Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Noworoczny prezezent dla Adamosxx |
no widzisz a teraz ja moge powiedziec ze nie znasz sie na muzyce itp. jak to mowia sa gusta i gusciki! -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Noworoczny prezezent dla Adamosxx |
Dziękuję Markac-jesteś kochany:) Rzeczywiście nie jestem jasnowidzem,a szkoda:) Pozdrowionka:) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
I jeszcze ludzi tolerancyjnych zapomniałaś Iga dorzucić
|
|
mercedes 124 bedzie najleprzy za te kase
|
|
tam powinien stać radar i rejestrować wszystkie szybkości. dopiero zyskałby skarb państwa, bo nikt tam nie stoauje się do 60
|
|
Niech da im porządne pieniądze, to nie będą nic kradli.
|
|
Bartes, jeżeli to nokia to możesz sam zdjąć sima kalkiem (oprócz najnowszych modeli). W serwisie nie zwracają na to uwagi (ostatnio zmieniali mi soft w 6230i). A w gwarancji coś pisać muszą.
|
|
xD :O :C :F :S :I :| :< >:| :P:P:P:P:P:P:P:P:P :))))))) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
większość ludzi , uważa , że nasze oddziały w iraku lub afganistanie są niepotrzebne , jest to duży wydatek , ale zdobywają tam doswiadczeni , które podczas wybuchu wojny przyda się do obrony naszej ojczyzny.Więc moim zdaniem niech lepiej działają , to i przy okazji ludziom się pomoże
|
|
jakiej wojny?? a u nas jest co zabierac jeszcze?? 14!
|
|
Pierog ?? pewna jesteś tego co napisałaś ?? jeśli nie to usuń ten temat i nie pokazuj się tu więcej dobrze ci radze. To mój sąsiad i wiem do czego jest zdolny i pamieta każdego pasażera tylko powiedz kiedy to było ... Jeśli nie chcesz zmieniać pozostaw puste
|
|
Hahahaha! No tak trafić w sedno tematu to nawet ja bym nie umiał ;-) Pozdro! nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Co to "Puncur"?
|
|
no, no, trochę trudne to było... :) I żabka wzięła go w ramiona Kochanka żaba, żaba żona I z długich rzęs kapały szczęścia łzy Jak hełm tuli się do żołnierza I tłumiąc łzy śpiewała mu "Only Ty" Jeżo-Żabki a czyje to to to nie wiem ;) "Nie mów mi nigdy tych słow nie pojmiesz sam nie wiesz jak bardzo ich żal"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |