poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Radny Augustyniak mówi, że w Łomży nie jest tak żle.

Rynsztok! Najsmutniejsze jest to, że oni nie szpanują, nie udają. To jest ich naturalny poziom. Choćby nie wiem co, to wyżej się nie wzniosą. I tak parę wyrazów (chociaż z błędami), jednak napisali.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Radny Augustyniak mówi, że w Łomży nie jest tak żle.

Kurna ja nie rozumiem po co tu te klotnie sa ?? Ci ktorym nie pasuja wyscigio niech sie na nich nie pojawiaja, nikomu pod domem ise nie scigamy wiec w czym rzecz? A co do samych wyscigow, to wzgledy bezpieczenstwa widzow pozostawiaja wiele do rzyczenia, njeliej byloby odgrodzic widzow od toru np. tasmami takimi jak maja drogowcy, sam moge zasponsorowac jedna roleczke takiej tasmy. I jeszcze jedno: Organizator czemu w Piatek niektorzy studiuja i nie moga w łikendy :( pomysl troche o studentach.
Pozdro dla ekipy z Mc, Gośki i chamskiego :D

a po co ta VIA???

cały ruch pójdzie na Białystok, Łomża opustoszeje i po jej ulicach będa swobodnie śmigać bolidy tutejszych entuzjastów "wyściguw". Moim zdaniem to jest przemyślne i przemyślane działanie.

www.pawelaugustyniak.pl

Tak. elomza.pl ładna jest graficznie ale delikatnie niedopracowana. Czekamy na wiecej.

zx

lomzacity: pieprzysz głupoty. Są 2 rodzaje DSL - DSL512 i DSL1 (0,5 lub 1 mbit przpustowości / upload 256). Nie ma innych DSL'i. Nie myl DSL z łączami symetrycznymi (POLPAK) bo to zupełnie co innego. POLPAKI zaczynają się od 1 mb.

Wujek S

....jeszcze inni "lubią" nadmiernie młodych chłopców (np kleryków)....a wszyscy oni uwielbiają ogłupiać naród i za nic nie odpowiadać...

spotkanie jest w piatek w czerwonym boze

mam nadzieje marcinie ze to zelazo zostanie wykute z najwyzsza jakosca :)

Sprawa ViaBaltici przegrana jest jeżeli chodzi o wariant Łomżyński, dlaczego bo stolico Podlasia jest Białystok a nie Łomża i tam zapadają regionalne decyzje i oni mają silniejszy lob bing u centralnuch władz. No ale dobrze kombinujcie piszcie zaskarżajcie gdzie się da może wam się uda załatwić łomży vbalticke.

HE z Podlaskiego to np sie Plewa samochodem rozbija , ale juz w Polsce z tej samej partii to sie hilihoptery rozbija ( coooooo tam samochody))
samochody to pikusie

to pewnie byl akt rozpaczy jakie hilihiptery mamy i gdy sie bazy USa utworza to Polska Apacza dostanie w zamian tego

najważniejszy jest higieniczny, bezalkoholowy tryb życia !!!

ja rowniez pozdrawiam wszystkich tych ktorzy byli na wczorajszej imprezie !! moim zdaniem albo trzeba zrobic legalno impreze albo powiedzmy niech wszyscy sie zbioro juz gdzies poza miastem np. juz w czerwonym borze lub na stacji w wygodzie !! bo podobno suki były juz na fadomie i jechały za nami !!! w tym roku napewno trzeba jeszcze cos wymyslec !! zanim jeszcze spadnie snieg :))) pozdrawiam wszystkich zainteresowanych !!

wiecie co ......... powiem tak: moim zdaniem mosimy napisac jakas petycje do Prezydenta miasta.Zebrac jak najwiecej podpisow i walczyc o to zebysmy mogli jednak sie scigac w jakis sposob legalnie,zeby ta policja byla,ale nie wypisywala mandaty tylko pilnowala porzadku wkoncu od tego oni sa.Bo to ze sie ganiamy to tego nie zmienia wypisujac komus mandat,tylko poprostu bedziemy szukac innych miejsc na takie imprezy.Tu nie chodzi o to!!!
Proponuje zgadac sie na jakis konkterny dzien i godz w jakims miejscu i przedyskutowac to wszystko.....Co wy na to?piszcie,bo to lezy w intersie wszystkich ..........

Pozdrowionka dla buziaka,bacy,golasza,hemika,kopary,borysa,wisni,seweryna,bogusa,bartka, pszczolki,cichego,slonika i jego kemarki,wszystkich ktorzy byli i beda obecni na tych zlotach...... 3majmy sie razem a moze do czegos dojdziemy.........

wiec w lomzy jest duzo lokali można by rzec standardów prowincjionalnych (zybi, jatkowa, u Piotra pod Semaforem idt.) ale jeśli nie ma sie ochoty na żulernie to pozostaje Jam cafe, Pod ratuszem i Papugi i tyle

oczywiscie wlasnie o to nam chodzi,nasza kochana policja zamiast dorabiac sie na pijanych kierowcach albo na przestepcach to oni znalezli sobie nas poczciwych ludzi ktorzy chca sie dobrze bawic i nam mandaty wystawiaja za to mamy ciekawe zajecie........chyba nie tylko ja jestem tego samego zdania......????!!!!!!!!!!

www.pawelaugustyniak.pl

baca bede napewno tylko jeszcze niewiem jak sie tam dostane ,ale bede choc bym mial tam z buta przyjsc hehe dozobaczyska

zx

Witam... miłośników jazdy bez ograniczeń... jestem z wami... :)
nareszcie ktos, coś ciekawego zaczął robić..
dalej tak trzymać!

P.S. szukam Piotra, FSO 1500 + 2x light antena, jeśli macie z nim kontakt, przekażcie, że go szukam... thx

I bardzo dobrze!! super sprawa że sie konsolidujecie. Jest 20 i pewnie sterczycie na starym dworcu i się dogadujecie... Powiem szczerze, że targały mna sprzeczne uczucia dziś. Satysfakcja z tego, że wam klapło, z żalem, że Wasza oddolna inicjatywa, wasza próba zrobienia czegoś dla siebie, co prawda czupurna i wulgarna miejscami, ale zdrowa, buńczuczna, pewna siebie inicjatywa zadbania o siebie spaliła na panewce. Jeszcze raz powtórzę - byłem tak samo zwariowany w waszym wieku... teraz już mi przeszło, ale wiem że zanim wam przejdzie, to część narobi bałaganu jeżdżąc szybko i bez sensu, część oklapnie i się wycofa i ogólnie będzie ch..owizna. Taka sama jak do tej pory. Więc w momencie w którym chcecie wasze zamiłowanie ucywilizować, chcecie być nie w podziemiu, tylko normalnie, jako pasjonaci 4 kółek zajmować się tym sportem, jestem z wami. I szczerze wam życzę, żeby kiedys spośród was wyłonił się łomzyński Hołek. I nie ublizajcie wszystkim wkoło, nie dajcie się prowokować i pokażcie że macie klasę. I że potraficie jeździć spoko. Szybko kiedy trzeba i bezpiecznie też, zawsze bezpiecznie... czekam na rozwój wydarzeń i już wam kibicuję jesli pójdziecie (pojedziecie? :-) otwarta drogą

Witam

Nie jest prawdą, że mieszkańcy nic nie robią.
Otóż, gdy pojawiły się pierwsze sygnały o przebiegu przez B-stok, sam wysłyłałe m mail-e i robiłem wpisy na forum, na różnych stronach organizacji ekologicznych i mediów , może była to jedna z cegiełek które spowodowały , że WWF tym się zajął.
Nie wszyscy są leniwi, ale działania ciche są więcej warte niż te o których się trąbi dookoła.

dzieki tz :))) ja osobiscie byłem na wczorajszym spotkaniu !! naliczyłem 5 autek !!! kto chciał i mogł ten przybył kto nie przybył to jego strata !!! pozdrowiam

No wlasnie jest tak :) Zgadzam się ze zdaniem Rafała.

A ja mam pomysł który przy okazji pozwoli na zliczenie ilości osób czytających i piszących na tym forum ....... Można urządzić inernetowego FlashMob'a wpisując się na mało odwiedzanym forum lomza.info
Np MrS jako człowiek który zapoczątkował ten temat na 4lomza otworzy temat na lomza.info pt "FlashMob" a reszta użytkowników wpisuje się - wpisem o dowolnej treści

Już widzę minę admina lomza.info
A przy okazji zobaczymy ile osób pisuje na tym forum co Wy na to ?
MrS zapodawaj temat :)))))))
Thunder

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org