poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wyniki wyborów uzupełniających do Senatu w Województwie Podlaskim.

Nolnejm jestes tym o kim mysle prawda ?? :))) dobrze gadasz !! tak powinno byc i tak teraz bedzie !!! a jak jeszcze chcesz sie poscigac to wygle jestes Cool Gosc !! :))) pozdrowienia dla calej ekipki !!! a teraz mozesz Nolnejm zgadywac kim jestem :))) pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wyniki wyborów uzupełniających do Senatu w Województwie Podlaskim.

msg do Viva hje hje hje podjezdzaj swojo czerwono blyskawico :P... no a jak chcesz dac mi fory to tym kanarkiem :P~~ ..... jak cos to SMS .... C.D.N.

...boicie się urzędu skarbowego? Tu znajdziecie rozwiązanie: http://www.joemonster.org/article.php?sid=2719 . :D

Siema allll
Ale bylo wczoraj zajebiscie na wiscigu zebraly sie te osoby ktorzy chco sie poscigac anie tylko sie popatrzec i narescie odbbylo sie bez pieskow bo nic nie wiedzieli JUpiiii Zalujcie ze was nie bylo ktorzy lubio wyciskac koniki ze swojej bryki

Pozdrowienia i cytysiace caluskow dla : CHEMIK,GOLASZ GORAL SLONIK MATYS Bacy KOPARA BARTka SOWA MODZELA RADKA WISNI SEWERYNA VIVA JA BIALE BMW I DLA WSZYSTKICH ZIOMALI OD BOGUSA

do HaveSomeBrain to nie jest idiotyzm !! nie wiem czy byłes na jakiejs imprezie albo np. na Fadomie gdzie naprawde mozna bylo sprawdzic swoje umiejetnosci i kto tylko chciał to zrobił !! kogo to nie interesuje nie musi w tym uczestniczyc !! masz racje mowiac ze jest to nabezpieczne ale nie ma nic bezpiecznego :)) poza łozkiem w domu !! niektorzy a nawet wiekszosc ludzi ktorzy tu sie wypowiadajo lubieja podniesiecie nieco adrenalinki !!
pozdrowienia dla Bacy Nolnejma i całej paczki !!! do zobaczenia w Kątowni za Janowem !! pa

Pani radna Konopka powiadasz? Dobrze wiedzieć ;-) Może mi oddawać te diety ;-) Ja się wcale nie obraże...

Pozdrawiam

Mr "S"
Ostatni bastion krytyki na tym forum.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org