czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rozbiór ściśle tajny

<wstydnis>

zawsze mi dosypiesz do pieca :P

bagrmosen

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rozbiór ściśle tajny

to i ja mam do sprzedania:
athlon 1700+
dysk 40
grafa gforce 9100
256 ddr
nagrywarka cd

maciek1990 ja raczej już bym się na jakiegoś dwujajowca nastawiał, ceny idą mocno w dół. Może poszukaj jakiegos A64 X2 3800+ czy czegoś w ten deseń. A najlepiej (czytaj: najszybciej) to byłoby z Core 2 Duo od niebieskich :) Tylko kwestia jaki masz przeznaczony budżet.

bagrmosen

Zadzwoń na Wyszyńskiego do Optimi Pc , oni skupują używane częsci kompów.Mogą Ci podac wycene tych częsci.

maciek cos ci nie pasuje nie wypowiadaj się...

Hej! Randka raczej nie, zbyt duże mniemanie o sobie> Misiek z pewnością nie jest moim typem faceta, ale kto wie może z tak wysokim mniemaniem o sobie i swoich umiejętnościach zajdzie daleko. Powodzenia:)

Czyżby maciek zatęsknił za kolegami z "zerówki" z którymi nie wiedział się już nieco ponad miesiąc?Biernaczento napisał(a):

W miejscu gdzie pracuję wyznaczone jest specjalne miejsce dla palaczy. Stoi duży kosz z wbudowaną popielniczką i wszyscy są zadowoleni. Jak chcę zapalić, idę tam i palę aż mi łeb odpada. Nie dmucham nikomu w twarz, w miejscu pracy nie unosi się dym.

Zbych

Ja mogę nawet odkupić, za dobre pieniądze.

wcale nie lyso....

Off!

Projektował się znaczy

krs sluszna uwaga, tez sie nie moglem polapac o co dokladnie chodzi;) myslalem ze moze chodzilo mu o pita, bo troche nieskladnie to napisal.

za 1000zł?? to zloz mi komputer za 1000zl noweczke a ja jutro przychodze i biore. nie ma problemu. co za pewnosc siebie :/

Ja też się zgodzę, że cena jest mocno zawyżona papkarol :)

GłosRozsądku, nie musisz się fatygować :)
Przykładowy zestaw:

Gigabyte GA-K8NS nVidia nForce3-250 + SATA - 176,-
AMD Sempron 2800+ BOX (Socket 754, 64-bit) - 194,-
Radeon 9550 Gigabyte Turbo Force 128 MB bulk - 197,-
DDR 512MB PC-400 CL2.5 GoodRAM - 203,-
Samsung SpinPoint P80SD 80 GB (SATA II, 8MB cache, NCQ) - 180,-
Modecom Step 207 czarny - 300W - 177,-

SUMA: 1127zł. Transport powyżej 1000zł gratis, o ile pamiętam.
Mogę Ci także złożyć komputer grubo poniżej 1000zł, ale to już ze zintegrowaną grafiką. Wszystko zależy, do czego ma być komputer.

Można taniej, wiadomo, że Komputronik do najtańszych nie należy, a i nie wybierałem najgorszych komponentów.

angella

zastanawia mnie co za partacz projektował te ronda ??? widział ktoś może rondo przy samym browarze na tym zakręcie tam jak tir skręca to przejeżdza naczepą przez środek rąda hihi i niewydaje mi sie aby przyczyną była nadmierna predkosć ale oczywiście teraz bedą te wszystkie małe rąda poprawiać i to za pieniadze podatników...... brawo :)

14!

akurat tankowalam olej napedowy dzis w petrochemii na Pilsudzkiego naprzeciw bylego WZGS - tak zastanawiam czy zrobilam dobrze? ogolnie tankuje w BP.

Off!

wombat - zubozony uran juz jest uzywany w Iraku tak jak był w Jugoslawi - tajemnicze choroby! takze u nas w Polsce jest gdzies szpital w ktorym lecza zolnierzy(nie pamietam gdzie)Byla Jugoslawia , Irak -bardzo duzo ludzi choruje na chorobe popromienna, najwięcej informacji jest na portalu www.irak.pl )))))nie badzcie tacy bezwzględni dla Żydow-za moment możecie znalezc się w moim towarzystwie z łatka "antysemita".Czy ktos z was zwrocil uwage na poblokowane strony np. via Palestyna??? Amerykanie juz powoli otwieraja oczy-ale czy nie zapozno? Bedzie ciekawie gdy Iran uruchomi swoja gieldę ropy w jenach i euro- USA lezy na łopatkach a Polska i UK beda wysylac dary poprzez akcje humanitarne.-oby sie nie sprawdzilo moje wrozenie z fusow! Tak nie dawno były czasy "przyjazni amerykansko-iranskiej z dziubkow sobie jedli" i co wyszło???Jeden żarl wiecej i cholerny apetyt mial i od drugiego w dziob dostal! "Cleric" - jesli masz te mapy to wklej-czytalam na ten temat ale wierzyc mi się nie chcialo ---- taki "bogobojny, sprawiedliwy" narod a taki nienasycony.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org