Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
apel biskupa |
albo te kolo spoldzielni perspektywa! Prawdziwe wembley!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: apel biskupa |
Zapomniałem dodać, że w przeciwieństwie do zarządu ŁKS-u jestem w stanie załatwić boisko z proboszczem,a za niewielką opłatą zbiorowa modlitwa.Proponowany termin meczu , niedziela po sumie.Pozdrawiam wszystkich kibiców ŁKS-u.Działaczy nie pozdrawiam.
|
|
Te przy sp9 jest OK. Tylko potrzeba ludzi i sprzętu żeby zapanował tam spokój.... Ale to zarząd przy wspolpracy policji z ochroną bylby w stanie zrobić chyba... Zbych
|
|
Wiesz co Markac, wiesz jaki procent homoseksualistów to pedofile? 100%? 75? 20? 15? Ja przyznaję, że nie wiem, ale skoro Ty wygłaszasz stwierdzenia o braku różnicy to pewnie masz dostęp do jakiś danych o którym ja nie mam pojęcia. Oświeć mnie, jestem ciekawa. Na jakiej podstawie stwierdzasz, że homoseksualiści to pedofile? Nie widzisz różnicy - no trudno. Jak większość ludzi nie widzisz różnicy bo jest Ci wygodnie, tak myślę. Piszesz, że pedofilia jest głownie skierowana na dzieci. Jak to głównie? A na kogo albo na co jeszcze? Zwykle przyglądam się dyskusjom na forum, bardzo rzadko się wypowiadam. Może nieuważnie czytałam Twoje wypowiedzi, nie chce mi się teraz tego zgłębiać, ale powiem Ci, że zdziwiona jestem tak ograniczonym tokiem myślenia. Widocznie nigdy wcześniej tego nie zauważyłam. kaschia
|
|
WSZYSTKICH CHĘTNYCH DO DYSKUSJI O MECZU ŁKS - ZAGŁĘBIE ZAPRASZAM JUTRO OD 12:00 >>>>>>>>>>>>>>>TUTAJ<<<<<<<<<<<<<<<
|
|
Wierząc prognozom, to taką piękną aure bedziemy do poniedziałku :/
|
|
@kielo1994ŁKS Propnuję, abyś najpierw przejrzał podstawowy słowniczek języka polskiego, a dopiero potem udzielał się na forum. Także ić troszkę poczytaj poprawnej polszczyzny. rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |