Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawie 1 miliard zł rocznie zaoszczędzi budżet na sb-eckich emeryturach |
A ja uważam że niech se grają gdzieś pod mostem, niech łabędzie może ich posłuchają .... chociaż po chwili namysłu, szkoda łabędzi :/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawie 1 miliard zł rocznie zaoszczędzi budżet na sb-eckich emeryturach |
Co kogo interesuja toplesy. 3 wrzesnia jest najwazniejszy mecz w sezonie, u wielu najwazniejszy w zyciu. Tego dnia kazdy powinien stawic sie na miejscu zbiorki i pojechac do Bialego.
|
|
lalunia gdzie ty masz rów na ul. Wojska Polskiego??????????? Jedyny rów jaki jest na tej ulicy to ten w którym płynie rzeka Łomżyczka.proponuje wybrac sie do okulisty.Jesli stać cie na nowego opla i przeszkadzają ci tiry na ulicy zacznij latać samolotem. Nie przesadzaj z cena samochodu nowe ople tyle nie kosztują. zacznij jeździc jak człowiek......
|
|
Byłem samochodem :DDD Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
PYSIU NIE CHCE BYĆ BRUTALNY ALE ******* SIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
bylem tam kilka razy fajny lokal i niezla muza Bimbo
|
|
i zapomniałem dodać że tam piwo z nalewaka jest Łomża, także cycku najpierw przejedź się tam i zobacz o co chodzi a dopiero potem zabieraj głos, bo takich jak ty naśladowców ptysia na forum już może wystarczy
|
|
hahaha lomzycyca ;D maole ;D padsz (!!!) mak ;D palaecie ;D Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Masz zapewne na myśli Jurka z Radia Białystok. Typek z racji zamieszkania jest kibicem Jagiellonii. Z tego co pamiętam wypowiada się nawet na forum Jadźki pod pseudonimem JurekRB. Trudno mu więc będzie w przyszłą niedzielę zachować neutralność, hehe... Tak poza tym: Do Białegostoku wszyscy w BIAŁO-CZERWONYCH barwach !!!
|
|
WSZYSCY W BARWACH BIAŁO-CZERWONYCH z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
o której dzisiaj ten koncert ? z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
mam pytanko : o której grają pod koniami ?? i co to za muza ? bo mam wybredną babę :) tak wiem jak mnie ząb bolał to też wyrwałem ale z kobitką to inaczej :) to jak doweiem sie jeszcze dzisiaj ?? Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
ile druzyn z II ligi awansuje do I , a ile spada do III
|
|
a co to swięta rzecz
|
|
Witam, poszukiwania rodziny, rodzeństwa, rodziców biologicznych, najlepiej (i najszybciej) jest prowadzić przez ośrodek adopcyjno-opiekuńczy w Łomży (dyrektor Bożena Jabłońska). Jeżeli miało miejsce przysposobienie zagraniczne, zawsze mozna zwrócic się do jednego z trzech ośrodków, które zajmują się adopcją międzynarodową: wszystkie trzy są w Warszawie : 1. Krajowy Ośrodek Adopcyjno-Opiekuńczy TPD 022 425 46 77 adopcja@tpdzg.org.pl 2. Publiczny Ośrodek Adopcyjno-Opiekuńczy 022 622 03 70-73 3. Katolicki Ośrodek Adopcyjno-Opiekuńczy 022 818 54 30 Powodzenia, Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Taki problem sprawdzic tabele W prawie kazdej na zielono zaznaczone 2 pierwsze miejsca, na czerowono 4 i 4 na zolto, pomaranczowo lub fioletowo. naprawde tak trudno sie domyslic o co chodzi z tymi kolorami ?
|
|
Należałoby się wysłać tam słoneczny patrol ciemną nocą.
|
|
EIZOTEAM ja mam takie pytanie nic nie wnoszące do tematu ale czy taka wymiana jest opłacalna? czy nie lepiej jest zakupić juz gotowe auto z takim silnikiem. Od razu mówię ze nie znam sie na tym a pytam tak tylko z ciekawość i jeżeli byś to zrobił juz to pochwal sie na forum efektem końcowym. pozdrawiam Jeśli nie chcesz zmieniać pozostaw puste
|
|
Co za ludzie...Miasto Łomża dało pieniądze na ten remont! Tak samo jak z katedra i ratuszem! bo to sa zabytki! i kibic0 -te 0 to chyba IQ? ___________________ |Walczmy z kretynami! | ------------------------------ Jeśli nie chcesz zmieniać pozostaw puste
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |