Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Miller, oddaj moje 2 i pół miliona!!!! |
======================================= Pozdrowienia dla XtraVert'a i jacko ;-) ____ Mr S ____ "Jeśli wszystko kontrolujesz, jedziesz zbyt wolno!" =======================================
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Miller, oddaj moje 2 i pół miliona!!!! |
Siema allll Sorka ale wczoraj jak doszedlem na PKS to jusz wy odjezdzalismy bo mamuska sama wziela sobie samochud i pojechala sie scigac ze swoim cieniem Matys cos mi sie zdaje ze ci jedna pacjentka wpadla w oczko Splif dzieki za pozdrowienia Baca ma racje trzeba sie zapisac do AŁ i bedzie wszystko cacy psy nie beda niewinnym osobom dawac mandaty pozdrowienia: CHEMIK,GOLASZ GORAL SLONIK MATYS Bacy KOPARA BARTka SOWA MODZELA RADKA WISNI SEWERYNA VIVA JA BIALE BMW I DLA WSZYSTKICH ZIOMALI OD BOGUSA
|
|
Witam Nolnejm masz swieto racje trzeba zlapac kilka osub ktore chco sie scigac anie tylko jado calymi rodzinami zeby sie popatrzec na inncych
|
|
A w neo miałem czasem 200b/s.... W umowie napisane jest, że zobowiązują się usunąć usterkę w czasie dwóch dni roboczych od dnia zgłoszenia a w praktyce było tak, że i tydzień czasu trzeba było czekać. Kiedyś pan z serwisu przyszedł i po chwili powiedział, że nie wie dlaczego internet nie działa. Miał przyjść następnego dnia o 17... czekałem... przyszedł kilka dni później... Mogę napisać jeszcze wiele wesołych historii związanych z neo ale mi się nie chce;)) Była też sytuacja, że nie internet nie działał, dzwoniłem pod podane na umowie nr telefonów do konserwatorów a tam przez chyba trzy dni poczta głosowa... wesoło, nie?:) --- PGG
|
|
Pomysł z chodzeniem gęsiego za przechodniem jest OK, ale co, jeśli trafimy na nerwowego przechodnia? Ktoś z "flash-mobowców" może zarobić po zębach :-) A może wykorzystać scenę na Starym Rynku? Można ustawić na niej grupę osób i coś odśpiewać. Albo zrobić "wężyka" i pobiegać dookoła St. Rynku? Albo zrobić falę meksykańską pod ratuszem? Macie jakieś pomysły? Zróbmy burze mózgów. Pozdrawiam. grover
|
|
Hę? Czyżby już jej nie było? Tak to jest, jak człowiek rzadko do miasta rodzinnego wpada i na dodatek się nie rozgląda :-))) Ale nawet jak jej już nie ma, to na Starym Rynku pozostało sporo wolnego miejsca. Coś można zaaranżować. Pozdrawiam. grover
|
|
Nolnejm dobrze kumasz :))) jesli chodzi o moja osobe ale jesli chodzi o wyscigi to nie wiem !! napewno zawsze tak było jest i bedzie ze znajdo sie ludzie ktorzy scigajo sie na ulicach łomzy ale po to własnie organizowane są te imprezki zeby tam sie poscigac wyzyc sprawdzic swoej umiejetnosci i swojo maszyne jak byc tego nie nazwał !!! pozdrawiam
|
|
siemka no to kiedy robicie podjazdy swoimi brzeszczotami do mojej białej strzały wypuszczonej z łuku czingisghana czy tak szybko wymiekacie a moze papy niemata : )))))))) pozdrowionka dla wszystkich tuningow optycznych bo wizualnych w łomzy brak<czyli silnika dla zaciemnionych> pozdro dla bacy kopary gołegop buuuchaja :))) 160 w rondo itp oraz dla domagającego sie Mrs !!! narta I WILL COME BACK !!!!! :)))) CICHY : ) T i g e r
|
|
baca jutro do Ciebie przyjade to pogadamy na tematy tabu : )
|
|
Tak to jest, że każdy medal ma dwie strony.
|
|
Szkoda mi Ciebie gosciu, ogladaj wiecej telewizji to moze nie dlugo jakas blokade na drodze zrobisz, albo slome z butow wyrzucisz przed urzedem miasta, a tak na marginesie to urzad miasta nie pracuje w sobote, przynajmniej te wieksze szychy wiec nie bedziesz mial dla kogo spiewac jak masz zamiar komus w dupe wjechac:>> Powodzenia w kopiowaniu tego co zobaczysz w TV >internauto<
|
|
Nilnejm nie ma sprawy !! jesli chodzi o wczorajszo impreze to chyba wszyscy sie zgodzo było spoko !! klimacik pełna kultura porzadek bezpieczenskie bez pieskow i tylko Ci ktorzy chca sie scigac !! i o to tu panowie chodzi !!! niech juz zawsze tak bedzie !!! pozdrowienia dla calej ekipki !!! do czwartku !!! całuski !!
|
|
Re: Miller, oddaj moje 2 i pol miliona!!!! |
czesc nolnejm gangsterze :PPPP a kiedy bedziesz w odmu?? czyli w pacanowie :PPPPPPP~~~~~~~~~~` hjeeee....hjeee....:PPPPP
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |