czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
oni szukają ....

No tak.. dla was juz zadne wartosci sie nie licza.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: oni szukają ....

Myśmy jeszcze meczu nie przegrali. To PZPN przy biurkach , po miesiącu , strzelił nam 3 gole i zabrał 3 punkty. Z małym nikt się nie liczy. Odbijemy sobie na Jadze , jest słaba!

pisząc czy zabija czy nie, czy jest to ciąża czy jeszcze jej nie ma należy zaznaczyć że środki takie jak postinor czy pomen są środkami wczesnoporonnymi. odpowiedz przychodzi sama.wybór należy do niej.

Hej chyba słabo jest z kobietami ginekologami w tym mieście- bardziej wypromowani są faceci- ginekolodzy. Ja chodziłam do pani Piskorskiej, ogólnie jestem zadowolona(prowadziła bez zarzutu moją ciążę), chociaż też się nasłuchałam na jej temat różnych mało ciekawych historii. Mimo wszystko uważam jednak, że jest ok i ma podejście do pacjenta.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

NIE NO WSZYSTO OKO PANOWIE PRZEŁĄCZYŁEM NA MONITOR SŁYCHAC ŻE AUDIO CHODZI JAK NALEZY TYLKO ŻE JEST LIPA Z OBRAZEM (JAKIEŚ SZLACZKI ITP.) CZYLI ZE SYGNAŁ Z LAPSA IDZIE DO TV TYLKO CO Z USTAWIENIAMI BO JUZ KOMBINOWAŁEM NA WSZYSTKIE SPOSOBY???

w sobotę w rampie gra MotyL tylko mam nadzieje ze w namiecie bo nikt chyba nie wytrzyma tego wiatru na zewnątrz

W artykule "Marzenia bez bruku" w GW możemy przeczytać o planach inwestycyjnych łómżyńskich radnych na najbliższe kilka lat. Jest mowa modrnizacji ciągów komunikacyjnych za 85mln, o campusie i hali sportowej przy WSIiP, rozbudowie i budowie nowej pływalni oraz budowie hali sportowo-widowiskowej przy LO II. Niigdzie na tomiast nie znalazłem wzmianki o planowanym remoncie stadionu ŁKS-u. Czyżby miasto wycofało się z tej inwestycji?

Ja proponuje zatrudnic oddziały Waffen-SS Leibstandarte AH niech ugaszą ten stadion benzyną zkonczy sie wieczny problem ŁKS i ten stadion to skarbonka bez dna...............

Oj sorki...rozkojarzenie:))
No to u mnie FF

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org