Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do 2011 to już Unii nie będzie, |
ty moze być na raz jak da radę :D ahahahahahhahahhhahahaha Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do 2011 to już Unii nie będzie, |
a tak serio to kup jej jakies zwierzątko legwana węża moze nawet kraba :) zależy co lubi a ewentualnie zapros ją na kolację w polonezie :) oczywiście tym fso Zbych
|
|
admin is dead od ładnych paru lat hehe Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
a pozatym to nie była mazda 323f tylko mazda mx3 a to róznica niewiem gdzie ci ludzie maja oczy ? Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
tylko nie idz na Polowo zdejmowac rozwalili mi tam nowy tel dziady Leszek
|
|
Van Dyk, Van B... a co to jest???? na bank jakis szmatowaty trance albo eurodance :))) Zbych
|
|
No na polowej to jeden szajs ja tam wiem jak jest , ja chce ten telefon wystawić na allegro i w tym problem czy ktoś by chciał kupić z simlockem na plusa . Zobaczymy :) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Bartes jesteś głupi jak but u lewej nogi. Przeczytaj sobie wszystkie papiery dotyczące tego telefonu to dowiesz sie, że: - zdjęcie blokady simlock powoduje tylko i wyłącznie utratę gwarancji - karę płacisz, jeśli rozwiążesz umowę przed terminem Jaki to model telefonu?
|
|
Głosiku Rozsądku widzę że strasznie Cię prostaczku buźka swędzi. Głąb z Ciebie i to pusty na dodatek. To że podpisuję się z Grąd to nieznaczy że z nich jestem gamoniu. A tak przy okazcji polecam słownik wulgaryzmów polskich bo Ch** to się piszę przez CH, no chyba że ktoś ma poniżej 13 cm tak jak Ty więc wtedy może i przez samo H.
|
|
pisalem juz gdzies kiedys, mailem duzo aut roznych marek i najlepsze co mi sie trafilo i jezzde do tej pory to Civic, nawet Mercedes S140 sie psul a to nie :) 14!
|
|
Łomżyniaki nigdy nie dadza sobie w kasze dmuchac :) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Krzychu007 zanim cokolwiek nazwiesz "debilnym", przeczytaj swój podpis na tym forum. Nigdzie nie znalazłem znaczenia słowa "swore", debilu. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
markac: tak sie sklada ,iz w jednej z wypowiedzi na forum pisalam jak sie nazywam ;/ pozdrawiam.
|
|
daktyl kretynie a co to jest "wypatek"?! Druga część twojej wypowiedzi również świadczy o tym, że jesteś kompletnym debilem.
|
|
GłosRozsądku nawet jeści ktoś nierobi przecinków robi błędy to i tak się go rozczaytasz :P
|
|
Stop wariatom drogowym !!!!!!!!!!!!!!! Jak się trzykrotnie przekracza ograniczenie prędkości to takie są skutki brawury. AMEN. Zbych
|
|
widać że tylko przed komputerem jestes taki odważny
|
|
mecz skonczyl sie bezbramkowym remisem :-)
|
|
zadzwon do sp-10, tam przy basenie jest brodzik, moze mozna przyjsc z dzidzia sa tez ratownicy, wiec moze mozna wejsc na gleboki basen na nauczyciela bym jednak nie liczyla moj maluch ma 19 miesiecy, na glebokim lubi, biore go na rece, chodze i i bawimy sie w brodziku sam sobie swietnie daje rade,ale, mimo ratownika, chodze za nim niemalze krok w krok
|
|
Most zwodzony… Ew. tunel pod Budami Czarnockimi. :D
|
|
enen lamusie ja juz po woju jestem tak a propo... ;00 wiec dowcip ci sie nie udal ;]]
|
|
1. Rozmawia dwóch meneli, jeden trochę strapiony. - Wiesz, chciałbym się znowu spotykać z Ireną. - A czemu się nie spotykasz? - Bo przehandlowałem ją za dwie flaszki wódki. - I co - tęsknisz? - Nie bardzo, ale napiłbym się znowu 2. Polak we Francuskiej restauracji. Nie zna języka, jednak usiłuje coś zamówić: -La Spagetti proszę i La piwoo. Okazuje się, że kelner nie ma większych problemów. Zadowolony Polak dodaje: -La jeszcze jedno piwo. Znowu otrzymuje to co zamówił. Prosząc o rachunek mówi więc do kelnera: -La kelner widzi jak ja La dobrze po La Francusku La mówię? -Jakbym nie był Polakiem, to byś La gówno zjadł! Pit Bull i Pekińczyk biegaja sobie po podworku i wołają Wilczura zaeby sie z nimi pobawil: Pit Bull i Pekińczyk : -Wilczur zejdź na dół pobiegamy sobie Wilczur: -niema nikogo w domu i są zamknięte drzwi Pit Bull i Pekińczyk : no to skacz z balkonu! Wilczur: -po co??żebym mial takie mordy ja wy??
