Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pierwsza interpelacja radnego Dariusza Szymańskiego! |
Witam serdecznie. Korzystając z możliwości tego forum chce zapytać czy w naszym mieście sa osoby , zorganizowane grupy osób amatorsko zajmujące się astronomią. Jeżeli tak to jakiego rodzaju prowadzone są obserwacje?. Jaki sprzęt jest do nich wykorzystywany. Szczególnie intersuje mnie astrofotografia z wykorzystaniem kamer ccd. Pozdrawiam. Mam nadzieje , że ktoś w tym mieście tym się zajmuje. Warto połaczyć nasze siły.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pierwsza interpelacja radnego Dariusza Szymańskiego! |
Dzieki za wypowiedz jacko o to samo mi chodzilo tak jak wyrzej pisalem to sie kiedys zle skonczy a cala odpowiedzilnosc spadnie na mnie bo kazdy bedzie swoj tylek chronil dlatego od nowego roku bedzie inaczej wszystko legalnie i w bialy dzien. Zbych
|
|
i niech tak bedzie !! wszyscy słyszeli ?? zapisac sie trzeba do AŁ !!! razem bedzie sie organizowac imprezki i nikt nie bedzie sie wtracał szczegolnie psy !! pozdrowienia dla Bacy jego paczki tych ktorzy wczoraj byli na dworcu i wszystkich zmotoryzowanych !!!
|
|
Spilf heheh no jak to nie Dareczku :PPPP Tak jest panie "BACOWATY" trza sie zapisac do AŁ i bedzie wszystko wporzadeczku-dzieki za pozdrowionka od wszystkicj.Oczywiscie i ja pozdrawiam wszystkich....... BACA dobrze powiedzial wlasnie bylo widac wczoraj o 20:00 na dworcu ile tak napeawde osob jest zainteresowanych ...... dla wszystkich wiecej wtajemniczonych szczegolne pozrdowionka,czyli dla: BACY BARTKA CIECHEGO SPILFA VIVY BORYSKA I DLA BOGUSA KTORY BIEGL NA DWORZEC ALE NIESTETY GDY DOBIEGAL TO MY JUZ WYJEZDZALISMY HEHE
|
|
Muzeum nasze niedługo znajdzie się na bruku, a co do tej pory zrobili samorządowcy? NIC! Teraz odezwał się p. Lipski (3 kadencje w radzie), ale chyba w przeczuciu wyborów...a pozostali siedzą cicho jak myszki (nawet mjr Matyszewski (w Radzie Muzealnej) nie dał "wojskowego wsparcia"). Czy "intronizacja" spowodowała przerzucenie odpowiedzialność na siły wyższe? Zaczyna mnie coś mdlić na myśl o wyborach do samorządu...
|
|
W tym mieście powoli upadnie wszystko, nawet muzeum... Wujek S
|
|
O Witam. Szczeze powiem ze bardzo lubie astronomie ale nie stać mnie (na razie) na sprzęt. Masz moze gg? To wymienimy nasze zdania odnosnie astronomi :) michal
|
|
Chyba SLD |
...na starym rynku jest scena...? ...kiedyś była... znów jest? ...nerwowy przechodzień....? ....he.... jak coś komuś zrobi, to wszyscy zadzwonią po policję :D ...bedzie jeszcze dowcipniej... ..może by tak umówić się na przystanku i pójść za osobą która jako pierwsza wyjdzie z autobusu po godzinie 18.00? :D ...i chodzimy za nią równe np. 60 sekund.... hmmmm?
|
|
No wiecie co, tak to czytam i śmieję się jak pszczoła. Gdzie emocje - tam nie ma rozumu. Podobno Bóg stworzył ludzi, a więc i gejów. Osobiście ich wolę omijać, ale nie mogę też nimi gardzić (doskonałość stworzenia?) a tym bardziej urządzać im "noc długich noży". Chociaż jestem też przeciwny legalizacji ich związków (małżeństwo) jednak jakoś musimy z tym żyć, a oni wśród nas też jakoś muszą istnieć bo jaki mieli na to wpływ, że są tacy? Kto ma prawo ich osądzać i gdzie ich wina? Ludzie (niektórzy) uspokójcie się i zacznijcie zachowywać się przyzwoicie. Jeśli oni nie popełniają przestępstw na tle seksualnym - to za co ich prześladować? Nie można zawczasu zakładać, że będą naruszać jakieś normy społeczne. Geje i lesbijki byli i bedą od zawsze i nie nam to osądzać bo niedługo do "tych innych": dołączą kolorowi, grubi, łysi, uszaci, pryszczaci i Bóg wie kto jeszcze, aż nie wiadomo już będzie kto jest "tym normalnym" i wszyscy będą zwalczać wszystkich. michal
|
|
Gorzej będzie jak my zaczniemy lobbować mając za sobą Łomżę, Stawiski, Szczuczyn, Grajewo i Rajgród czyli w sumie ok. 150-200 tys. mieszkańców i Białystok zacznie lobbować widząc co się dzieje. Tylko, że oni w samym Śledziowie mają 350 tys. Walka z góry przegrana. Bo ten cały lobbing ma jak każdy kij dwa końce.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |