Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie ma eutanazji ? |
daktyl a ty jesteś debilem! :-P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie ma eutanazji ? |
chyba wiadomo GłosRozsądku w jakim w tym o jakim jest ten temat w wypadku samochodowym i debilem to możesz być ty bo nawe nieskapneleś.
|
|
Głos Rozsądku dobra skończ ten temat bo forum zaśmiecasz
|
|
mogli wygrac, nie, panie Bałacki ?
|
|
@raver: Nie pracuje w urzędzie miasta. Wystarczy popatrzeć n te stonry wizulanie. Np. zauważ że galerie zdjeć na lomza.pl są zamieszczane podobnie pod względem techniczno-graficznym jak na 4lomza.pl :) No nie udawaj że tego nie widzisz, tylko sie ze mnie teraz nabijasz :P Leszek
|
|
inter auto: na tym polega prawo wolnego rynku! Prosty przykład: jeśli ja sprzedaje na rynku kartofle po 50zł za kg a ktoś inny po 2zł, to przecież nikt nie każe kupować u mnie! Wolny rynek opiera się na swobodzie doboru oferty! Droga Kamilo! Przy wsiadaniu do taksówki warto spytać, ile będzie kosztował kurs w dane miejsce. Z taksówkarzem zawsze idzie się dogadać - tym bardziej z tym, którego tak źle opisujesz. Nie wiem czy chcesz zniszczyć opinię tego człowieka (a tak to wygląda), ale wypisujesz bzdury. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Bartes ja chetnie skorzystam jak dasz rade to spakuj to i podeślij na paszczurek85@wp.pl
|
|
tam to chyba tylko neostrada
|
|
Podoba mi sie bardzo pomysł Gazeli, lecz troche mało romantycznych łodeczek jest u nas i nie ma za bardzo gdzie płynąć i wieczory zimne już są. Ja bym chciał swoją panią zabrać w takie miejsce gdzie ona by chciała.Tzn dowiedzieć sie ukratkiem gdzie ma ochote jechać, lub co robić i tam ją zabrać. Ewentualnie mi bardzo podobają sie spacery po lesie gdzie nikt nie przeszkadza i jest cisza i spokój.Pozdrawiam i mam nadzieje że twoja wybranka bedzie zadowolona z twojego pomysłu ;) .
|
|
I lekarz powinien zarabiać dobrze, i kara za zaniedbania powinna być stosowna.Z tego tekstu wynika jednak że to sędziom wciąż mało. Kamil
|
|
Loko , śmierdzisz śledziowato!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |