czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dantejskie sceny w szpitalach, Kopacz do dymisji !

czy ma ktos moze pozyczyc kluczyki do wyjecia radia z audi?!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dantejskie sceny w szpitalach, Kopacz do dymisji !

No właśnie, co z tą Sportową Spółką Akcyjną panowie Poteraj i Zajkowski? Przecież miała być ona lekiem na całe zło!
Ja z kolei słyszałem, że jutro ma się odbyć jakieś ważne spotkanie w sprawie finansowania klubu. Jeżeli nic z niego nie wyniknie, to może się okazać, że zawodnicy nie pojadą w piątek do Gliwic. Wszystko to jednak gdzieś zasłyszane, przeczytane, a nic konkretnego. Polityka informacyjna ŁKS-u jest beznadziejna: prezes mówi jedno, ich rzecznik drugie, trener co innego, a piłkarze jeszcze coś innego. Ech, chyba tak naprawdę nikt nie wie co się tam dzieje.
Szkoda by było gdyby tak dobrze prezentująca się na boisku drużyna rozpadła się:(

Bimbo

Naciągasz ludzi na usługi TPSA. I jeszcze karygodnie nisko i z dużym opóźnieniem ci za to płacą.

Kamil

no i jaki motocykl skladasz...?

z drugiej strony sam bym obejrzal:D

Signature will be available soon. Please wait ;)

Robicie sobie czasem wycieczki do Łomzy?? Jeżeli tak to moglibysmy sie spotkać??

waldek27, zacznijmy od tego,że Ty jestes właścicielem tych działek, na które dałeś namiar(tzn. nr tel.), ewentualnie Twój szwagier. Przestań więc udawać i nawijać ludziom makaron na uszy. Droga dojazdowa jest, ale tylko jedna, przy działkach położonych w bezpośrednim sąsiedztwie "szosy" polnej z Konarzyc do Łochtynowa. A co z pozostałymi działkami itd.?
Co byś tu nie napisał, nie zmieni to faktu iż nie mając żadnych wiążących decyzji i opinii z Gminy bierzesz zaliczki od ludzi. Troszkę to nie uczciwe i to wszystko:)

a oczywiście chodzi o Żaklinę i Madzię no świetne dziewczyny życze wam powodzenia w nadchodzących koncertach

Kamil

Witam Was. Jak tak patrze na forum to mi uwierzyc nie chce jaki zaskakujacy poziom co nie ktorzy reprezentuja w tym srodowisku...
@Tiger...mnie krew zalewa jak na to patrze...i nie dziwie sie Tobie, ze tak rzadko ci sie to wymyka. To juz jest smieszne patrzec na takie byki! Popieram Ciebie w 100%...hmm...chyba dobrales slowo, ktore pasuje idealnie: "zenada"choc moze malo przekonujace...

Pozdrawiam Was.

Jeśli nie chcesz zmieniać pozostaw puste

a np ile trzeba zaplacic za wynajem jakies kawalerki?

............

ma ktos pojecie kto podjal by sie wymiany silnika ...tylko nie chodzi o zmiane na taki sam

czyli
mam 1,3
a ma byc 1,6 boxer

2 rozne silniki od 2 roznych aut

silnik +skrzynia biegow + wiazka elektryczna ewentualnie przerobka starej wiachy zeby nowy silnik dzialal ?:)

moze ktos polecic taki warsztat ?

Barbados miał juz kilka nazw jest to dawny atlantic, Ibiza więcej nazw chyba nie było albo ja nie pamiętam a znajduje sie na nowogrodzkiej;]

kibice ok
kiboli gnoic ile się da pała pała i jeszcze raz pała
chociaż nie wiem czy to dobry pomysł bo wiekszość to masochiści więc bedą mieli tylko przyjemnośc

Podobnie jak Shimmy polecam Remedium i dr Śliwecką :)

zaraz puszczę pawia

Dran ten pies był agresywny,właściciel ledwie go od dzieciaka odciągnął.Mały pewnie do końca zycia będzie mial uprzedzenie do psów.Teraz boi się nawet tych najmniejszych.Wyobraż sobie ze skoczył na ciebie koń,ale on tylko chciał się pobawić. Co za różnica efekt byłby pewnie taki sam.

Pozdrawiam.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org