piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Satyryk Rewinski i PO :)))

pabloz4 a dolicz do tego abonament za kablówkę? ile Ci wtedy wychodzi?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Satyryk Rewinski i PO :)))

Kiernek dzieciaku, zbliża się rok szkolny, pomyślał byś lepiej o książkach, i nie pisał bzdur na forum.

Pozdrowienia

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

phobia: takie czasy :)

hehehe, beerFun, chyba zartujesz ;), ladnie mnie podsumowalas ; P dzieki ; ) hehe

moim skromnym zdaniem, moglismy nie wchodzic do tej II ligi. przejscie z IV do III to pestka, z III do II takze. W tym czasie moznaby bylo zrobic duzo rzeczy(stadion itp itd.) teraz tylko mozemy siedzec w lomzy i kibicowac lksowi bo policja nie wpusci nas do mlawy. proste. Zobaczymy jak to bedzie. Oby bylo dobrze.

Witam.
Jedyny poprawnie wykonany próg zwalniający w naszym mieście, to próg przy Szkole Podstawowej nr 10, przy ul. Niemcewicza. Wszystkie progi w mieście powinny tak wyglądać.

bagrmosen

interesuje. moj mail to krefeld666@interia.pl

riz ten pies umrze z tęsknoty jak go po takim czasie oddasz , psy oddaje się jak są szczeniakami a kiedy są już dorosle .Jak ktoś decyduje sie na zwierze to musi umieć pogodzić sprawy psa ze swoimi :lol:

beerFun,
jak znajdziesz jakąś dobrą szkołę, to się podziel
Chyba też będę potrzebowała pomocy w tym zakresie :/

Pozdry

Ja tez uwazam, ze nie powinno sie zaczynac przygody z psami od takich ras, bo zle ulozone naprawde moga narobic mase problemow, a wychowac je ciezko.
Co do oddawania doroslego psa, to nie ma co przesadzac Wombat, z tesknoty nie umrze. Czasem psy potrafia sie przyzwyczaic tak szybko, ze mozna by sie zdziwic. Gorzej juz moze przyjsc nowemu wlascicielowi poradzenie sobie z nawykami psa ;)

Tomasz 1960 - bardzo dobry rocznik- masz 100% racji . Zamiast święta futbolu w Łomży , mecze na wyjeżdzie i to bez kibiców to kpina i rozbój w biały dzień. Niestety jest to zasługa byłego zarządu i ludzi z ratusza. A teraz wybrali dziadka, który mota się biedaczyna nic nie jest w stanie zrobić.Mimo wszystko życzę piłkarzom sukcesów choć realnie patrząc żle to wszystko wygląda.

temat ten ostatnio był wertowany TUTAJ

Autor: graboś (82.139.181.---)
Data: 09-08-06 21:12

Autor: markac (---.csk.pl)
Data: 09-08-06 18:51

Cavalera, ja Ją widziałem w zeszłym tygodniu na Al. Legionów... Kupywała dwa bilety ulgowe w kiosku :|

...z biórkiem,to już 2:0 :D

grabus ahahahahaha :D

gasisz madrutkiego? <rotfl>

pozdro :P

14!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org