poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PiątnicaGate

Widziałem , znam a teraz czytam. I co? Sami intelektualiści i zwolennicy stosunków oralnych na swych szalejących gruchotach. I co nikitka tego nie widzisz.

Masz rację warto czasami poznać kogos nowego po to aby poznać co madre co głupie. Co złe co dobre itp. Już niedługo postarm się umiescic zdjęcia tych wspaniałych intelektualistów motoryzacyjnych to się dopiero pośmiejecie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PiątnicaGate

powiem wam tak: Baginska wywalila mnie ze szkoly bo ucieklem z "jednej" lecji tzn mnie i jeszcze trzech kolegow.A na koniec powiedziala mi ze lepiej bedzie jak sobie zaczne szukac jakiejs pracy bo ciezko skoncze.Wkurwiajaca baba ale przeciez nie wypale jej w miche (choc niewiele brakowalo) bo mnie jeszcze do sadu zaciagnie.Niewiem jak inni ktorzy wylecieli z tej fabryki ale jestem bardzo zadowolony...wkoncu skonczylo sie zycie w stresie.
Pozdrawiam wszystkich zesresowanych i tych ktorzy maja to juz za soba.A tak na marginesie to , nie zadlugo ona juz rzadzi w tej szkole....
Pozdrwcie Barańskiego byl moim wychowawca hehe Narka.......

sabat

NEO+ the best and the most expensive service in Poland!!!

Oj kusisz Basieńko kusisz ... myślę o słodyczach rzecz jasna :D

Jeszcze raz wszystkiego najlepszego :)

Tiger

Tiger

Piechociński niech fedruje na drugim przodku ............( bo oko wydlubie),a urobek niech chowa szybko do kieszeni....

Poreg

poza tym pozdrawiam kolege pod nickiem ja bo domyslam sie kto to jest i pozdro gorace dla nikitki

Nie wiedziałem, że temat, który zacząłem, spotka się z takim odzewem ze strony społeczeństwa! Powtórzę jeszcze raz: organizujcie takie imprezy, w końcu w Łomży się coś dzieje!!!

Pozdrawiam

Mr S
GG#1515637

lomzacity, a z jakiego systemu operacyjnego korzystasz?

Poreg

Witam wszystkich!!!
Osobiscie uwarzam, ze powinno sie organizowac takie zloty... Gdyz lepiej jest chyba poszalec z dala od ulic niz na nich!!! To jest chyba proste i logiczne!!! Bylem prawie na kazdym zlocie i na kazdym paleniu gumy... Bylo EXTRA!!! Baca i reszta ekipy organizujcie wiecej takich spotkan!!! Napewno na kazdym bede!!!
Pozdrawiam all!!!
Matys to ty ziomalu czy to nie ty? :P

No wszystko by bylo ok, gdyby nie to, ze to co mowisz jest bzdura.
Nordcom ze swoja siecia podpina sie do... InternetDSL.

mastys toż ty pojejb pojebany , miękim hujem ojca z ogłoszenia zrobiony. Ofiara ostaniego plemika ojcowskiego . Przez proboszcza uchroniny przed. wyskorbaniem. Intelektualista motoryzacyjny. Co ty możesz powiedzieć o innych ja tylko cudem chodzisz po tej ziemi a ona biedna i tak ledwie wytrzymuje smordy przez ciebie wydane. Także nie dziw się ,że ze szkoły cię wylano.

Daję ci ostatnią szansę czyszczenia szamba - chociaż na paliwko do syrenki zarobisz.

kolejna partia juz sie zbliza :)) bedzie fajnie bo ja tam bede pozdrawiam wszystkich "i ciebie voyager buziaczki"

Malutkie sporostowanie :)

Ja przytaczłam tylko Twoje słowa Voyager 'ze. Dlatego też te ciapki " ". Gdybyś zastosował je w swojej wypowiedzi wiedziałabym i ja i każdy czytelnik, że są one zapożyczone. Przecież ja nie muszę się domyślać za każdym razem jak czytam Twoje posty co jest Twoją wypowiedzią a co nie.

Ale i tak jestem sympatycznie nastawiona do każdego więc pozdrawiam Cie serdecznie.

Zasadnicza myśl TPSA odnośnie neostrady była jednak poprawna. Podtrzymywała ona dziewiętnastowieczny pogląd, iż to tradycje społeczne wynikające z rolniczej przeszłości zepchnęłyby internet z tpsa na drugorzędną pozycję w naszym społeczeństwie.

zx

http://muzyka.wp.pl/niusy.html?idn=9988

Boshe ale nas wszedzie pełno =]

Miasto nasze możemy rozsławiać na różne sposoby... Jedni robią z siebie idiotów w sejmie, inni robią dzieci wykonawcom mojej "ulubionej" wersji naszego Hymnu Narodowego...

Jak zwykle krytycznie nastawiony ;-)

Wujek S

niech bedzie taka oficjalna wersja jak wyzej ... a jak ktos niewie to tym lepiej bo im mniej osob wie tym dluzej bedziemy sie bawic!!! o!

msg Viva kup se okulary o! bo dzis mnie niedostrzegles na senatorskiej.. a mialem twojo VHS z fadomu :) pozdrawiam

"Nadmiar demokracji to anarchia"

Jak za wcześnie to żarówki się poprzepalają , a Magistrat biedny, a radni nie mieszkają przecież na placu przed Ratuszem więc po co ma być ładnie? Też macie wymagania jakby to była już Ameryka albo druga Japonia. Marzyciele drobni...Latarki sobie kupcie takie z kolorowymi szybkami albo co...:-))))

:-C

nie straszcie mnie. Więc ja - dla siebie najbardziej namacalne ze stworzeń, wzrost 180 i kilka, waga 80 i kilka kilek :-) jestem tylko rozedrganą nicością, w którą pęd świata tchnął IMPULS i dał mi swoje pięc milisekund w historii świata? To po ....... ? Ja przepraszam, ale trudno się oprzeć wrażeniu całkowitej przypadkowości moejgo istnienia. SKĄDŚ karoseria, SKĄDŚ silnik i moduł który nim steruje (składak), kiepskie paliwo (na biokomponentach), silnik na dodatek wymaga ciągłego podrasowywania i moduł co raz to wprowadzania nowych danych... bo inaczej NIE POJEDZIE, Panie, nie pojedzie... Wyjatkowo kiepskie z nas modele... ale ja nie chcę jeszcze na szrot, nie, jeszcze nie..... :-) To co ja jestem? Eksponat muzealny? Ginacy gatunek? czy może model doswiadczalny...? Biologiczna marionetka w teatrze Boga, gram dla Niego w Jego sztuce, a On siedzie i myśli:
-... O! Niezły aktorzyna! całkiem zdolna szansonistka... ;-) To ja zrobię parę aktów pod takich jak ten wysoki, he he he, niezły ma głos. A teraz zaplanujemy jakąś zbrodnię!! ten chudy z wąsikiem by się nadawał... piskliwy taki, śmieszny w gruncie i ta fryzura przylizana... ! komediant!

No, moje Panie (Panowie na wojnie wyginęli). To mi pachnie manipulacją. A ja nie lubić jak się mną manipulować. Ja żądać dalszych wyjasnień i ja jednoczesnie dziekować rozmówcom wątkowym, nie mylić z wątpliwymi, gdyż wątpliwymi nie są, ani wątpiącymi, bo wątpiący to jak taki zakatarzony i niepewny siebie, zapłakany, siąkający rozumem, nie mylić z sikającymi rozumem, to co prawda zdarza się w okolicach Wiejskiej, gdzie ktoś kiedyś z jednej strony sali posądził drugą stronę sali o nacisk powodowany przez pęcherze na miejsca w których normalni ludzie posiadają mózgi, na szczęście Wiejskich jest mniej niż wiejskich. Okolic. Tych z małej litery jest w naszym kraju od groma i ciut ciut, co podobno stanowi problem, ale w rzeczywistości ten problem to stanowi fakt, w jaki sposób problem przekuć na atut. Ale to już temat na zupełnie inną bajkę...

Tymczasem życie biegnie. Czas, choc podobno względny, to poza zasięgiem smiertelników, nie czeka. Pięć milisekund? Wygraj. Warto. Olimpada życia trwa. Każdy dostał po medalu na początek, potem się zobaczy. Jak się będzie sprawował na trasie i jak wypadną współzawodnicy. Ale największa przyjemność, to sam bieg...

...więc...

... RUN FOREST, RUN!!![b/]

:-)

cz

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org