Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rząd PO chwyta się brzytwy - Opodatkowano prostytucję ! |
Autor: MarCo (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 29-08-06 21:45 napisał: "W Łomży łatwiej wybudować kościół albo pomnik, niż jakąś tam wieżę, co by służyła ludziom albo przciągała turystów. Nie to miasto, nie ten czas, nie ci ludzie." Na co czekasz???? Zrzućcie się z babcią i wujkiem, wyremontujcie, otwórzcie kawiarnię i pławcie się w luksusie z uzyskanych dochodów !! Co ma piernik do wiatraka albo jakaś wieża do kościoła ?? zaraz puszczę pawia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rząd PO chwyta się brzytwy - Opodatkowano prostytucję ! |
Koma bardzo ciekawa jest twoja wypowiedż i myślę,że słuszna ale decyzja należy do niej??? waldek 27 Wtedy nie uważałaś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Chodzi mi o nowa zabawę. Wiem...zaraz posypią się wyzwiska lub inne rzeczy...no ale nowy temat. czemu nie??:/ To kto pierwszy:) zaraz puszczę pawia
|
|
Napisałaś, że masz jeszcze 24h, więc nie słuchaj tu nikogo tylko rano rzucaj wszystko i idź do lekarza. Nie sądze, żeby inny, szanowny specjalista chciał wypisać na to receptę. Porozmawiaj przy okazji o recepcie na tabletki antykoncepcyjne. Nie wiem ile masz lat, ale warto o tym pomyśleć.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |