestowana będzie twoja czy finansowane kredytem.powodzenia

...Zaufanie to potega....

moim zdaniem to opera ale ja i tak kozystam z IE

FF

Pytanie czy dożyje :PPPPPP

Najlpiej zwalić na kierowcę, piszą, a nie wiedzą jak to się stało. Szkoda mi tyllko tego kierowcy samochodu ... byłem na miejscu, strach w oczach niewinnego chłopaka.

Będę oczywiście na meczu. Tym razem będę siedział między kibolami Jagi (nie zdradzę dlaczego). Sercem oczywiście jak zwykle będę z ŁKS-em. Ale tylko sercem i muszę się kontrolować bo w wypadku okrzyku radości yyyyeeeeessss po strzelonej bramce przez ŁKS mogliby mnie buce zabić. Do zobaczenia w Białymstoku.

Pojadą,dostaną,wrócą...

Podobno z bloku na przeciwko, nie wiem tak ludzie mówili, pani ze sklepu znała tego dziadka

Łomżan Bin Ladena mowisz ? hehe Widziałes ty go kiedys ? Przecierz to żul spod blaszaka... wiecznie naje bany siedzi. Hehe

Szkoda kierowcy.

Tak jak ktoś pisze - w takim samochodzie się nie da… Po prostu.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

a kto zostal wice dyrektorem?

no ja Ci sie Wirkoz nie dziwie :PP

oczywiście są to vice...

Mam do sprzedania w pełni sprawny zestaw komputerowy (w zasadzie to oddam go za symboliczną stówkę). Idealny sprzęt do Internetu lub na serwer - router. Zainstalowany system - Windows 98, działa bez najmniejszego zacięcia.

- Pentium 133 mhz
- 32 mb ram
- hdd 1,2 gb
- napęd cd
- napęd fdd
- dwa porty USB (rozszerzenie na PCI)
- monitor Hyundai `14
- mysz
- klawiatura
- komplet przewodów

Sprzęt w stanie idealnym.
Zainteresowani niech piszą na GG 6892560 albo tutaj.

Za ile?

a co z tym konkursem się działo, czy ktoś wie? podobno nie wszystko było w porządku (patrz artykuł: http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=8689).....prezdent zachował się conajmniej dziwnie...

Tak jak napisałem wyżej - stówka.

U MNIE WSZYSTKIE OPCJE GRAFIKI SĄ DOSTĘPNE OD RĘKI. MUSZĘ WEZWAĆ JAKIEGOS MAGIKA BO MI JUZ RĘCE OPADŁY.DZIĘKA

jeśli piszesz na poważnie to go biore

wreszcie jakas reakcja na te modernistyczne msze w Łomży

Ja zdecydowanie polecam INTROLAN. Dobrze chodzi, a jak mialam awarie(co zdarzylo sie tylko raz) to w ciagu pol godziny przyjechali i naprawili. nie mam zadnych zastrzezen do tej firmy bo widac, ze dbaja o klientow.

Tico nie wypowiadaj się w tematach w których masz luki w edukacji.
Mówiąc o rozwiązaniach technologii dostępowej dowiedz się że łącza asymetryczne są podstawą rozwoju internetu, poczytaj sobie statystyki. Za chwilę będzie telewizja IP sprzedawana przez platformy komercyjne i łącza będą 99% pakietów przesyłać w jednym kierunku, więc tylko asymetria ma sens. Mówiąc o jakiś ugraniczeniach usług, chyba nie bierzesz poprawki na stan swojej wiedzy.

Ma zowsze Łomża

A ja z tego co widziałem wczoraj to tylko koszenie trawy. A może to I etap remontu...? Łomża miasto cudów...

Witam,czy jest moze ktos kto pracowal lub pracuje w firmie ASKOSKA??
Jesli tak to prosze o wasze komentarze jak sie tam pracuje itd
Dziekuje

Nigdy więcej PiS!

Będzie ciężko...miejmy nadzieję że piłkarzy podbuduje rozpoczęcie modernizacji stadionu:D H** Z WYNIKAMI ŁKS JESTEŚMY Z WAMI!!!

zaraz puszczę pawia

Najlepiej zapisz sie do szkoly jezykow obcych ALMA MATER!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org