|
|
31 sierpnia - koncert rockowy w MDK DŚT BONAR ;) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
pytal sie o jakies wydarzenia kulturalne a nie spedy cpunow i pedałów, ktore to odbywaja sie w bonarze
|
|
Ahahahaha widac ze jakis zacofany pryk z urzedu skarbowego :)))
|
|
co z nich pozostało? kupa ścierwa jak to można wulgarnie nazwać. Nic co można nazwac człowiekiem . Tylko same surowce z których on się składa. Zgniecione kości , poszarpana skóra ,włosy.mięsnie poszarpane.
|
|
2września derby podlasia:D:D:D mecz jagiellonią!!! Jeśli nie chcesz zmieniać pozostaw puste
|
|
Fakt. Za luksus sie płaci ;-) Hehehe "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Parę razy korzystałem z usług tegoż Pana. Wychodząc z Yam Cafe jest to ostatnia deska ratunku aby nie wracać z buta. Stawki są normalne. Wiadomo że o 3 w nocy jest to droższa taryfa. Klient WART NAPIWKÓW. Miła Pani proszę wybierać MPK lub skorodowane Polonezy.
|
|
Bartes.....niestety ani moniuszki ani reymonta... Sikorskiego rulezz:P:P hehe z Jego siostrą uczyłem się 6 lat:))Ahh ta Kaśka hehe
|
|
ja sie tam uczyłam i nie żałuję:P bardzo miło wspominam.a te pancury i metale to taka chora zabawa i większosci przechodzi:P
|
|
kamila23 może napiszesz jakieś konkretne fakty w jaki sposób cię oszukał i na ile przecież można przeliczyć resztę wysiadając i taksówki??? waldek27 No i co się gapisz? To ja, Twój telefon komórkowy! Chciałem tylko na chwile wyjsc z twojej kieszeni, ponieważ smród twych jaj jest nie do zniesienia. Chyba ptak ci zdechł !!!
|
|
moze ma ktos pomysl jak naprzykszyycz sie skutecznie niesfornym panom budowlancom.. majster zgodzil sie na posatwienie domu a teraz w trakcie robot sie miga Piwnica jest a reszty nie widac:/ Nie moge go zmusic bo umowy nie ma :/-to byl blad. Olal bym sprawe konkretnie gdyby nie to ze za czesc materialow juz zaplacilem zaliczki adruga czesc juz lezy na placu budowy i taci datre przydatnosci Czekam na racjonalne pomysly Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
no cóż, nastawiło się parę osób, że nasi wygrają z Danią a tu lipa.
|
|
Ello witam. Czytam sobie tak od początku i juz po kilku postach mnie bierze jasna chol... że wsyscy gadają żeby gadać, gdy tym czasem sprawa ma sie prosto. Odkąd zlikwidowano osrodki egzaminacyjne( w łomzy udało się wywalczyć żeby jednak pozostał) więc wszyscy kierowcy z okolic zdają w łomży. Jako że na egzaminie egzaminator każe zdającemu np nie chamowac przed znakiem STOP, lub zawrócić na zakazie zawracania żeby tylko sprawdzić czy uczeń zna i potrafi sie stosowac do przepisów, więc Owe L-ki z zambrowa grajewa i innych miejscowości jadą do Łomży żeby się uczeń nauczył poprostu na pamięc łomży, i poznał wszystkie miejsca na których egzaminator może zagiąc zdającego. Stąd tez tyle elek w łomży. Każdy ma prawo do poruszania się po drogach czy to elka, czy rowerzysta. i nikt mnie nie przekona że mam nie trąbic na rowerzystę gdy sobie spacerowym krokiem jedzie środkiem jezdni. Sprawa jest analogiczna z L-kami. To nie wina uczącego się że jedzie tak czy inaczej, że cos tarasuje. Bo to uczeń i ma prawo się pomylić, i coś spiepszyć ! i nikt naweyt słowa nie powinnien powiedziec temu uczniowi. Ale instruktorom nauki jazdy nalezało by sie najpierw dac ostry wpier.... potem skierowac do szkoły nauki jazdy a potem ewentualnie sam mógł by uczyć jeżdzić. ( nie wszystkim może) Zbyt często instruktor jeżdzi gorzej niz uczen na 1 lekcji. I uczń ma prawo zajechać tirowi droge, ale nauczyciel nie może do tego dopuścić ! i to jest wielka róznica. Jak ja uczyłem się jeżdzić a miałem naprawdę bardzo dobrego nauczyciela, zanim ruszyłem musiałem miec wszytsko na glans ustawione, inaczej poprostu w łep !! i gromy z jasnego nieba szły jak sobie pozwoliłem trochę odjęchac od prawej strony jezdni. A przepis mówi jasno poruszamy się prawa stroną jezdni, a nie przy osi ! Tymczasem współczesne l-ki zapiepszaja środkiem jak boże krowy ! a krowa taka na 100% będzie tarasowała drogę. Jednak jak krowa sobie zjedzie do prawej przy krawęzniku to nie ma prawa się zrobić żaden zator. Tak czy owak nie uważam żeby było za duzo l-ek na drogach, bo komus mogły by przeszkadzac np zielone maluchy w łomzy. Ale i l-ka i maluch nawet zielony ma prawo do poruszania się po drogach. Tyle że szczególnie taka e-ka powinna zasówac po tych drogach drobiazgowo trzymając sie każdego przepisu. I owszem jak mi zgasł pojazd na krzyzówce to tylko raz, za drugim razem nie mogło, poporstu chciałem żyć ! i żadna górka nic mi nie przeszkadzało przy ruszaniu. A niestety dzić nauke jazdy prowadzą babeczki - ciepłe kluchy które nie powiedzą słowka głośniej, ani sie słowem odezwie, bo straci klienta. A jazda pojazdem to nei strata klienta ale przy złej nauce to wypuszczanie na drogę zabujców lub jak kto woli wariatów drogowych. i problem sie będzie nasilał. Więc jak sie ktoś nawet nie spieszy do skarbowego, może nie dojechać. Ostatecznie, dyskusja zakonczyc sie powinna przedewszystkim apelem do organu wydającego koncesje nauki jazdy o ich zweryfikowanie, by kiepskich instruktorów wyeliminowac, a przet to choc było by 2 razy więcej L-ek w łomzy, będzie to nieodczuwalne !
|
|
raczej firma Speed :) Zbych
|
|
I DZIEKI BOGU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CHYBA SIE UPIJE Z TEJ RADOSCI !!!!
|
|
No w końcu chłopaku chwila refleksji ;-) cycq: ja stawiam!
|
|
chlopaki odbijali sie od kraweznikow i o 23:30 spadli na dol:) koles wylecial z auta i sie zdziwil co jego samochod tu robi:) totaloza kiedy widzisz noca latajace auta:)
|
|
tak myślałem, nie dziwi mnie więc fakt że nie dostałem odpowiedzi na mój email :) Swoją drogą ich postępowaniet troche mnie śmieszy. Wydaje im się że mają monopol na "informację" w Łomży.
|
|
a jeszcze powiedz za ile muszą u h**a napierdalać za 1200zł ok 300godz w miesiącu czy więcej ? 14!
|
|
Film jest sporo:D Nie ma to jak własny majster;)
|
|
jest ok :) tyle ze nauczyciele niektorzy porazka.. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Możliwości: 1.Daj wynagrodzenie prowizyjne ze znaczącą premią za oszczędną eksploatację samochodu, a po wprowadzeniu takigo systemu dla przykładu któregoś wypie...l dla przykładu, pozostali zaczna chodzić jak w zegarku 2.Tak skalkuluj stawki, aby paliwo sprzedane przez twoich szoferaków było dla ciebie kosztem. albo 3.Sam jeździj albo 4. Idż do poradni zdrowia psychicznego i lecz sie bo masz początek manii prześladowczej. Jak okradasz kontrahentów i pracowników to nie znaczy że oni też muszą to robić.
|
|
GłosRozsądku widać że zniżylaeś się do poziomu cycq heheheh . GłosRozsądku szkoda że niewiem gdzie mieszkasz to bym cie odwiedził lamusie czeka cie przyszlość cycq czyli totalne dno . Pozdro dla kumatych
|
|
Zatrudnij Ochroniarzy Paliwowych hehehe:)
|
|
ty daktyl ty jesteś chyba ze wsi
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
www niezwracaj uwagi na Głos idjoty bo on tylko przy monitorze jest kozakiem hehhehe pieprzony frajer z niego
|
|
Jo to ja a kto by inny CO ZA PYTANIE BU HE HE HE jeszcze ptysia i arnolda barakuje ale pewnie wbiją nie długo ;)
|
|
daktyl ty badylu czemu ty tu jeszcze jesteś? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Dlaczego pisze tam "Brak drużyn do typowania"???? Przecież za 2 dni mecz:)) Leszek
|
|
net jest zajebisty.Rzadkie ale to bardzo rzadkie awarie usuwają od ręki.Zajebisty net. Pozdro Kuba-slowacki7-4.
|
|
czyżby autorzy eŁKSówki zrobili sobie przerwę spowodowaną długim weekendem?? nawet nie są podliczone punkty po ostatniej kolejce spotkań
|
|
patrze, ze zainteresowanie bardzo duze... ludzie to po co wy tak walczyliscie o to II lige skoro na mecze niechcecie jezdzic ? i to za tak smieszna cene...normalnie trzeba bylo dac z 70 zl za taki wyjazd. Leszek
|
|
a ja 10 lat później- też mi wynalazek hehhe
|
|
Czy ten INTROLAN jest radiowy ? Chciałbym załozyć sobie internet, nie mam tel. stacjonarnego wiec neostrada odpada. W multimedii jest podobno tanio i dobrze ja niestety mam u siebie Vectre która proponuje bardzo drogi internet a do tego trzeba zwiększyć pakiet telewizyjny na minimum srebrny. Wiec jezeli ja mam pakiet stalowy za ktory płacę 6 zł nie wystarczy ze dopłacilbym np. 39 zl za internet. Musze zwiększyć pakiet do około 40 zł miesięcznie plus 39 zł net to mi wychodzi prawie dodatkowe 100 zł do miesięcznych opłat. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Na Piłsudzkiego na -przeciwko Orlenu piorą. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
w eŁKSówkę można już grać, tylko mały problem - nieaktualnili listy kto ile ma punktów i którą pozycję zajmuje.
|
|
Podobno niezle piorą tapicerkę w myjni ręcznej na Łąkowej. A najlepiej zrobic to samemu. Bedzie o wiele taniej,bo w myjni to koszt ok 100-150 zł.Jak bedziesz to robił sam to kup odpowiedni srodek i pierz to firanka,nie gąbką. Firanka bardzo dobrze wchłania brud. Leszek
|
|
Banalne....Ale zawsze banalne zeczy mogą się podobac:)) 14!
|
|
Nie wypada obrażać nieobecnych !
|
|
znowu katjusze odpalili????? z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
tyku[/], mieszkasz na przeciw Barbórki a nie wiesz jak się to pisze? Podejrzane....
|
|
i od kiedy wioska ma prawie 70 tys mieszkancow! Zbych
|
|
Widzisz dlatego piszę z IST bo jestem właśnie u brata i widzę że właśnie od godziny jest prędkośc 400kb jak to jest mercedes to ja wolę " malucha " w INTROLANIE który jezdzi z prędkością napewno 700kb. Nie jestem napewno "ADMINEM" w INTROLANIE, ale zato ty napewno jesteś pracownikiem IST, zrobili wam pranie muzgów. Naprawdę w INTROLANIE jest 700kb. I w INTRLANIE masz dobę na sprawdzenie NETU, a w IST nie. Narazie nie chce mi się z tobą gadać na łączu 400kb w IST. Leszek
|
|
a ja bym sie nie smucił że ktos mowi ze Łomża to wiocha. Wieć jest piękniejsza, cichsza, zdrowsza... pewnie WOW kąpie się w odchodach gdzies w jakisjs oczyszczalni i wącha spaliny Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
beerFun dzieki ! Jeśli przynajmniej jeden człowiek ma taka opinię jak Ty to naprawde warto się poświęcić i robić swoje... Widac że jestes czlowiekiem "myslącym" i patrzącym realistycznie na świat. A co do zaostrzenia prawa to szkoda gadać... W Polsce "nielaty" poprostu MOGĄ WSZYSTKO. Np. 17sto letni chłopak zabije kogoś i grozi mu za to max.25 lat,przeciez to bezsens... Mając 17 lat czlowiek jest już chyba dorosły i ma świadomośc swoich decyzji.. Niestety politycy są innego zdania a szkoda... Pzdr Leszek
|
|
:]
|
|
calavera - jakie z ciebie biedne dziecko - nie pomyślałeś, że odpowiedzią na takie pytanie mogłaby być: "Nie muszą powstawać bo już są...". [troll mode on] ............
|
|
czy 12 zł to tak dużo za pewność, tyle zapłaciłem tydzień temu za parking i auto stało "pod nosem"
|
|
a jaki kolor maja te przystanki!? bo ja nie rozrozniam koloruf z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
niech bedzie i tak :D Leszek
|
|
Właśnie mam ten sam problem :( Zbych
|
|
za Leader Price dzieciaki z naszego osiedla chądzą grać w piłkę i panie i panowie z pieskami chodzą a by piesek się wysrał i wyszczał i któryś z was pisał żeby dzieci sę bucików nie brudziło to niech ten koleś powie na to!!Sam był dzieckiem i tego nie pamięta że chodził z kumplami grać w piłkę itp.a jak ci gówna tak silnie przeszkadzają to albo kup sobię działkę wtedy ci żaden kundel nie będzie srał albo przeprowadz się do chin tam jak pies sra właściciel jest karany nawet dorzywotnio(tak mi się zdaje).
|
|
jadę busem do Gliwic na mecz ŁKS mam wolne 4 miejsca "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Mój numer 512245232 z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
spujż ............... ja p i e r d o l ę ....................a tak rzadko mi się wymyka ..................... !!!!!!!!!!! żenada ................. Jeśli nie chcesz zmieniać pozostaw puste
|
|
Chciałbym jednak panu przypomnieć... Strasznie jestem ciekawy... Oj Zosiu, Zosiu, ale z ciebie niezły Zoś!!!!!!!!!!!!! ___________________________________- róbmy swoje
|
|
To najlepiej zamontowac samemu przeciez to nie jest zadna filozofia a po co masz placic. A jesli sam nie umiesz to popros kogos. A radio takze podlaczy Ci facen ktory zajmuje sie elektronika na ulicy Sosnowej oś. Mariia on tanio bierze
|
|
I mieliśmy kolejną wspaniałą dawkę muzyki dziś wieczorem w rampie. Naprawdę jest czego posłuchać!!!
|
|
fajnie by było z taką paradą wyskoczyć heheh zaraz puszczę pawia
|
|
Jezeli uwazasz, ze bycie debilem jest lepsze niz umiec napisac cos poprawnie...to masz cos z glowa! Pozdrawiam Twoich nauczycieli! A co do tego pisania bez znakow tj. ą,ć,ę,ń,ó...to dla mnie osobiscie jest to latwiejsze pisanie i uwazam, ze odlschool'owe. Pozdrawiam. zaraz puszczę pawia
|
|
Zginął biszkoptowy labrador z niebieską obrożą. Wabi sie Alex. Na znalazcę czeka wysoka nagroda. Może komuś się rzucił w oczy? Proszę o pomoc....
|
|
Mniam... biszkoptowy...
|
|
ja wiem jak tam pisze ale mnie ciekawilo ile kosztuje wynajem kawalerki w stolicy i skorzystalem z tego tematu i sie troszkie wtrąciłem:D pozdro z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
SLM on uciekł wczoraj rano... jezeli widziales w środę to pewnie nie on. :(
|
|
Gdyby mecz odbył się u nas wynik byłby inny
|
|
Pełna mobilizacja pozostało tylko 8 dni do meczu!! Wszyscy na Jage Zbych
|
|
przychodnia Medica doktor Żuk,mają podpisaną umowę z NFZ więc nie trzeba płacić :) mają gabinety na Polowej i Ks Janusza. Polecam!!! =
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |