czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Poteraj J - na prezydenta

grzebałem troche w soich płytkach z dawnych lat i odnalazłem to płytke "c2s" i jest spoko ;)

Dziekan

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Poteraj J - na prezydenta

Jeśli się nie myle to bylo juz sporo takich tematow sprawdz w wyszukiwarce.....=/

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

urząd skarbowy ,to jest myśl.

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

markac ma rację,dla księżniczki -korona

Kant i oszust. chodzisz jak rumun od domu do domu. w telewizji o nich bylo

są jeszcze wolne miejsca

amorr zgadza się.waldek też dobre!

Ja też jestem zainteresowany kupnem takiej działki ale interesuje mnie działka w Łomży lub Zawadach. Z góry dziękuję.

A co z tą Sportową Spółką Akcyjną?

Co wy to chyba nieprawda , skąd to wiesz ryba ????

z tajnych ale wiarygodnych źródeł ;)...

A po ile w ogole chodza?

10 tys., o ile nie wiecej, przyznalabym za te slowa, ktore nie swiadcza o braku kultury, one swiadcza o braku serca
dla dzieckapowinno byc zadoscuczynienie w formie renty-ok.5 tys. miesiecznie przynajmniej do pelnoletnosci

No trzeba odnowisc stary temat. Dzis o 19:30 i o 9:10 chyba mozna bylo obejrzec sprawe szeryfa na Kino Polska. Ma ktos moze jeszcze ten film na divx :D ?

nie tak dawno przywiozłam córkę z Białegostoku z DSK , gdzie potrafili w tydzień wystawić precyzyjną diagnozę i wyznaczyć właściwy kurs leczenia

Przedtem dwukrotnie - jak widzę teraz to strata czasu - córka leżała na oddziale w Łomży, robili tu nieskonczone trudne do wykonania
" badania" , co to znaczy dla dziecka wytrzymać 2 razy gastroskopię nie muszę tu mówić , ten kto to robił - wie jakiego rzędu to są cierpienia. I za każdym razem łomżyńska " załoga" nic nie zauważyła,chyba nawet nie chcieli wnikać w wyniki , mówili , że dziecko jest zdrowe i nic nam nie dolega : chociaż córka narzekała na ciągle bóle w żełądku

A co do ciągłych telewizyjnych debatów jak to "m a ł o" lekarze zarabiają i że to właśnie im się nalezą podwyżki ( i jeszcze jakie ! ) i w pierwszej kolejności , pytam: za co im podwyżki? za chamstwo ich wobec nas i prostatstwo ? za brak podstawowej odpowiedzialności przy leczeniu?

szkoda słów, dać im 1000 % podwyżki

Nawet nie pokierowano nas do DSK . Nie płaci za " taką usługę" - to niech się pomęczy. Oczywiście , ze w takiej sytuacji na własną rękę jechałyśmy do DSK do poradni ( czekałyśmy w kolejce 2 miesiące ) i tego samego dnia córka dostała skierowanie na Oddział do własciwych lekarzy , i razem z córką teraz wychodzimy z naszej choroby.

Do pan i władca...

Organizacją Sportowej Spółki Akcyjnej zajmowął się Pan Jarek Poteraj a nie ja drogi Panie i nie wiem na jakim jest to teraz etapie. Co do polityki informacyjnej wielokrotnie osobiście prosiłem o bardziej przemyślane wypowiedzi do mediów, ponieważ bardzo to odbija sie na wizerunku Klubu a co za tym idzie na pozyskiwaniu sponsorów. Ale chciałem także przypomnieć Panu ( pan i władca ) , iż jest to Zarząd Klubu z którym miasto współpracuje , my zas bylismy złym Zarządem / zarządem politycznym / wiec prosze być spokojnym o dalsze funkcjonowanie Klubu...

Chamstwo lekarzy przekracza wszelkie normy ludzkiego współżycia. Jaki byłby nasz świat, gdyby przedstawiciele innych zawodów tak się zachowywali???
Jedynym rozwiązaniem takiego stanu rzeczy byłoby dokładne prześwietlenie stanu majątkowego każdego lekarza. Pewnie większość nie potrafiłaby wyjaśnić za co kupili drogie samochody i postawili pałace???
Wtedy należałoby odebrać im ich mienie pochodzące z przestępstwa (z łapówek)

Krew mnie zalewa jak słyszę ich podłe opinie: że mało zarabiają!

Każdy z nas widzi jakie mają domy na Starej Łomży, na Marii, albo na Osiedlu Medyk. Jakimi samochodami jeżdżą?

Na koniec potwierdzę, ż nigdy nie twierdziłem, że wszyscy lekarze są tacy, ponieważ zdarzają się uczciwi i solidni!!! Znam jednego lekarza, który mieszka nadal w bloku i jeździ starym Oplem Astrą, a jest świetnym specjalistą i jego wiedzę i umiejętność rozmawiania z pacjentem bardzo go cenię. Inni łomżyńscy lekarze śmieją się z niego, bo nie kantuje ludzi.

Prostych, biednych ludzi większość lekaży traktuje jak bydlo.
Uczyli się za nasze wspólne pieniądze.
Lekarz to pan i władca,personel pomocniczy boi się pisnąć przy nich.

Signature will be available soon. Please wait ;)

marcinrybak7@wp.pl

do prawdziwych kibiców , wchodzie na onet w sport , w II lige i brońcie honoru naszej drużyny ŁKS na forum , ktura jest na nim wyśmiewana i ponizana , że niby niszcze reputacje , jak i wizerunek futbolu polski , oraz teksty obrażające zawodników!!

Ryba(k) co Ty za glupoty ludziom piszesz????? jak to nie ma pieniędzy na biężące wypłaty??? a Browar???? to on już nic nie daje pieniędzy czy co...

... ależ to głos z łomżyńskiej "załogi"

przeciez nie potraficie nawet się zachować stosownie tj - bez pogardy - którą czujecie do każdego pacjenta który nie śpieszy się wam płacić "extra"

to się kwalifikuje w całości do rzecznika praw pacjenta NFZ

to na co czekasz? zgłoś do NFZ zamiast strzelać tu jadem

NFZ ma wszystko w takim samym powazaniu jak reszta.
Co do latwosci zostania lekarzem to nikt nie twierdzi, ze jest latwo. Tylko czy to ma byc usprawiedliwienie pozniejszego postepowania? Ze jak na studiach trzeba bylo wkuwac, to pozniej juz mozna odwalac fuszerke bo swoje sie wymeczylo? W tym wlasnie caly problem, nie w pieniadzach, tylko w podejsciu do sprawy. Przemecze sie jakos te 5 lat na studiach, a pozniej juz z gorki? I nie piszcie o 1150zl na reke albo pokazcie mi dla ilu lekarzy to jest faktycznie jedyny dochod. Dla wiekszosci lekarzy praca w szpitalu to zlo konieczne, bo daje im dostep do dodatkowych zarobkow, wiec odwalaja panszczyzne i uwazaja ze sa w porzadku. Dziwne, ze jak lekarz przyjdzie powiedzmy, zeby mu naprawic komputer to wymaga zeby wszystko bylo na tip top, bo przeciez to oczywiste ze mu sie nalezy. Nie przyjdzie mu nawet do glowy, ze moglby byc potraktowany jak natret i odeslany w diably z jako tako dzialajacym sprzetem, bo ktos nie zarabia tyle ile by sobie zyczyl za lata nauki. Przeciez za komputer zaplacil firmie, a nie pracownikowi ktory mu go naprawia... A interesuje go, ze pracownikowi sie nie chce bo firma mu slabo placi? Za to swoja fuszerke potrafi tak uzasadnic i wszystko gra. Roznica jeszcze taka, ze komputer czy inne sprzety, to rzecz nabyta, a zdrowie i zycie ma sie jedno.

Wiec co do postu Koma, to skoro lekarzowi tak zle, to czemu nie zwolni sie i nie poszuka lepiej platnej pracy? Za ciezko? Nie potrafi? Czy jak? Czemu robia z siebie ofiary losu wiecznie niezadowolone z zycia i pracy? Przeciez nikt nie zmusza... No chyba, ze wcale nie jest im tak zle jak mowia. Bo w to, ze pracuja z powolania to juz nikt nie uwierzy. A ci co pracuja, to potrafia odpowiednio potraktowac pacjenta i wykonac dobrze robote.

wie ktos (tak na 100%) czy w meczu z Jagą ŁKS bedzie gosciem czy gospodarzem?? prosze o odp.

Czesław znam osoby ,który wymieniłeś w poprzednich postach pękałem z nimi kawalerkę miedzy innymi, Steczkowski Andrzej, Steczkowski Jerzy, Poniat Jan, Poniat Wiesław, Bargielski Wojciech, Kopański Jan, Rybicki Czesław i wielu innych.Pozdrawiam.

waldek27

No i co się gapisz? To ja, Twój telefon komórkowy! Chciałem tylko na chwile wyjsc z twojej kieszeni, ponieważ smród twych jaj jest nie do zniesienia. Chyba ptak ci zdechł !!!

Honoru to niech bronia pikarze. Nasi kibice pojechali w skormnej grupie na mecz do Wroclawia i sie nie bali ujawinić, pomimo ze bylo duzo skinheadów... To sie nazywa honor.
Zresztą nasi powinni sie utrzymać, o ile PZPN nie odejmie jakiś punktów za brak boiska, czy cos w tym stylu...

Cieszę się, że wywołuję wspomnienia, mam nadzieję że miłe.

Trudno mi po Polsku, przebacie. Ale mysle ze dam sie porozumiec

Sprawa taka jest :

Na forum Poloni francuskiej (Polskanova), mamy 17 letni uzytkownike (Katarina) mieszkajac w Franci, ktora poszukuje siostry i bratow ktorzy pozostali w Polsce.

Cala rodzina byla rozwijana kiedy rodzice mieli jakies nieszczescie, i nasza Katerina pierw byla, razem z wszystich dzieci (siostry i bracia) w serociniecu w Lomze, a potem przyjechala razem z jednym bratem to Francji kiedy dwoje posostali adoptowani przez francuska rodzine.

Ja jestem stary czlowiek i troche znam polski jezyk, wiec dopomagam mlodczym ludzi z Poloni francuzkiej, tutaj urodzonych, ktorzy szukaja swoje kozenie w Polsce.

Wiec szukam doklane nazwisko, adres i numer telefoniczy tego sierocinieca u was w Lomzo, bo nie udalo mi sie znalesc z mojej strony. Katarina panieta o "panstwowy" sierociniec, a to bylo 10 lat temu i ona byla malutka, wiec nie wiem czy to panstwowy.

Pomyszlalem ze wy, mlodsi ludzie, tam w krainie, moglibyscie mnie dopomagac znalesc byle jakie informacie.

Mozecie odpowiedzic albo na tym forum albo na forum Polskanova :
http://www.polskanova.com/index.php
Forum > Recherche des personnes > Recherche des racines > topik : "Urgent"

Po polsku, po francuzku, po angielsku

Z gory dziekuje wam bardzo

No to niech budują przy prusa 11(tam koło przedszkola)jest o wiele więcej miejsca(nie należącego do parku papieskiego)to niech tam budują!!A my przy 16 chcemy boiska i placu zabaw!!A nie k.... zakładu piękności(bo spożywczaka tam nie wsadzą :D)i typka od ząbków

DOM DZIECKA Łomża, ul. Polna 16 Tel. (0-86) 216-31-30

o junakowcach w Łomży nie jest mi nic wiadomo.

waldek27

No i co się gapisz? To ja, Twój telefon komórkowy! Chciałem tylko na chwile wyjsc z twojej kieszeni, ponieważ smród twych jaj jest nie do zniesienia. Chyba ptak ci zdechł !!!

Jeśli chodzi o wspomnienia z tymi typami to są tylko i wyłącznie

miłe.Pozdro.

waldek 27

Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.

Luzdie jak ich wygonią z afryki to znowu sie nam zwalą na łby . lepiej się tam nie wtrącac a cieszyc sie z tego z e ich nie ma już w Polsce

może inne lokale zaczną to naśladowac -Łomza góra

Idz na malachowskiego do partnera ja naprawialem swoja cyfrowke i jestem zadowolony przyjezdza gosc z bialego i naprawia jest tani i nawet daje gwarancje.Pozdrawiam

Kto w Łomży może mi najtaniej zamontować radio i poprowadzić instalacje pod głośniki w samochodzie ? Kogo polecacie ?

Może zrobimy w Łomzy taką paradę:
http://fakty.interia.pl/galerie/Fakty/Erotycznie,7311
Byłaby to dobra reklama miasta :)

Treść jest ukryta

Pod baranem o mały wlos nie puścilem pawia,jak mi się kawał słoniny w gulaszu trafil.Ceny kosmos... Polecam topole ,jężdżę tam od lat.Jest klimat i ceny w miarę.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org