Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skandaliczne stanowisko APP "Racja" w sprawie działalności Jana Pawła II |
Tylko DaSto wszedł do tej telewizji i od razu poziom się podniósł ;-) DaSto mam propozycję: zgłoś się jeszcze do Radia BaB i TV Łomża - te dwie "działalności" również istnieją na zasadzie "każdy może". Pełna amatorszczyzna. Może jak Ty się tam zjawisz, drogi DaSto, to coś się zmieni. Będę trzymał kciuki ;-) Mr " S "
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skandaliczne stanowisko APP "Racja" w sprawie działalności Jana Pawła II |
Tyle, że w Polsce nie wystarczy pomysł i dobry scenariusz... co będzie jak okaże się, że świeże mięso jest lepsze od szefa?
|
|
Nie zrażony krytyką piszę dalej. Bo w gruncie uważam że mój pomysł na scenariusz telewizyjny był świetny: teraz to telewizja obwozi mnie po chicago i jeszcze mi za to płacą. Jeżdziłem czołgiem (abrams!) w muzeum wojska (a tak zapłaciłbym 25 dolców za 15 minut), byłem na prezentacji Harley'a. No i w Akcent Cafe na wyborach dziewczyn na okładkę pewnego tygodnika. Rozmawiałem z kilkoma z nich i ... wszystkie chcą zostać pielęgniarkami (szpital marzeń...) lub policjantkami. To drugie nie dziwi... ale pierwsze w kontekście zupełnie niepotrzebnych pielęgniarek w Polsce. A tutaj pielęgniarki mają się dobrze. Niezłe pieniądze i wysoki prestiż. A w ogóle jak tu spotyka się piękną kobietę to w 90% można być pewnym że to Polka lub Czeszka. Kurczę, nie wiedziałem że Czeszki są takie ładne...
|
|
DaSto a oco Ci w gruncie zeczy chodzi a? michal
|
|
No wybacz Tiger ale jaki problem poruszają wypowiedzi DaSto?! Ja tutaj nie widzę żadnego konkretnego problemu, tylko jakieś niepotrzebne wywody, nie mające żadnego celu i wartości merytorycznej. Zdania nie zmienię, a co do bycia "samozwańczym liderem" to nim nie jestem - wyrażam swoje zdanie na określony temat, co jest moim prawem, a w tym wypadku wręcz obowiązkiem. Jak zwykle krytyczny i wrażliwy na ludzką głupotę... Mr "S"
|
|
do HaveSomeBrain to fakt te wyscigi sa moze i niebezpieczne ale mysle ze robione z glowa i na zamknietym terenie nie sa tak niebezpieczne jak w miescie nie sadzisz ?? Moim zdaniem takie imprezki powinny byc robione przez jakis klub legalnie w oznaczonym miejscu i zapewnieniu jakis srodkow bezpieczenstwa . A imprezy takie jak Street racing byly sa i beda fakt niektorym jeszcze duzo brakuje no ale mondry polak po szkodzie :( ale mam nadzieje ze nikomu nic sie nie stanie Pozdr . Dla wszyskich z ... :)
|
|
DaSto Nie przejmuj się. Młody siecze troche na oślep, ale z czasem wystrzela się i bedzie z niego pożytek. Myslę, że Twoje wypowiedzi należą do ciekawszych, spośród ostatnio tu zamieszczanych. Pozdrówka za wodę. Zbych
|
|
Drodzy Panowie tz i XtraVert: może ja jeszcze się nie "wyrobiłem" na tych salonach ale w wypowiedziach DaSto nie widzę nic ciekawego... Wybaczcie... Po prostu ja już tak mam ;-D Pozdrawiam tz , XtraVert no i oczywiście DaSto... Niedoszlifowany jeszcze diament zwany Mr "S"
|
|
DaSto: proponuję abyś podobnie jak czesław tworzył serie wypowiedzi pod określonymi tytułami, każdy będzie wiedział o co chodzi. Nadaj temu jakiś tytuł, coś związanego z USA... Pozdrawiam Mr "S"
|
|
tz: zapewniam, że się nie poddam. Ja mam tutaj misję do wykonania ;-) Pozdrawiam serdecznie. Mr S
|
|
Witajcie. Jak wiecie, niedługo Boże Narodzenie, kilka dni potem Sylwester. Gdzie w tym roku się wybieracie i jakie kryteria bierzecie pod uwagę decydując o miejscu tegorocznej zabawy? Osobiście lubuję się w kilkuosobowych imprezach, które organizujemy co roku, w domu kolegi. Sami znajomi, luźna atmosfera... Powiem szczerze, że nie mam jakoś przekonania do dużych imprez sylwestrowych w restaruracjach, coniektórych hotelach. Moim marzeniem jest Sylwester w domku, w górach, w "corocznym składzie". Może kiedyś... Pozdrawiam Wszystkich (szczególnie tz) Mr S "Jeśli wszystko kontrolujesz, jedziesz zbyt wolno!"
|
|
"najmniejszym elementem budowy materii jest KWANT ENERGII! (...) prawdopodobnie podstawą tego energetycznego kwantu (czyli naszego wszechświata) jest INTELIGENTNA IDEA, MYŚL, ZAMIAR... " czyli podstawą WSZYSTKIEGO, podstawą istnienia całej materii jest nieuchwytna, niematerialna myśl? CUDOWNE! To niesamowite, to nowe spojrzenie na całość, na wszystko co wokół, na małe i na duże rzeczy. To podejście które warunkiem bytu czyni dążenie do jego zrozumienia, niezleżnie, zrealizowane - czy nie. Inteligentne istnienie. I-STNIENIE. To tysiąc razy lepsze od e-gospodarki. Może to jest trzecia droga? Pomiędzy kapitalizmem a marksizmem? Kapitalistyczna gospodarka dusz? I-kapitalizm? I-gospodarka? Przepływ danych i informacji w formie elektronicznej oraz przemiana elektronów, kwarków i im podobnych, a może zostanę przy atomach (atomowa obsesja :), no więc zmiany w atomowych konfiguracjach materii wnoszone siłą woli? I-ekologia? oczyszczanie powietrza siłą woli, wytrącanie osadów i trujących związków, rozdzielanie materii MYŚLĄ? I-gospodarka? Wspomaganie procesów produkcyjnych wewnętrzną siłą umysłu? I-transport. I-mechanika? Wymiana oleju bez odkręcania korka? tak wlewowego jak i spustowego. Objazdowe i-ekipy budowlane w ciagu 1 dnia stawiające i-domy siłą własnej woli ze zgromadzonych wcześniej w jednym miejscu materiałów? I-papier toaletowy wielokrotnego użytku, oczyszczony z doczepionych, ekhm... "zanieczyszczeń" zaraz po użyciu? ;-) ćwiczmy się, ćwiczmy silną wolę, kładźmy podwaliny pod nową i-Polskę. A na razie zapraszam na obiad. Klasycznie, mniam, mniam... i-Smacznego Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |