Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
no jak tak można. |
zobacz w stopce obok szkoły drzewnej niedaleko. tak po schodkach sie wchodzi. tam chyba wszystko mają
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: no jak tak można. |
Czy ktoś słyszał o Łomżyńskich Raperach ? Ich nuty , Nielegale Demówki Jak Ktoś POsiada i zna osoby które rapują unas w mieście to piszcie wszystko. Trzeba promować naszych z Osiedli ! <ELO> Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
GłosRozsądku założe sie że pierwszy byś spierd.... a Ty tu z solówa wyskakujesz... Czlowieku myśl co piszesz.Białostoccy kibice to nie nasza dziecinada i trzeba sobie to wkońcu uświadomić! z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
cycq: Widze, że z tobą jest jeszcze gorzej niż myślałem...
|
|
słyszałem jeszcze o takich składach ja Jantar Squad ale nie wiem co to jest dokładnie. pozdro ;) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Yama sssie!! To juz lepiej do euforii pojechac. 14!
|
|
Zostawcie tego obszczymurka.. dla niektórych nawet Paryż jest wiochą.. ale to ich problem w końcu. VOTUM DEO IGNOTO
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |