Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sonda: na kogo zaglosujesz w wyborach prezydenckich |
To czemu napisałeś "wypatku", kretynie? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sonda: na kogo zaglosujesz w wyborach prezydenckich |
Głos Rozsądku milcz
|
|
jak mie możesz jechać jak mie nawet nieznasz palo a pozatym jestem już pelnoletni gowniażem możesz być ty bo nudzi ci się i innych krytykujesz
|
|
Na dodatek jesteś wieśniakiem! "jak mie możesz jechać..." Per "pało" to się do ciebie zwracają twoi rodzice. Na dodatek jesteś śmiesznym analfabetą - "gowniażem".
|
|
kozak to ty jesteś tylko na forum
|
|
k u r w a a od starych to się odpierdol
|
|
Pisząc na tak popularnych forach, jak to, łomżyńskie, powinniście zwracać na siebie jak największą uwagę (szczególnie płci przeciwnej). Biorąc przykład z mojego osobistego "idola" - daktyla, postaram się udzielić Wam kilku bardzo cennych rad. Podstawą jest posunięta do granic możliwości ORTOGRAFIA. Nie każdemu z Was znane jest to trudne pojęcie. Przykład - kolega daktyl. Koniec jednak nudnej teorii, przejdźmy do praktyki! Autor: daktyl (---.lomza.mm.pl) Data: 15-08-06 14:26 jak mie możesz jechać jak mie nawet nieznasz palo a pozatym jestem już pelnoletni gowniażem możesz być ty bo nudzi ci się i innych krytykujesz Prawdopodobnie jedna z najlepszych wypowiedzi daktyla, obrazująca w pełni jego skomplikowaną, wiejską osobowość i zdobyte wykształcenie. Po powyższym wnioskujemy także, że daktyl bardzo dużo czyta (obrazkowo). ______________________________________________________ Autor: daktyl (---.lomza.mm.pl) Data: 15-08-06 14:09 Kurde współczuje im nigdy bym niechcial zginąć w wypatku . Ciekawe co z nich zostało przy takiej prędkości (*) Kolejny przykład wybitnej inteligencji daktyla. Uwagę zwraca także daleko posunięta znajomość zasad ortografii i interpunkcji. O poziomie imbecyla świadczy także występujące w jego wypowiedzi pytanie. ______________________________________________________ Autor: daktyl (---.lomza.mm.pl) Data: 15-08-06 14:17 chyba wiadomo GłosRozsądku w jakim w tym o jakim jest ten temat w wypadku samochodowym i debilem to możesz być ty bo nawe nieskapneleś. Tak! O to właśnie chodzi! Zdezorientować przeciwnika! Tą wypowiedź czytałem kilka razy, zanim zrozumiałem, o co chodziło temu biednemu dziecku... ______________________________________________________ Poczekamy na dalszy rozwój myśli naszego idola, wtedy powstanie II część. Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Pamiętajcie jednak, że na koniec każdej gry słownej trzeba pokazać swoją wyższość! Autor: daktyl (---.lomza.mm.pl) Data: 15-08-06 14:44 widać że tylko przed komputerem jestes taki odważny ___________________________________________________ Do usłyszenia ;-) bagrmosen
|
|
Najwięcej zróżnicowania konstrukcyjnego przedstawia forma nagrobków, ich kształt i przeznaczenie. Od razu zauważamy, architekturę wielu wybijających się monumentów sepulkralnych (szt. grobowych, nagrobkowych, cmentarnych) oraz jednej piramidy i wielu obelisków. Nie brak tu także wolno stojących monumentów i elementów architektonicznych, jak: kolumn, wież, retabulów czyli nastawa (nastawa ołtarza, zdobiona rzeźbami i malowidłami, płyta spoczywająca na mensie) i form wegetatywnych w postaci stylizowanych drzew w żelazie, granicie, piaskowcu. Nie sposób nie zauważyć wielu rzeźb figuralnych, wykonanych w piaskowcu, cemencie, blasze. Najczęściej jednak spotyka się kompozycje architektoniczno-rzeźbiarskie w postaci retabli połączonych z rzeźbą lub reliefem (szt. kompozycja rzeźbiarska wykonana techniką rzeźbienia, kucia, odlewania itp. na płaszczyźnie płyty kamiennej, drewnianej lub metalowej z pozostawieniem w niej tła) czasem nawet w kolorach. Poniżej kilka nagrobków z piaskowca: Najwięcej zróżnicowania konstrukcyjnego przedstawia forma nagrobków, ich kształt i przeznaczenie. Od razu zauważamy, architekturę wielu wybijających się monumentów sepulkralnych (szt. grobowych, nagrobkowych, cmentarnych)) oraz jednej piramidy i wielu obelisków. Nie brak tu także wolno stojących monumentów i elementów architektonicznych, jak: kolumn, wież, retabulów czyli nastawa (nastawa ołtarza, zdobiona rzeźbami i malowidłami, płyta spoczywająca na mensie) i form wegetatywnych w postaci stylizowanych drzew w żelazie, granicie, piaskowcu. Nie sposób nie zauważyć wielu rzeźb figuralnych, wykonanych w piaskowcu, cemencie, blasze. Najczęściej jednak spotyka się kompozycje architektoniczno-rzeźbiarskie w postaci retabli połączonych z rzeźbą lub reliefem (szt. kompozycja rzeźbiarska wykonana techniką rzeźbienia, kucia, odlewania itp. na płaszczyźnie płyty kamiennej, drewnianej lub metalowej z pozostawieniem w niej tła) czasem nawet w kolorach. Poniżej kilka nagrobków z piaskowca; Zaraz po przekroczeniu bramy neogotyckiej witają nas stojące po obustronach dwie uśmiechnięte Madonny, Aby powiększyć kliknąć na obrazek: jedna Janiny Brodowskiej, Nagrobek Brodowska Janina 21 lat zm. 1920 r. druga Prokopów; Nagrobek rodziny Prokop Izabela zm. 1934 r. Zygmunt zm. 1939 r. Nagrobek Wiktoria Narkiewiczowa 82 lata zm. 1906r. Nagrobek z piaskowca neo barokowy w kształcie łuków z prześwitującą Madonną Joana Trzeszczkowska zm. 1858 r. Nagrobek Wacław Tuszowski ur. 1895 r. Prokurator Sądu Okręgowego w Łomży zamordowany w Katyniu. Karol Tuszowski Doktor Radca Stanu 63 lata zm. 1913 r. Adela z Szyszków Tuszowska zm. 1943 r. Nagrobek Rodziny Wesołowskich Maria lat 18 zm. 1898 r., Konstanty lat 53 zm. 1900 r. Nagrobek Krzyszkowska zm. 1902 r. Nagrobek Józef Wilkowski nauczyciel gimnazjum łomżyńskiego zm. 1903 r. Nagrobek Alberta z Omelińskich Mastelska 33 lata zm. 1880. Grobowiec Rodziny Mróz Maria 23 lat zm. 1907 r. Marceli zm. 1932 r. Nagrobek z Matko Boską Częstochowską za szybą . Nagrobek rodziny Śmiarowskich Eugenia z Kolendów 20 lat zm. 1878 r. Józefat pisarz hipoteczny Sądu Okręgowego w Łomży. Cecylia z Włodkowskich Łaska 84 lat zm. 1823 r. Nagrobek Ludwika Trzeszczkowskiego. Nagrobek Maria Mazurkiewicz lat 22 zm. 1908 r. Nagrobek Zofii Matuszewskiej lat 23 zm. 1923 r. Nagrobek Grzegorz i Franciszka z Porowskich Łoszewscy, wygląda raczej na współczesny. Grób rodziny Filipkowskich, już współczesny. Pierwsz raz w ten sposób wklejam zdjęcia, wybaczcie, jeżeli się nie uda Mam dzięki temu trochę mniej roboty z wklejaniem zdjęć i posty powini zajmować mniej miejsca. Źródło: 1.Donata Godlewska. Dzieje Łomży od czasów najdawniejszych do rozbiorów Rzeczypospolitej XIw - 1795) 2.Maria Kałamajska - Saeed. Katalog Zabytków Sztuki w Polsce. Łomża i okolice. 3 Czesław Nicewicz. Województwo łomżyńskie - przewodnik. 4.Witold Jemielity. Łomża w okresie międzywojennym. 5.Witold Jemielity. Parafie Łomży i okolicy. 6.Czesław Brodzicki. Łomża w latach 1529 - 1795 7. Adam Dobroński. Łomża w latach 1866 - 1918 8.Czesław Brodzicki. Donata Godlewska. Łomża w latach 1794-1866. 9.Witold Jemielity Dzieje Łomży Tysiącletnie. 10.Donata Godlewska Cmentarz parafialno-komunalny w Łomży. Zdjęcia autora tematu. Pozdrowienia. Zbych
|
|
poczytajcie a zrozumiecie jak to się zaczeło liki : http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=72180&t=72180 http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=72242&t=72242
|
|
GłosRozsądku wiesz co ja tez nie zrozumialem i czytalem pare razy... :-) czekam na nastepne czesc:) pozdrawiam Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
siema , niewiecie , kiedy ŁKS gra ze Śląskiem!!
|
|
No wlasnie ...jestes dziecko ,bo sie napinasz bez powodu :P:P:P
|
|
http://www.lks.4lomza.pl/forum/viewtopic.php?t=755
|
|
czy jest juz IST na kołłątaja? jezeli nie ma to kiedy bedzie? a moze juz jest tylko jestem nie poinformowany. slyszalem ze ma byc w polowie sierpnia około. wie ktos cos na ten temat?
|
|
GłosRozsądku ladnie ladnie ;) jednak pamietaj: Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw znizy Cię do swojego poziomu, potem pokona doświadczeniem.
|
|
Klub Strzelecki z Piątnicy organizuje zawody czarnoprochowe. Impreza odbędzie się w najbliższą niedzielę od 12.00 na strzelnicy w Piątnicy.Jeśli na forum są użytkownicy czarnego prochu to zachęca do spróbowania swoich sił. Bedzie to pierwsza impreza klubu z Piątnicy, i raczej nie ostatnia. Jeżeli jest ktoś zainteresowny to dodatkowe info u innykonbarwyognia@gmail.com
|
|
ej jaki był wynok tego spotkania i czy była ta gra na punkty
|
|
;] MOJA JEDYNA MIŁOŚĆ AGA
|
|
Wielki sukces !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
No i widać teraz że źle postąpiłes daktyl zażartował a ty co odrazu prowokujesz?? Są żeczy których się nie rusza np rodzina!!
|
|
Radar tam wielokrotnie stawal w niedizlene popoludnia Jadac od Lomzy panoowie milicjanic stawali sobie samochodem po prawej stonie drogi na podjezdzie do prywatnej posesji a puszke z cyfrowka ustawiali po lewej stronie drogi za bialo/czerwonym znaczikiem km Jak widac nie pomoglo Wpadl mi do glowy pomysl posatwienia tam swiatel co ulatwilo by wyjazd z bocznych ale za duzo bylo by przyadkow -doslownie i w przenosni- przez to skrzyzowanie na czerwonym, a i na krajowej 61 jest wiele wiecej tak nazwijmy to kontrowersyjnych miejsc
|
|
tylko ziemie i zabytki
|
|
No to nokia 6030 i go sprzedaje z simlockem. A co do dziewczyny to ona już dawno nie ma takich gadzetów bo dawno gwarancja się skączyła , a do buta to ty mądry WĄCHAJ KLAPKI SWOJEJ BABKI.. 14!
|
|
A przy okazji zginie kilkunastu lub kilkudziesieciu polskich zołniezy?No ale najwazniejsz ze Ci co przezyja beda mieli doswiadczenie i w razie wojny(do ktorej nigdy nie dojdzie) nam pomoga..Jakby ktos z twojej rodziny tam wyjechal to myslalbys inaczej
|
|
Glosierozsadku, nic Ci nie poradze,ze nie znasz angielskiego,a po drugie nikogo nie obrazalem tylko mowilem o wypowiedziach ze sa debilne a nie o ich autorach. 14!
|
|
Ja mam magde2 na telefonie :)
|
|
Witam, nasi żołnierze giną w Iraku czy w Afganistanie to wszystko dzięki kochanej Ameryce a my jako przeciętni obywatele traktowani jesteśmy jak ku**y oto przykład, przecietny obywatel, który chce się ubiegać o wizę do USA musi wykonać pierwszy telefon na 0700 tz. na 0700 dzwoni się tylko do ku**Y więć traktowani jesteśmy też jak ku**y a druga sprawa czy otrzymamy wizę to jest sprawa drugorzędna bo trzeba przekonać konsula,że jedziemy w celach nie zarobkowych.Moim zdaniem my jako Polacy powinniśmy otrzymywać wizy bez żadnego problemu choćby dlatego ,że nasze wojska służą i giną w Iraki czy obojętnie gdzie. waldek27 No i co się gapisz? To ja, Twój telefon komórkowy! Chciałem tylko na chwile wyjsc z twojej kieszeni, ponieważ smród twych jaj jest nie do zniesienia. Chyba ptak ci zdechł !!!
|
|
Wpisujcie tu śmieszne dowcipy jakie znacie :) 1. Polak, Rusek i Niemiec idą przez pustynię. Spotykają wielbłąda i chcą na nim jakoś dojechać do najbliższego miasta. Ale pojawia się pewien problem - wielbłąd ma tylko dwa garby, trzech się nie zmieści na jego grzbiecie. Myślą więc, myślą... nagle Polak mówi: - Wiem! Ja i Niemiec siądziemy mu na garbach i tak jakoś dojedziemy. - A co ze mną? Niemiec podchodzi do tyłu wielbłąda, podnosi ogon i mówi: - A ty Sasza do kabiny! 2. Jechali pociągiem Polak, Niemiec i Rusek. Założyli się o to, kto jest szybszym złodziejem. Niemiec mówi: - Dajcie mi dwadzieścia sekund i zgaście światło. Po dwudziestu sekundach zapalają, niby nic się nie zmieniło, a tu nagle niemiec oddaje im zegarki. Rusek mówi: - Dajcie mi dziesięć sekund i zgaście światło. Po dziesięciu sekundach zapalają, niby nic się nie zmieniło, a tu nagle rusek oddaje im kalesony. Polak mówi: - Dajcie mi pięć sekund i zgaście światło. Po pięciu sekundach zapalają, niby nic się nie zmieniło, a tu nagle wchodzi konduktor i mówi: - Panowie koniec jazdy, ktoś nam zakosił lokomotywę 3. Jechało dwóch policjantów radiowozem i nagle jednego z nich rozbolał żołądek. Mówi do kolegi: - Piotrek, zatrzymaj samochód, muszę na chwilę iść w krzaki. Zatrzymali się, wyszedł. Po chwili znowu krzyczy do kolegi; - Piotrek, rzuć mi bloczek z mandatami - nie mam się czym podetrzeć! - Czyś ty zwariował? Weź 10 złotych i sobie podetrzyj. Po pewnym czasie pechowy policjant wychodzi z krzaków, ale jest jakoś dziwnie upaprany. - A ty coś taki umazany? - Miałem tylko osiem pięćdziesiąt... 4.
|
|
poprosze kaftanik, sztuk jedna, w rozmiarze daktyla !!! SZYBKO !!!!!!!!
|
|
Bartes a nie wiesz skad moge zdobyc??? 14!
|
|
Co robi policja w Białymstoku? -Śledzi.
|
|
dokładnie nokia 6030 nie ma bb5 zatem simlock jest do ściągnięcia online. nokie 6630/6680/n-series i kilka innych - z nich da się zdjąć ale po sporej zaliczce w serwisie nokii i tylko tam. spora zaliczka=ok 200-300 złotych
|
|
za 19 zl to bardzo porzadne wina byly, tu pisze powaznie moze za1.9 kupowaliscie;o] padalo, padalo, potem bylo duszno niemilosiernie, ale okolo 9 wieczorem wyszlam do sklepu i bylo po prostu super niestety komarzysk pelno jest i gryza, jak opetane caly lipiec mialam spokoj, ech to zycie-zawsze sie znajdzie jakas rysa na szkle
|
|
ruscy tylko czejkaja na nasza słabośc i niepewność
|
|
Carmello...heheh to dobre jest:)))
|
|
proponuję książkę- np. tomik poezji Szymborskiej, czy cos w tym stylu.
|
|
tak doświadczenie i offset na pewno zdobędziemy:P tylko ciekawe czy moje dzieci tego doczekają:P:P:P wojna za Amerykę?? nie dziękuję Jeśli nie chcesz zmieniać pozostaw puste
|
|
impreza w gorących house'owych rytmach, w ten piątek
|
|
No to może napisz konkretnie skąd jechałaś, dokąd i ile zapłaciłaś za kurs.
|
|
trzeba było wsiadac do smierdzącego poloneza a nie sie suko pchałaś do okularnika pszczoła lubi miód , mucha lubi gówno
|
|
inter auto: w skorodowanych polonezach stawka jest dokładnie taka sama :-) Pierwsza taryfa w dzień i druga taryfa w nocy. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Ublizac dziewczynie hahah to ona chyba ubliza . Moim zdaniem temat postu powinien byc JESTEM Z KOLNA TO WIDAC........ Dziewczynko kazda taksowka ma na szybie swoj cennik i nawet jak jestes ostro wstawiona otwierajac drzwi masz go przed swoimi oczyma. Malo tego to chyba jedyny taksowkarz ktory nie ukrywa tego ze nie jezdzi w jakims MPT czy BIS ma czystego "koguta" z napisem taxi nie szczyci sie zadnym logiem tylko normalnie pracuje jezdze z nim czesto i jakos mnie nie oszukuje . Tylko problem polega na tym ze jak ja wysiadam i jes 8 zl na liczniku to daje 10zl a ty mowisz łłłłłłłłoooojezuuu a co tak drogo :) prosty wniosek "d u p a" by chciala luxusu a funduszy brak . Teraz dobra rada dla ciebie jak zaczynasz weekend przemysl to co bedziesz robiła nie chodz tam gdzie nie pasujesz np do YAM CAFFE tylko idz pod Grusze albo do Kufelka nie wsiadaj do OKULARNIKA tylko do poloneza w bisach ich sporo jest prawie wszystkie :) tam zadzwon . Aha a jak wstajesz rano i patrzysz ze wydalas o 2 zl za durzo i do mleka ci brak to wogole nigdzie nie wychodz :) pozdrawiam
|
|
nienawidze Puncurów
|
|
opisz dziewczyno najlepiej wszystko dokladnie wtedy wszyscy bedziemy mogli ocenic czy naprawde zostalas oszukana a co do niektorych wypowiedzi to naprawde az sie smiac chce kaznierz dzieciaku widac ze nigdy nie jezdziles taryfami skoro twierdzisz ze w korporacjach jezdza same polonezy pochodz troche po postojach i popatrz jakie marki stoja na ktorych widnieja napisy mpt bis kontakty itp. a co do tych 2 zlotych to myslisz chyba ze jak je dasz gosciowi to bedziesz mial super kolege ktorych pewnie ci brakuje i pamietaj nienasmiewaj sie nigdy z ludzi ktorzy sa nieco mniej zamezni od ciebie bo los bywa okrutny i sam mozesz byc w sytuacji gdzie zabraknie ci na mleko 2 zlote wtedy moze pojdziesz do swojego kolegi i poprosisz by oddal ci te napiwki ktore mu dawales
|
|
tyku Jestem jego sąsiadem , znam jego siostre dobre kontakty z nim utrzymuje kilka razy mnie woził z orlena pod sam dom i nawet z zniżko a co do luxusu to teraz takie meśki powiny być w każdej korporacji.Mieszka jeszcze jeden taksuwkarz też ma mercedesa(okularnika)majonez to ojciec mojego kumpla i zawsze poratował tanim kursem.I co ty dziewczyno pierdolisz że OSZUŚCI !? sam ***** oszust jesteś nie pasi na buta wracaj do kalinowa nawet nie napisałaś ile on chciał gdzie jechałaś i októrej godzinie pieprzysz tylko bo mamony nie miałaś a hamski był pewnie bo mu pewnie zajechałaś tekstem że tylko piniedzy nie mam tylko 5zł w grosiakach idz ty się badaj ! Miałaś odwage tak pisać to napisz jeszcze raz wytłumacz co i jak i nie zawracaj dupy normalnym ludziom! tykumoniuszki party czy Reymonta city ?
|
|
Yyyyy, Waldek, nawet mi powieka nie drgnęła :)
|
|
Ps. Bartes...często przesiaduje na Spółdzielczer (przeczkole:))) Jeśli nie chcesz zmieniać pozostaw puste
|
|
Yhym;] W PG6 jest ostrrro:D Jeśli nie chcesz zmieniać pozostaw puste
|
|
po Danio mam niestrawność. To pewno 3:1 dla Dania.
|
|
Przychodzi kobieta na komisariat by zgłosic zaginięcie meża. Składajac zeznania policjant prosi kobiete aby opsiała ostatni momet gdy widziala męża. Kobieta opowiada: - To był wtorek, była pora popołudniowa a ja gotowałam zupe pomidorową. Nagle zorientowałam sie ze nie ma w domu makaronu. Wysłałam więc męża do spożywczaka a on jak wyszedł....tak już nie wrócił.... -To po co to całe zamieszanie!!! Nie mogła pani zjeść tej zupy z ryżem!! "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
1:0- niestety dla Danii:( Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Danio przegra, wygra Jogobella Off!
|
|
Zaoszczędziłeś: 1.na podpisaniu umowy 2.na zatrudnieniu ludzi bez kwalifikacji i uprawnień 3.zatrudniłeś na stawkach, za które nie mogą wyżyć i muszą jednocześnie udawac, że kilka robót robią. Rada: Oszczędzaj dalej. i módl się abyś miał jak najmniejsze straty wyrządzone przez "fachowców" Albo wyp.... to towarzystwo na zbity ryj i weź fachowców, którzy: 1.podpiszą umowę z określonymi karami za niedotrzymanie warunków, 2.udzielą pisemnej gwarancji na wykonane prace! 3.zatrudnij inspektora, który bedzie pilnował roboty - ale też z umową i gwarancją.
|
|
Net chodzi stabilnie, praktycznie bez przerw. Prędkości są super.
|
|
Nara, imbecylu. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Ptysiu80 - na tym sektorze kibice gosci zasiadali kiedys. Teraz siedza oni na jednym z krancow trybuny wzdluz linii bocznej. Ale tez pod dachem. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
To nie Izrael, że katiusze spadają... Leszek
|
|
cycq a Ty z sikorskiego?Ja nic nie slyszalem(moze dlatego ze spalem)
|
|
od tamtej pory krowy we wsi przestały mleko dawac a kury przestały sie niesc Niedługo dzieci zamiast straszyc babajago to taksowkazem z merca srebrnego będo straszyc
|
|
bartes dokladnie..... ja do razu temata zalozylem jak wybuchlo... czyli gdzies tak 00:27 wy jebalo kogos w kosmos
|
|
Ma tradycje i to jest na plus. Ma zapędy elitarne i to jest miiiinuuss. remix
|
|
Cleric ma racje, kiedys straszyli armia czerwona a teraz niby terrorystami. Tak przy okazji jak ktos umie jezyk angielski to polecam obejrzec ten film http://www.youtube.com/watch?v=5zUht6cLkMc&search=loose%20change
|
|
bearshare w tym programie ściagniesz wszystko :) róbmy swoje
|
|
W Fabryce EuroChemu.http://www.youtube.com/watch?v=4wGS-wwuyYo Leszek
|