Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mietek Czerniawski na prezydenta |
Cleric Gratulują doskonałego postu. Jakieś 2 lata temu, w telewizyjnej 2-ce był emitowany cykl francuskich reportaży o niegodziwościach Izraela wobec Palestyńczyków- zabieranie im ziemi, burzenie domów, bestialskie traktowanie, budowa muru, itp. Pokazywano wstrząsajace sceny. Niestety, emisja była w godzinach nocnych i niewiele osób je oglądało...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mietek Czerniawski na prezydenta |
Uwaga na idiotę jeżdżącego po mieście tirem z kopalni kruszywa BL 0859P,
|
|
Nie muszę się chyba przedstawiać bo moja ksywka mówi sama za siebie. Dzięki za miłe słowa. GTW to zespół który powstał 3 lata temu i zajmujemy się głównie rozrywkowym podejściem do muzyki (czyli staramy się aby nasze występy oprócz muzyki zawierały dawkę humoru). Lubimy pastisze i zapraszmy na nasze koncerty;). A propos w niedziele pod koniami gra zaprzyjaźniony zespół Studio Band na występ którego zapraszam serdecznie. Pozdrawiam
|
|
Tombi, miło czytać takie posty jak Twój - mądre i promujące obywatelską postawę. To, o czym piszesz to konieczność. Tylko dzięki sprzeciwowi obywatelskiemu można wyegzekwować pewne zachowania, pewne postawy zarówno określonych grup społecznych (np. pseudokibice) jak i pojedyńczych decydentów. Dziękuję Ci za ten post. Dobrze, że jeszcze tacy ludzie są w Łomży. Dran, zgodzę się po części z Tobą i Perkozem - dla najubożsżych powinien być dobry socjał, ale generalnie skłaniałbym się ku prywatnej służbie zdrowia zamiast utrzymywać ten PRL-owski moloch ZUS. Siedzi tam banda leni, kołtunów i "ekspertów" mających doskonałe przygotowanie partyjne i teoretyczne, ale nie znających życia - tj. mających na tyle kasy i takie dojścia, że kolejki w służbie zdrowia ich nie dotyczą i nie mających żądnego doświadczenia w prowadzeniu działalności gspodarczej. Ale póki co to skłaniałbym się ku rzeczom mniejszym - telefon na policję gdy na ulicy się coś dzieje, skarga do dyrektora poczty gdy pani w okienku jest niemiła itp. Nie patrzeć na to, czy jakiś łach osiedlowy powie, że jesteś "frajerem" czy "kapusiem". Zresztą, jeśli wola to możemy stworzyć jakąś taką nieformalną obywatelską grupę internetową na tym forum, gdzie będziemy piętnować patologię naszych ulic, dzielnic, miasta... Co Wy na to? bagrmosen
|
|
serdecznie dziekuje za wasze opinie!Juz od dawna obnosilismy sie z zamiarem stworzenia zespolu i robienia muzyki, którą naprawde lubimy.Myslimy nad złożeniem zespołu z muzyków (instrumentalistów):)w niedalekiej przyszłości, ..w każdym razie zapraszamy na koncerty w czwartki ogródek Rampa vip(jak bedzie padać to pod wiatą:))18.00 -23.00, ten piątek jama ogródek ufo 20.00 -23.00, niedziela St. Rynek 18.00 -22.00!Jeszcze raz dziekuje za wsparcie! Do zobaczenia!Repertuar również bedziemy poszerzać i cały czas starać się o najwyższy poziom w miarę naszych możliwości:)Pozdrawiam serdecznie!Żaklina(PubliQue)
|
|
maraton się nie odbył ponieaż był za niski stan wody i było za duże ryzyko że ktoryś z startujących poprostu uszkodzi sobie brzuch lub coś innego i na czas nie bedzie lekarza przynim ponieważ nie mozna by bylo przy tym poziomie wody co byl plywać motorówką na zabezpieczeniu tak słyszłem wiem tylko ze motorówkami mozna bylo bezpiecznie pływac do kąpieliska do przystani a na tym odcinku nie da sie zrobic maratonu
|
|
polecam fox-a (naprzeciwko 4+) wbrew poprzedniej opinii. Raczej nie jest najtanszy w Lomzy, ale za to wie co robi i zaden elektronik na myjni w car audio mu nie dorowna.
|
|
a moze chce ktos kupic glosniki blaupunkta?! podobne do tych --> http://allegro.pl/item121478719_blaupunkt_bgx_693_nowy_gwarancja_faktura.html tyle ze taniej!!!!
|
|
No nie zle przez cało aleje legionów i do katedry. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
czytałem Czyżby jakieś zaburzenia hormonalne u Zosi? ;>
|
|
Jeżeli chcesz naprawde tanio to zrobić to ja oferuję swoją pomoc. Montowałem już sprzęt w swoim aucie i u znajomych, wszycy byli zadowoleni. Wystarczy tylko, że się ze mną skontaktujesz b4lik@o2.pl. A tak na marginesie jeżeli chodzi tylko o montaż radia i głośników to moim zdaniem nie potrzebujesz żadnego specjalisty, jakbyś nikogo nie znalazł to wal do mnie!!! Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Witam-mam pytanie-ile tak mniej wiecej wynoszą naprawy aparatów cyfrowych? i czy napewno przyjmują aparaty do naprawy u fotografa na małachowskiego? z gory dziekuje za odpowiedź
|
|
ale w lomzy same pasztety sa wiec odpada !!!!
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=P2cX-qlz0R0
|
|
http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=68955&t=68071#reply_68955 http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=69092&t=69078#reply_69092 widzieli ;] Ma zowsze Łomża
|
|
a co powiesz o dyslektykach ??? wszystkich nazwiesz debilami
|
|
Kiedy otworza ? Juz dlugo jest zamkniety...
|
|
po naprawie daj znać myśle,że na tym gościu się nie zawiedziesz??? waldek27 Wtedy nie uważałeś co robisz - teraz rób co uważasz???
|
|
Mam namiary na niezlego fachowca - spec zna sie na rzeczy. No i jest niedrogi. Wal na maila.
|
|
Kiedy zaginął? W środę widziałem pasującego do opisu na ul. W.Polskiego w okolicach ul. Partyzantów. Nie zwróciłem uwagi jakiego koloru miał obrożę. Był brudny jakby biegał po głębokim błocie, więc może to ten. Powodzenia w poszukiwaniach.
|
|
Z tego co napisales wnioskuje, ze jestes dyslektykiem...ale to nie zwalnia Ciebie z nauki! i te teksty w stylu palancie i cioto to mozesz do ojca swojego tak mowic...jak Ciebie kultury nie nauczyli...Gnojku! Ja jestem za stary na takie glupoty! Do nauki!
|
|
Patriotyzm patriotyzmem, ale idiotyzm to idiotyzm. I żaden lokalny patriotyzm nie wytłumaczy lokalnego debilizmu.
|
|
Od tego są służby miejskie o ile się nie mylę, ale ... zawsze można posprzątać po sobie, kwestia organizacji :)
|
|
Ja ci powiem tak : Ja telewizji nie oglądam chyba że wieczorno panorame i troche programów na tvn turbo to więc ci nie powiem czy na polsacie ta reklama leci czy nie . Ma zowsze Łomża
|
|
takich głupot jakie wypisujesz człowieku Zosia 12345 to dawno nie słyszałem. Skoro wypowiadasz się na temat Nowogrodu i okolic to zakładam, że jesteś mieszkańcem gminy Nowogród, a jeśli cytujesz wypowiedź z sesji z roku 2005 to myślę że jesteś jednym z tych co teraz siedzą przy korycie. I ten twój pseudonim czyżbyś miał jakieś kompleksy, że podszywasz sie pod kobietę. Wracając do tych głupot, ktore wypisujesz to zastanów ile zrobiono za czasów Pana Piątka dla Nowogrodu a ile za rządów obecnego burmistrza bo dla mnie różnica jest kolosalna. A więc cóż zrobił przez 4 lata Szczepan Zalewski- wyliczmy- zaczął od wycięcia prawie wszystkich topoli w mieście Nowogród -brawo. wymyślił sobie psełdo salkę wymiarów 60m na20 w porywach bo nie mierzyłem, cóż jeszcze ten dobroczyńca zrobił, przejął za umożenie długów koledze Lendo budynek po byłym GS i wymyślił sobie że ratusz odwali w centrum Nowogrodu, i to mu się udało bo naprawdę "odwalił"- będzie się wstydził ten co do niego się wprowadzi. Udało się Panu Szczepanowi wylać asfalt aż na dwóch ulicach Nowogrodu z Czego na ulicy Nowej wyłożono asfalt zdjęty wcześniej na drodze w Kupisakch Starych - brawo to była inwestycja czterolecia. Być może zapomniałem o niektórych spektakuralnych osiągnięciach Pana Zalewskiego, ale wydaje mi się ze nie. Więc może teraz osiągnięcia wylićze poprzednika Pana Piątka- zacznijmy - same drobnostki zapewne Twoim zdaniem - oddany budynek gimnazjum, oczyszczalnia ścieków pod Nowogrodem i kanalizacja częsci Nowogrodu ( tylko głupiec twierdzi że ludzi nie stać na przyłącza, pewnie swoje szambo do strumyka wypuszczasz ) , asfalt biegnący od kościoła do cmentarza, przy stadionie wraz z parkingiem, parking przy skansenie, wiata przy skansenie, asfalt we wsi Mątwica, wyremontowanie budynko OSP Nowogród, wymiana okien w szkole podstawowej w Nowogrodzie plus ocieplenie całego budynku wraz z elewacją. Reszty mi się nie chce opisywać, bo by książeczka z tego wyszła. Wracając do wykształcenia Pana Estkowskiego to czy to ma większe znaczenie czy burmistrz ma wykształcenie czy też nie bo napsuć z wyższym to już widzimy jak można. O niekaralności jestem przekonany, ponieważ jako pracownik Służby Leśnej nie może być karany. Po przeczytaniu Twojej wypowiedzi dochodze do wniosku że chyba masz wodogłowie- będąc mieszkańcem Nowogrodu, widząc to co zrobiono przez ostatnie 4 lata dla naszej gminy potrafisz wypisywać takie głupoty. Choć wydaje mi się że poprostu mózg Ci zlasowała swoją propagandą obecna ekipa jak działaczom partyjnym na Białorusi, lub też boisz się że odgonią Cię po wyborach od koryta!!!
|
|
:D
|
|
Podobno jest niezły w Piątnicy. Na światłach w lewo i pierwsza w prawo.
|
|
a tak poza tym watki o tv juz byly kilkakrotnie: http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=67570&t=67561#reply_67570 http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=32693&t=32652#reply_32693 bagrmosen
|
|
a czy taki swap to wogole da sie zrobic?? jakie auto?? sam to sobie wymysliles czy ludzie jzu to robili, znam conajmniej kilka dobrych warsztatow ktore robia takie zabawy ale te znie wiem czy zdajesz sobie sprawe z tego ile to kosztuje?? ... & vice versa!
|
|
da sie zrobic ...wszystko sie da :) kwestia czy znajdzie sie ktos potrafiacy ;) co do kosztow zdaje sobie sprawe ze nie jest to zakup gumy do zucia :P kpl naped 1,6 ze skrzynia osprzetem i elektryka, polosiami ,komputerem , pompa paliwa itd posiadam , ma byc to montowane w skodzie felicji pikup ktora ma standardowy silnik 1,3 skodoski w komorze silnika jeszcze nie bylo nic zmieniane nadwozie jest w fazie koncowej przerobek itd . jesli masz jakis namiar na kumatego mechanika to podaj czy ktos to robil hmmm nie wiem nie wnikalem w sumie ( mam na mysli takie cos w skodzie bo jak zapewne wiesz jest to robione i nie jest to wyczyn na miare supermena poprostu niezly mechanik dobry elektryk i to tyle no i ciut kasy ;)
|
|
Niestety Łks doznał pierwszej porażki w tym sezonie. Drużyną lepszą od łomży okazał sie Piast Gliwice...wynik 0:1 w 19 minucie naszego bramkarza pokonał Kaszowski(?) (chyba;) Następny mecz gramy z Legnicka Miedzią . Wierzę w pierwsze zwyciestwo w 2 lidze!!! bagrmosen
|
|
Virginia - pan najpierw byl 4 razy oczywiscie nigdy wtedy kiedy sie umawial (jak mowil ze bedzie w srode o 8 rano a przychodzil w sobote o 16 to mala roznica jest co?) oczywiscie nigdy o tym nie informowal ze moze miec pozlizg ale to juz nawet nie o to chodzi... przy 4 bytnosci i naprawach z rzedu za 3 dni to samo zabral tv do serwisu ze soba, przywiozl wzial kase no i po kilku dniach to samo, reklamowalam, byl poprawil i owszem tv gral ale po 3tyg nie dosc ze to samo to i nowe rzeczy doszly. Wydalam stowke i po prostu mam dosc takich uslug. wole zaplacic wiecej a porzadnie miec zrobiony. Jesli idzie o noszenie to wcale nie tak prosto bo tv ma 29cali wiec wolalabym speca co by przyszedl i obejrzal pudlo w domu. dowiem sie na tej radzieckiem i w piatnicy jeszcze... ps. jesli idzie o tamte stare tematy to niewiele mi daly bo nie bylo namiarow na nikogo konkretnego a wrecz jeden post zaprzeczal drugiemu no i zalezalo mi na czyms aktualnym, w lomzy byl kiedys taki MAGIK wlasnie u Prostka ale wyjechal za ocean... a szkoda bo on wszystko naprawial
|
|
Kurde tak czulem ze przegraja, ale czuje tez ze w srode rozjada Miedz :D no a potem z Jagą zobaczymy...
|
|
Ponawiam pytanie :).
|
|
loko - zamknij sie smieszne, bardzo smieszne.
|
|
Film napewno gdzieś mam na płycie,tyle tylko,że obecnie jestem poza domem od pewnego czasu i mam mnóstwo pracy.Jak tylko będę mógł to przewalę do góry nogami swoje archiwum i dam znać zainteresowanym. Pozdro
|
|
Co do imprez na jednośladach, wszystko idzie w dobrym kierunku. Niebawem w Łomży bedziemy mieli ich więcej.
|
|
I co mieczkoś997, byłeś? :) Ja jakoś zdążyłem na 20:00 :) Bimbo
|
|
Cóż. Przez pierwsze parę godzin było znośnie, a nawet mi się podobało :) Ale potem, do samego końca to było tylko jedno wielkie łup łup łup, zero melodii, wkoło jeden rytm. Trochę się z tego śmiałem przez łzy :) Zaczynało się coś fajnego, tylko po to, żeby po chwili usłszeć znane łup łup łup i wszystko w łeb brało. Jednym słowem, dno, jeśli chodzi o muzkę, cały repertuar i DJ'i. Piwo woda, ale to już norma. Ale i tak warto było, spotkało się dawnych kumpli :) Bimbo
|
|
Opinie o jakosci leczenia sa rozne, podam pesymistyczne przyklady. 1)Leczenie na ubezpieczenie (bezplatne). Dentysci tak pracujacy wykonuja to no ogol przecietnie, czesc paskudzi. Zalozone plomby trzymaja sie kilka lat, a potem lecz zab na nowo, jak sie da. Pakuja szary amalgamat, po latach rozrywajacy zab (duze plomby rozszerzaja sie). Wiercenie "na chama", peknie, kruszy sie zab, detysta robi "cielece oczka", trzeba zab usunac. Pracuja na ubezpieczenie, ktos przyjdzie bo bezplatnie, a prywatnie niechlujstwa nikt dwa razy nie zaplaci. 2)Leczenie prywatne. Placisz, bywa lepiej, dokladniej, ale i tu z uczciwoscia jest roznie. Wiercenie najdrobniejszej kreski w bruzdzie zeba, ktora taka pozostalaby wiecznie, wydlubywanie sila plomb, pchanie taniego amalgamatu, pod biale plomby na wierzchu. Ceny prawie warszawskie, jakosc lomzynska. Jesli znasz pozytywne przyklady podziel sie z innymi. Wyrozniajmy sumiennych stomatologow, niech partacze siedza bezczynni! z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Czy na te forum łomzyńskich fotografikow to ktos zaglada??? Qrcze napisałem posta bo potrzebuje pomocy a tam cisza ;-(
|
|
bo skonczyl sie transfer jak nie dokupia to do konca sierpnia dzialac nie bedzie
|
|
to już wykupili
|
|
Impreza napewno lepsza jak rok temu :) Extra wizualizacje byly na telebimach, śmialem sie dosłownie jak zobyczłem gen.Jaruzelskiego ogłaszajacego stan wojenny :D Ale z Markacem musze sie zgodzic co do piwa - woda!!! Muzyka generalnie podobała mi sie, nie zabrakło nawet takich 'klasyków" jak: Tiesto - Adagio for Strings :)) Pozdrawaim!! Bimbo
|
|
03,09,2006 kazdy z nas powinien zameldowac sie w Bialymstoku a nie na muszli:) ementualnie po meczu mozna isc na impreze
|
|
TOR masz racje!!!
|
|
Szukam kogoś kto posiada płytke "Dzika" Łomżyńskiego Zawodnika. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
pieknie napisane, Gazelo
|
|
mają dać koncert na strzelnicy na pożegnanie lata z ŁSM. informację ta pojawiła się na stronie www.elomza.pl
|
|
moge miec ,kwestia poszukania
|
|
Witam! Dziś (26.08.2006r.) przy sklepie Polo Market (tzw. Bocian) został znaleziony szczeniaczek (pan) czarny podpalany z klapniętymi uszkami. Niestety ale nie mogę go przygarnac na stałe gdyż mam już dużego psa i dwa koty. Więc jezeli ktoś jest nim zainteresowany podaję numer gg 6049262. Liczę na dobre serce.. gdyż naprawdę nie chciałabym oddawać go do schroniska.
|
|
a ja nie jade ale z ciekawością posłucham transmisji w radiu. jak gra Jaga z kimś to ten co relacjonuje kibicuje śledziom a jak ŁKS to naszym. ciekawe jak będzie podczas derbów czy się odsłoni??????? bo to radio białystok transmituje ale nie wiem czy ten co mówi to rodowity śledź? _______________________________________________ Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Kilka cytatów z ogólnopolskiego forum kibiców ( www.kibice.net ) "Poloni Bytom na Stalówce w Gorzycach ok.50 (autokar) niestety nie do konca meczu byli obecni fani Polonii dzięki policji która spuszcza im za nic totalny [cenzura] i [cenzura] ich z sektora . Po tym fakcie fani Stalówki pomagają kibicom z Poloni przynosząc im kilka litrów wody na obmycie ran i oczu po gazie" "właśnie wróciłem z meczu... Ciężko jest cokolwiek napisać, gdy widzialo sie jak te [cenzura] katy bez zadnej, powtarzam zadnej przyczyny weszli w przewie meczu do klatki kibiców Polonii i zaczeli ich [cenzura] nie patrzac gdzie i jak bija..."Akcja" ta trwała ok 10 minut, i przez cały ten czas Poloniści byli bici. Po fakcie, gdy już wszytsko sie uspokoiło, zal bylo patrzec na lejącą sie krew, porozcinane glowy, czy pozdzierane plecy...na koniec Polonisci zostali zapakowani do autokaru, poczym psy zucily im do srodka gaz..efekt ? Chyba nikomu nie musze tego przyblizac... p.s. Szczegółowy opis pojawi sie pozniej, napisze go osoba odpowiedzialna za to. Mi po tym co widzialem, odechciewa sie wszytskiego..." "szkoda chłopaków z Bytomia, przeszli swoje podczas pacyfikacji !!! 3-majcie się" "to prawda. Caly stadion w tym czasie spiewal "zostaw kibica" i "zawsze i wszedzie" , co potwierdza fakt ze nawet dla dziadków i zgredów takie zachowanie okazalo sie skandaliczne. Przez całą drugą połowe ludzie krecili tylko glowami , niedowierzajac w to jak policja potraktowała Polonistów..." Brak słów na to co nadal wyrabiają ci bandyci w niebieskich mundurach...
|
|
ahh Jeb...ne cwele...no poprostu myślą że jak mają pałkę przy sobie to im wszystko wolno:((....cwele Bimbo
|
|
Tak ***** niestety jest , nasuwa się teraz pytanie kto nas obroni przed nimi ??? Mieczkoś może tyn nam powiesz ???
|
|
garfild nie oddawaj go jak nikt się nie zgłosi w schronisku w zime może nie być mu zaciekawie :/
|
|
jak myślicie , czy Łks wygra z miedzią , mam obawy , co do tego , po remisie z jagielonią
|
|
NIE ZAMYKAJCIE DRZWI !!! DAJCIE UPUST WSPOMNIENIOM !!!!!
|
|
PYSIU !!! Może odezwał byś się w tym temacie :http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=17014&t=17014 a nie tylko wklejasz wycinki z innych mediów !!! jak nie masz nic do powiedzenia to milcz !!! DZIECIAKU !!! Bimbo
|
|
Zabłysła gwiazda, szeryfa znak W zaroślach szmer, to banda zbirów czai się tak Źrenicą czarną patrzą w siebie lufy dwie Papierowe miasto pali się! U wrót czterema kopytami zarył się koń, Zarobił kulkę Bill gdy Bessie śmiała się doń Ten western przecież dobrze z życia każdy zna Gdy szczęście blisko to zza węgła pada strzał. O szeryf, szeryf - o le, le, le Do olster sięgnij i pokonaj moce złe Bo dobro trwalsze jest od skał W wszystko zło przepada, gdy twój zagrzmi strzał. Do świtu jeszcze wiele godzin, wiele snów A w domu tyle niepotrzebnych drętwych mów Przyzywa zimnym blaskiem neonowych łun Na rogu ofiar i obrońców bar saloon. To banda pije, wszak ich znasz Patrz jak fałszywie się uśmiecha każda twarz Ty razem z nimi brzęknij w szkło Czekając na szeryfa, co wypleni zło. Gdzie jesteś szeryf, gdzie gdzie gdzie Nie pozwól nam do końca rozczarować się To przecież dobro trwalsze miało być od zła A nocy mrok miał krócej trwać od świateł dnia. Szeryfów nie ma, nie nie nie nie nie Nie zagrzmią złote kolby, banda naprzód prze Cierpliwa kropla drąży skały złom Tornado wyje ciemną nocą chwieje się dom Bum! Kup bilet i na western spiesz Gdy się nie cieszysz życiem, to się śmiercią ciesz A kiedy błysną światła, zmilknie kamer szum Spójrz na ulicę - to szeryfów stąpa tłum. Obejmij dłonią kolbę, palcem zmacaj spust Bądź czujny i nic nie mów, ani pary z ust Choć nawet zegar dziejów bije smutny ton To twoje serce prawdę mówi a nie on. O szeryf, szeryf, trzymaj się Tak bardzo dobrze nie jest, ale nie jest źle Pamiętaj bez zbytecznych słów Dopóki żyjesz możesz walić z obu luf Bum! bum! O szeryf, szeryf, trzymaj się Tak bardzo dobrze nie jest, ale nie jest źle Pamiętaj bez zbytecznych słów Dopóki żyjesz możesz walić z obu luf. Tu przytoczyłem tekst piosenki KULT'U ale jakże potrzebny !!! Pozdro dla wszystkich mających wspomnienia !!! Bimbo
|
|
la idiotów i słucha czy żyją a pieniądzektóre wydaje się na rozgrywki takich klubików powinny trafi do najbiedniejszych. I co z tego ,że 11 biegających za piłką wygra - nie jest to warte kasy jaka się pcha w ten interes. Za kase z utrzymywania gwiazdorów piłki nożnej można by zmniejszy bezrobocie o połowę i wybudowa autostradę
|
|
skaza a co dokładnie Cię interesuje, bo jak widzę cycq zrobił super reklamę dziewczynom łomzyńskim (chociaz podejrzewam że nigdy tam nie był), dlatego że cała obsługa tego lokalu (kelnerki, ochrona) jest z Łomży, łącznie z właścicielem, mimo że od 15 lat mieszka w USA
|
|
a ty z łomzycycy jestes maole padsz mak adres twojej karty dostane cie złapie palaecie.... głupi jestes Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
kto ma mozliwosc wydrukowania tego plakatu niech to zrobi i przykleja w odpowiednich miejscach, tylko nie na slupach ogloszeniowych
|
|
chciałbym wyrazić swoją opinię po zakupie opon matador bardzo jestem zadowolony z tego zakupu jeżdże na nich od maja tego roku przejachałem kilkanaście tysięcy przy większej szybkości są bardzo ciche jak również równo się zdzierają polecam wszystkim cenowo są też atrakcyjne. oto link gdzie można zobaczyć bieżnik: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=123225637 waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
dzisiaj bardzo póżno będą grać bo wczoraj się nawalili ??? waldek27 No i co się gapisz? To ja, Twój telefon komórkowy! Chciałem tylko na chwile wyjsc z twojej kieszeni, ponieważ smród twych jaj jest nie do zniesienia. Chyba ptak ci zdechł !!!
|
|
A swieta rzecz Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
W lipcu 1975 r. w spartakiadzie młodzieży, która odbyła się w Białymstoku startował tylko jeden przedstawiciel z obszaru nowego województwa łomżyńskiego. Był nim piłkarz nożny "Warmii" Grajewo, Dalecki P. Nowe władze wojewódzkie przystąpiły do zmiany tej sytuacji. Odbyły się plenarne posiedzenia Komitetu Wojewódzkiego Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej w Łomży poświęcone sprawom rozwoju kultury fizycznej. Realizowały one wytyczne VI i VII Zjazdu PZPR oraz VII plenum KC PZPR. Stan kultury fizycznej w województwie przeanalizowała Wojewódzka Rada Narodowa w Łomży i uchwaliła program rozwoju kultury fizycznej w województwie łomżyńskim na lata 1976 - 1980. Studia Łomżyńskie nr XI Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa naukowego Taka była nie tak dawno rzeczywistość, a Mistrzostwa Polski Juniorów nazywano na wzór radzieckich spartakiad (narodów Związku Radzieckiego, hutników, metalowców, młodzieży itp) ogólnopolskimi spartakiadami młodzieży. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
a ja się bałem wyjść z samochodu jak tam byłem, pełno łysych pijanych :bujaków: dziwnie się patrzących, co chwila ktoś żyga, ktoś się bije hahahah, pośmiać się można. miejsce przypomina Jeziorko z przed 6-7 lat :)
|
|
markac.... i sie nie przywitałeś??? Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
se.b.eq@wp.pl
|
|
Poszukuje zakładu, który robi solidne nadruki na koszulkach. Jeśli ktoś znałby adres i zapoznał mnie z cennikiem, byłbym bardzo wdzięczny! :) Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
większość z was jest gorsza od tych niby chuliganów, byście tylko chcieli bić i zabijać kibiców (są to normalni ludzie tak jak kazdy z was). Zastanówcie się co piszecie, z waszych tekstów wynika ze to nie kibice a wlasnie wy jesteście psychopatami. Nie byliście nigdy w życiu na meczu to nie piszcie bo nie wasza sprawa, nigdy nikt z was nie dostał za darmo od policjanta więc się nie rozpisujcie bo nie ma sensu. Siedźcie se na swoich fotelikach i grajcie w te swoje durne gierki a nie obrażacie pożądnych ludzi (między innymi kibiców). Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
elo pasjonaci czterech kolek i nie tylko moze tak jakis zlocik na koniec wakacji. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Retro na Nowogrodzkiej, po lewej stronie w starym zabytkowym budynku (prawie koniec miasta). Byłam tam w ubiegłym tyg. po raz pierwszy, taki zbieg okoliczności z okazji rocznicy ślubu-mąż mi zrobił niespodziankę:) Menu faktycznie dość ubogie, ale można coś wybrać. Co najważniejsze bardzo dobre. Nigdy więcej PiS!
|
|
wczoraj grało studio band pod koniami ale to chyba nie koniec wakacji i jakies koncerty jeszcze moze gdzies będą co ?? Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Ptysiu pewnie sam założył posta i czyta jak tęsknimy :p Oj, lubilam jego przezabawne teksty, aż miło się siadało do komputera. Najbardziej zapadł w pamięć ten, że ronda się rozwiną i będzie ok :p Bimbo
|
|
Co sie tym tak przejmujecie ?
|
|
Capslock ci sie, k.urwa, popsuł ??? Naturalnie ty PAWELLOMZA, pierwszy chuliganie Ziemi Lomzynskiej, już się zapisałes na Krótkiej i jedziesz na wyjazd do Białegostoku...
|
|
Z potwierdzonych źródeł w Jamie w środę zaśpiewają dziewczyny z PUBLIQUE, ale wszystko i tak zależy od pogody. Ja tam idę!;)
|
|
Alan 100 najlepsze , najmniej awaryjne i w przystepnej cenie. Polecam. Idź do komisu na Al. Legionów naprzeciwko jednostki wojskowej. Tam dostaniesz profesjonalną pomoc.
|
|
Kolego najlepiej będzie jak określisz się najpierw do czego ci jest potrzebne cb radio i na jakie odległości chcesz rozmawiać. Oprócz wspomnianego komisu na przeciwko jednostki wojskowej na Al. Legionów, jest jeszcze sklep na starym dworcu tam gdzie sprzedają cyfrę +, jest też na wyszyńskiego sklep dwójka (drogo) i jest jeszcze springer na krasce mają bardzo duży wybór radii i anten. Pozdrawiam
|
|
TYLKO SPRINGER NA KRASCE BO NA AL.LEGIONÓW KOSMOS CENY ZA ANTENY.ZRESZTĄ OGÓLNIE KOSMITA
|
|
jakie dzieci? o czym ty Łomżan mówisz? chyba jeszcze nigdy nie byles na zadnym meczu więc kto Ci dal prawo wypowiadania się na ten temat? przejedź się na mecz i zobaczysz tych "gimnazjalistów" ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Żul czy nie żul to mało ważne. Ma pasję, lubi siedziec na radyjku, rozmawiać i to się liczy. A że bywa czasem mądraliński to inna sprawa. Wtedy krótka wymiana zdań i po sprawie. Tylko zauważ remirez fernandes że w tym poście chodzi o to, aby udzielic jakieś rady dla kolegi, który chce kupić CB a nie gadać o dupie maryny.
|
|
Prostota myślenia Mieczkosia , nadaje się na krawężnika. ...Im dłużej zwlekasz z tym co masz do zrobienia , tym większa szansa , że ktoś cię wyręczy.
|
|
o boze jakie buce .... no niech mnie dzoi scisnal !!!!
|
|
wy lepiej nie osikaniu tu gadajcie, ale o "kulturze jazdy PANÓW taksówkarzy" którzy uważają, zresztą jak ci co jeżdżą z pieczywem, że są królami szos, pozdrawiam
|
|
Nie zaczepiam... tylko figlara jestes widze... :D Nigdy więcej PiS!
|
|
a ja ci się nie dziwię - mieszkam w Ł od pół roku prawie i wcale nie udało mi się poznać normalnego faceta. Nie chodzę do wyskoteki ani do barów (no bo sama?) no i takie efekty. A jestem normalna, zapewniam ;) Nigdy więcej PiS!
|
|
Katarynka śmiech na forum wywołujesz, i bardziej kompromitujesz siebie i środowisko lekarskie niż ich bronisz...bo i w gruncie rzeczy bronić nie ma czego i kogo... banda patałachów...kto nie spotkał się bezpośrednio z którymś z łomżyńskich konowałów nie będzie miła pojęcia o tym wszystkim co się wyrabia w tym "burdelu"...
|
|
nowy stadion? (........)
|
|
niejestm zapalonym kibicem siatki ale To był naprawde swietny siatkaz [*] Nigdy więcej PiS!
|
|
Wszystko na temat dzisiejszego meczu. Muszą być 3 pukty dla ŁKS-u. Bo jeśli nie dzisiaj to kiedy ?
|
|
Maciek dzieki serdeczne! właśnie chciałem sie zapytać jak idą prace ale tu mam wszystko czarne na bialym Maciek jakbys mogl to rob co jakis czas fotki i wrzucaj tu,oki? zaraz puszczę pawia
|
|
miales tu juz nie pisac gamoniu!!!! Nigdy więcej PiS!
|
|
przetwilo na czestotliwosci policji słyszałem ze na złomie na pkp opony palą
|
|
"pewien lekarz z naszego szpitala ostatnio wziął w leasing samochód terenowo-sportowy z firmy EFL miesięczna rata za ten typ samochodu z najskromniejszym wyposażeniem wynosi od 2750 złotych!!! Wzwyż” A co to za argument??? Większość ludzi ma dodatkowe dochody, nie tylko goły etat. Są spadki po krewnych w kraju i za granicą, odesetki od lokat gromadzonych przez kilkadziesiąt lat. Giełda, udziały w spółkach akcyjnych, prawa autorskie, własna dodatkowa działalność gospodarcza. Setki sposobów, by zarobić dodatkowe pieniądze bez czekania na prezenty. Nie zarabiamy z żoną wiele, mniej niż lekarze, ale po piętnastu latach oszczędzania procenty z lokat pozwalają nam żyć na sporo wyższym poziomie niż by na to pozwalały same nasze aktualne zarobki. Nie sądźcie więc konkretnego lekarza po pozorach. No, chyba że sami daliście mu w łapę i wziął, to wtedy co innego.
|
|
Za 309 zeta kupisz iRivera 1 Gb, w sklepie zadowolenie.pl - jest promocja. Niedawno go kupiłem i jestem bardzo zadowolony z odtwarzacza jak i sklepu. Iriver jest o wiele lepszy od sandiska i ma swietne sluchawki w zestawie, no i ta cena ;) ............
|
|
Richard "Hamster" Hamond żyje. http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england/north_yorkshire/5367616.stm Pod tym linkiem jest równiez potwierdzone to żę jego stan jest optymistyczny. Nie mogę sie doczekac tego odcinka, bo na pewno go wyemitują. W Faktach TVN pokazali jaki Jeremy i James jechali Mercem SLK Jeremy'eg do szpitala w Leeds. Więcej info o programie Top Gear dla tych ktorzy nie oglądają programu znajduje sie tutaj: http://en.wikipedia.org/wiki/Top_gear (wersja polska): http://pl.wikipedia.org/wiki/Top_Gear ę
|
|
Proponuje się nie myć, i tylko pakować. Ciekawe jak na starość będzi wszystko zwisało ?
|
|
1:1 :D
|
|
Zawsze można pozwać właścicieli forum o publikowanie nieprawdziwych i obraźliwych dla nas tekstów. Może to coś kogoś nauczy? W pierwszej kolejności piszemy do admina z prośbą o usunięcie postów, w których jesteśmy szkalowani. Jeśli to nie zadziała, pozostaje sprawa w sądzie (naruszenie dóbr osobistych :). Nikt nie może czuć się bezkarnie. .
|
|
Myślę, że normalna większośc podświadomie domyślała się, jak PiS zbiera głosy i wyrywa posłów innym partiom. Religa wyszedł z PO, od razu dostał ministerstwo, a teraz ogromne dofinansowanie swojej fundacji budującej sztuczne serce. Sosnierz - wyrwany z PO, skorumpowany stanowiskiem w NFZ-cie. Leper, Giertych - przekupieni stanowiskami dla swoich ugrupowań i tekami wicepremierów. Teraz próbowano skusic 6 posłów PO stanowiskami wiceministrów. Teraz daje się kokosy przestępcom, aferzystom, skandalistom obyczajowym. Byle utrzymać się. Byle nie oddac władzy. Prawo i Sprawiedliwość? Przekupstwo i Syf Moralny.
|
|
ludzie jak czytam wypowiedz takie jak Łukasza to coraz bardziej jestem za aborcja
|
|
Ptysiu ja również radzę posłuchać rad kolegów i dać se na luz z tymi tematami,bo to już w d..pe nie lezie...
|
|
Na plakatach jest napisane że rozpoczynają o 20.00. Z tego co mi wiadomo to śpiewają na górze w lokalu.
|
|
przecież Ty mieczkoś sam szczeniak jeszcze jesteś... .
|
|
Nie wieszam psów na P. Jakołcewiczu, przeciwnie, szanuję go za to, że zdecydował się wejść do takiego bagna, jakim jest obecnie ŁKS. Nie czepiam się o to, że wyników nie ma. Ma prawo nie być. Ale jeśli byłeś na meczu, to widziałeś, jak wyglądał. Jedynie przez kilkanaście pierwszych minut ŁKS grał, jak należy, był ruch na boisku, prostopadłe podania do napastników (Marczak), dzięki czemu dwa razy Rybski groźnie zaistniał w polu karnym Unii. Później były już tylko tępe rajdy po skrzydle i jeszcze bardziej tępe dośrodkowania w pole karne, po tych akcjach już do końca jedynie trzy razy ŁKS przedostał się pod bramkę gości, w tym raz - przyznajmy - strzelił gola. Ale już do końca nawet na jotę nie zmienił schematu, wg którego konstruował akcje. Jak na to reagował trener na ławce? Nijak. A i zmiany - wg mnie - nie były korzystne. Nawet stojący Rybski był lepszy niż biegający bezproduktywnie Bałecki. A zespól gra coraz gorzej i nie można tu mówić wyłącznie o zmęczeniu, bo tym można wytłumaczyć brak kondycji, ale nie brak pomyslu i schematyczną grę. W Białymstoku wyglądało to zupełnie inaczej! Wg mnie są dwa wytlumaczenia, jedno gorsze od drugiego. Albo trener nie ma pomysłu na grę ŁKSu, co nie świadczy o nim dobrze (nie wierzę w to! nie po naprawdę niezłym meczu w Bialymstoku!), albo nie ma najmniejszego wpływu na pilkarzy, co nie świadczy dobrze ani o nim, ani o zawodnikach (po tym, co ujrzałem w Grajewie, celowo nie używam określenia "zespół"). Nie twierdzę, że niezbędne jest odejście Jakołcewicza (choć akurat może jest to najlepsze rozwiązanie), bo to jest najłatwiejsze, ale też i nie ma żadnej gwarancji, że z tego zespołu w tym momencie cokolwiek wykrzesze jakikolwiek inny trener, choćby to byl sam Hiddink. Chcę jedynie powiedzieć, że utrzymywanie się takiej sytuacji, gdy zespół gra jednostajnnie, monotonnie, bez polotu, pomysłu, oraz coraz gorzej, to śmierć. Pilkarska śmierć. Bimbo !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |