wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PiS może wygrać wybory parlamentarne w 2011

ja mam uraz do psów po tym jak stukneli kolesia na motocyklu.... no a hydraulicy wkońcu nie reprezętuja parawa ...

............

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PiS może wygrać wybory parlamentarne w 2011

NOWE Forum Łomżyńskie Zapraszamy serdecznie do odwiedzenia, zarejestrowania się oraz dyskusji na nowo powstającym Forum Łomżyńskim opartym na phpBB. Szeroki zakres tematyczny, nowy wygląd, moderatorzy, własny profil, przyjazne użytkowanie i wiele innych rzeczy które stworzyliśmy z myślą o Was :)

Wszystkie osoby chcące pomóc przy tworzeniu forum, prowadzeniu jakiegoś działu tematycznego, interesujących się grafiką, polityką, sprawami Łomży lub po prostu lubiących gadać :P serdecznie zapraszamy na NOWE Forum Łomżyńskie

http://lomza.go.pl

Treść jest ukryta

Niemożliwe to jest tylko wsadzić parasol w d**e i otworzyć a reszta jest do

zrobienia???

waldek27

No i co się gapisz? To ja, Twój telefon komórkowy! Chciałem tylko na chwile wyjsc z twojej kieszeni, ponieważ smród twych jaj jest nie do zniesienia. Chyba ptak ci zdechł !!!

Rzeczywiście się pomyliłam, chodzi o wydanie ćwiczeń: "Szkola Marzeń" Zofia Rejniak Wydawnictwo MAC Edukacja

K69: nie uzyskasz tu zapewne zbyt wielu porad, gdyż to nie to środowisko. Jak zbudować procę, pobujać się w rytm hip-hopu, wypłacić skutecznie z dyńki, albo skroić flagę rywalowi lub bronić barw na stadionie - to tematy dla rzeczoznawców tego forum. Dzieci nie zajmuja się jeszcze dziewczynami, bo albo przechodzą dopiero mutację, a jak juz znikły pryszcze to brak kasy na jakiekolwiek przyjemności oprócz wyjazdu z ukochanymi kibicami, żeby się ganiać po kartoflisku z kibolami rywali.

ADALL popieram...

widzialem wczoraj 22.0802006 jak w przeciagu 10 min przejechaly przez most trzy samochody osobowe pomimo pseudo barierek i kupki piachu ,ktory zostal odgarniety.

Hehe. Wszystko wam powiem przez mail. maciek773@o2.pl prosze o kontakt.

Ruch Oporu Przeciwko Nowemu Światowemu Porządkowi
Czy wiesz kto jest Prawdziwym Terrorystą?!

Media liczą na to, że nigdy nie dowiesz się o państwowym terroryźmie Izraela i tamtejszym Apartheidzie.

* Czy wiedziałeś, że Izrael zabił ponad 800 palestyńskich dzieci w przeciągu ostatnich czterech lat?
Zobacz: http://www.icahd.org/eng/http://viva.palestyna.pl/ism/index.php?ID=news&news=ISM news/200603/03.php

* Czy wiedziałeś, że Izrael zburzył 300 palestyńskich domów w przeciągu ostatnich 4 lat, tym samym skazując ich mieszkańców na bezdomność?
Zobacz http://www.icahd.org/eng/

* Czy wiedziałeś, że ponad 90 lat temu palestyńscy Arabowie byli w posiadaniu 97.5% ziemi, a Żydzi (dawni mieszkańcy Palestyny i emigranci) tylko 2.5%? Obecnie ponad 80% ziemi należy do Żydów.

* Czy wiedziałeś, że Palestyńczycy to naród, który ma najwyższy na świecie współczynnik osób z doktoratami?

* Czy wiedziałeś, że były premier terytoriów izraelskich Szaron był winny śmierci tysięcy Palestyńczyków i znajdował się na liście zbrodniarzy wojennych?

* Czy wiedziałeś, że czterech spośród premierów Izraela: Begin, Szamir, Rabin i Szaron, brało udział w zamachach bombowych przeciw ludności cywilnej oraz masakrach cywili i wypędzeniach Palestyńczyków z ich wsi?

* Czy wiedziałeś, że Sharon był odpowiedzialny za masakry w palestyńskich obozach dla uchodźców Sabra i Szatila? Masakry te ONZ zakwalifikował jako ludobójstwo.

* Czy wiedziałeś, że oddział Sharona w 1953 praktycznie zrównał z ziemią palestyńską wieś Kibija, mordując prawie wszystkich jej mieszkańców i wysadzając w powietrze wszystkie domy, meczet i szkoły?

* Czy wiedziałeś, że ci obywatele Izraela, którzy nie są narodowości żydowskiej nie mogą kupować ani dzierżawić ziemi na terenach izraelskich (tj. poza terytoriami okupowanymi obejmującymi zachodni Brzeg i Strefę Gazy. Ale również na terytoriach okupowanych prowadzi się politykę, której celem jest skupienie populacji Palestyńskiej w wydzielonych niewielkich enklawach na terenach wiejskich. Dzieli się więc tereny okupowane na strefy, w których to Palestyńczykom łatwiej, bądź trudniej (do granic niemożliwości) jest wykupić ziemię, lub otrzymać pozwolenie na budowę; por. http://www.icahd.org/eng/ - przyp. tłumacza)?

* Czy wiedziałeś, że tablice rejestracyjne w Izraelu są różnych kolorów, w zależności od tego, czy właściciel samochodu jest narodowości żydowskiej, czy nie?

* Czy wiedziałeś, że Izrael anektuje 85% wody dla Żydów, pozostawiając tylko 15% do podziału dla
palestyńskich mieszkańców terytoriów okupowanych? Na przykład, w Hebronie z 85% zasobów wodnych korzysta 400 osadników, a pozostałe 15% trzeba dzielić pomiędzy 120,000 Palestyńczyków?
* Czy wiedziałeś, że USA co roku obdarowuje Izrael ponad 5 miliardami dolarów?
* Czy wiedziałeś, że roczna pomoc finansowa USA dla Izraela jest większa niż pomoc dla wszystkich krajów afrykańskich razem wziętych?
* Czy wiedziałeś, że Izrael to jedyny kraj na Środkowym Wschodzie, który ma broń jądrową?
* Czy wiedziałeś, że Izrael to jedyny kraj na Środowym Wschodzie, który nie podpisał porozumienia o nierozprzestrzenianiu broni jądrowej i nie zgadza się na międzynarodowe inspekcje?
* Czy wiedziałeś, że izraelscy szpiedzy od wielu lat likwidują politycznych przeciwników państwa Izrael przebywających na terenie innych krajów?
* Czy wiedziałeś, że wysocy rangą funkcjonariusze Izraelskich Sił Okupacyjnych publicznie przyznawali, że nieuzbrojeni jeńcy wojenni byli zabijani przez IOF?
* Czy wiedziałeś, że Izrael chroni swoich żołnierzy, którym udowodniono morderstwa na jeńcach wojennych przed konsekwencjami karnymi?
* Czy wiedziałeś, że w Izraelu normalną praktyką jest konfiskata pieniędzy z kont bankowych, ziemi oraz mienia i czy wiedziałeś, że Izrael odmawia wypłacenia rekompensaty tym, którzy zostali w ten sposób poszkodowani?
* Czy wiedziałeś, że nie przestrzega 69 rezolucji Rady Bezpieczeństwa ONZ?
* Czy wiedziałeś, że dzisiejsi obywatele Izraela żyją na cmentarzysku ponad 400 zburzonych palestyńskich wiosek? I czy wiedziałeś, że Izraelczycy przemianowali prawie każde miejsce, żeby zatrzeć ślady?
* Czy wiedziałeś, że dopiero w 1988 oficjalnie zabroniono wystawiania ofert pracy „tylko dla Żydów”?
* Czy wiedziałeś, że Izraelskie Ministerstwo Spraw Zagranicznych zleca dwóm amerykańskim firmom od public relations promowanie Izraela w USA?
* Czy wiedziałeś, że w skład koalicyjnego rządu Szarona wchodziła partia Moledet (Ojczyzna), która postuluje wypędzenie wszystkich palestyńskich mieszkańców z terytoriów okupowanych?
* Czy wiedziałeś, że od czasu Porozumień z Oslo Izrael systematycznie zwiększa osadnictwo na terenach okupowanych?
* Czy wiedziałeś, że osiedla pod rządami premiera Baraka były rozbudowywane dwukrotnie szybciej niż za rządów premiera Netanijahu?
* Czy wiedziałeś, że Izrael zrobił znaczek pocztowy na cześć człowieka, który zaatakował cywilny palestyński autobus i zabił tam kilkoro ludzi?
* Czy wiedziałeś, że tortury Szabak (izraelskich tajnych służb) są bardziej brutalne od tych, które stosowano w więzieniu Abu Ghraib w Iraku?
* Czy wiedziałeś, że Palestyńczycy mają największą na świecie populację uchodźców? (ponad 4,3 mln. według oficjalnych danych ONZ-owskiej UNRWA http://www.un.org/unrwa/ przyp. tłumacza)

Otwórzcie oczy...

.

ja również z chęcią bym obejrzała:P

ludzie czytajcie dokladniej, tam pisze jakie to mieszkanie:) 21m:)

w jakim wieku był ten pies

szukalem :) pytam wszedzie ale dzieki za namiary zaobacze zadzwonie pogadam..

a co u siebie i w czym montowales ?

Emano ja chcetnie bym sobie posłuchał wdzieczny bym był żeby ktoś mi przesłał pare nutek E-mail Piter_iza_skate@autograf.pl ...Dziękówa!

Weśta bereta i palnijta sie w łeb

Nie widziałam -zajrzałam. Zupełnie przyzwoita, prosta w formie i czytelna reklama.
Pozdrawiam:)

bagrmosen

Silwerman - czytając cie mam wrażenei ,że okuńczyłeś szkołe numer 8 . Błagam przestań pisac bo jak ktoś z innego miasta to przeczyta to wyrobi nam niezbyt pochlebną opinię. Zanizasz poziom dyskusji

Treść jest ukryta

Remedium Dr Śliwecka !!

jak zdobedziesz baterie od PSP Fat to sam możesz sobie przerobić. wystarczy zmienić jej numer seryjny i przygotować odpowiednio kartę i gotowe. poczytaj w necie. bo w łomzy z tego co słyszałem to 50 zł na starym rynku chcą za przerobienie. tak mi kiedyś w sympatii powiedzieli.

Pozdro

to ja nie rozumiem, skoro nie masz problemow z otyloscia to po ci te tabletki??

Hmm szkoda ze juz mam jedną:( napisz cos wiecej o niej, moze jakies zdjecie? Popytam ludzi:)

jeśli masz taką możliwość to co tobie zależy ,wyjdzie dobrze nie wyjdzie to się mówi trudno tylko obyś nie poniósł zbyt dużych kosztów bo gdybać to można.Nie będziesz wiedział dopóki nie spróbujesz.

Powodzenia

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org