środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Policja protestuje.

a co tam niech se ma chlopak jemu tez sie nalezy :)) prawda ludzie pozdrowta go wszyscy to moze mu sie chlopakaowi humor poprawi : TO JEST APEL "VOYAGER LUBIMY CIE"
hehheeee i zawsze bedziemy o tobie pamietali ,jutro nawet sproboje dla ciebie objechac kogos bedzie super hehhee

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Policja protestuje.

Popieram w pełni Tigera! Wolność wypowiedzi, wolnością wypowiedzi.... ale wulgaryzmów nie musimy znosić!!!

Dołączam się z prośbą do adminów o wy--------------- wszystkich wulgaryzmów. Podejrzewam, że kilka wypowiedzi straci sens - ale w tym przypadku to bardzo dobrze!!!!!

Tiger - szacunek!

Kefas & grover

Czyżbyśmy reprezentowali to samo pokolenie ?

Pamiętam moje prace na plastyce .......... górnicy w strojach galowych........ kilof i młot........... choć na moich wypocinach te dwa jakże różne narzędzia wyglądały identycznie - ważne, ze były skrzyżowane :D

Pozdrawiam wszystkich urodzonych w połowie lat 70-tych
- to były piękne dni - jak śpiewał, któryś z promowanych wówczas (odgórnie - [czyt. przez PZPR]) piosenkarzy

Tiger

Siemankooo wszystkim........Pozdrowionka dla wszystkich ktorzy byli obeceni wczoraj.Szczególne pozdrowienia dla "dowodu rejesteracyjnego" Bacy,mamy nadzieje ze nie dlugo do nas wroci :)) ooo wlasnie jeszcze pozdrownienia dla "gasnicy" Cichego, zeby nie ona picap poszedlby z dymem:)) .......Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje ze niedlugo sie spotkamy ponownie.3majcie sie wszyscy ........

najważniejszy jest higieniczny, bezalkoholowy tryb życia !!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org