Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bezradność i niemoc Rządu PO wobec fali uchodźców z Czeczenii |
No to rozdrapujmy dalej wspomnienia... kiedy była kolej w Łomzy, to jeździliśmy na grzyby np do Kozik (czy: "Koziki Centralne'), A pamietacie łomżyńską Ziutę? Była to solidna kobieta, ktra noziła na plecach worki z weglem i użerała się z 'prześladowcami". I wiecie co? Dwa lata temu bułem w Warszawie w teatrze i jedna z aktorek grała postac aktorki- chałturnicy czekajacej na występ. W trakcie niby-zakulisowych rozmów (na scenie oczywiście) był taki dialog: aktor: Ziuta- jesteś przecież głupia! Ziuta: Juz tyle razy ci mówiłam, że nie mów do mnie Ziuta! aktor: No, przecież jesteś Ziutą z Łomży! Powiem Wam, że mnie zamurowało-a siedziałem w pierwszym rzędzie! Jesteśmy jednak znani w świecie1:-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bezradność i niemoc Rządu PO wobec fali uchodźców z Czeczenii |
Zobacz tutaj :) http://www.cs.mocny.com/boty.html
|
|
A tu masz plik z botami http://www.cs.mocny.com/37,download,pokaz
|
|
Ja równiez gratuluje! Strona internetowa można powiedzieć, że jest juz w Extrakalsie :D
|
|
Oczywiście powyższy temat to tylko taka "podpucha" aby jak najwięcej osób przeczytało ten temat... :) Otóż, jak to się mówi w innych częściach Polski, rozchodzi się o wieżę ciśnień w Łomży. Stoi sobie ona w tej Łomży i stoi, lata lecą, nieubłagalny ząb czasy niszczy tą cząstkę historii naszego miasta a tymczasem w Ełku... ...pięknie wyremontowana elewacja, ładny punkt widokowy, wspaniała restauracja. Aż chce się tamtędy przejeźdzać i zachodzić. A u nas ? Nie można tak samo. ? Nie można w końcu raz a porządnie przeprowadzić kapitalnego remontu tej jakże charakterystycznej budowli naszego miasta ? Widoki na Dolinę Nadnarwiańską wspaniałe, tak samo jak na Stare Miasto... Niestety, teren na którym znajduje się owa wieża ciśnień to teren prywatny (?) więc... Da się coś z tą naszą wieżą zrobić ??? Czekam na wasze opinie. Bimbo
|
|
i gdzie to ma byc???? bagrmosen
|
|
A ja w mialno jestem czesto i pewnie bede w tą sobote Muzyka mi odpowiada chociaz zawsze sie napie...... jak szpak No i jak juz kolega wczesniej zapytal gdzie indziej sie bawi tyle osob co w Jeziorku moze bys mu odpowiedzial !!
|
|
jezeli to jest teran prywatny to kolezka powinien zrobic restauracje albo kawiarnie... dla samych widokow ludzie zajezdzali
|
|
To moze z niej zrobic wieze koscielna?...
|
|
Doktor SKRETEK przyjmuje w ciagu budynkøw naprzeciw szpitala.Ulica Pilsudskiego. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
W OSZ na legionow możesz to zrobic tanio,UE tam doklada do kursu jezeli chcesz podniesc swoje kwalifikacje zawodowe.zapytaj sie tam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |