Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nie grymasić |
Spoko. Ten przecinek w tym co napisałeś mógł zmylić. A co do obecnej tam sytuacji - ja wiem, czy restauracja? Przyjść posiedzieć ze znajomymi przy piwku i normalnie puszczanej muzyce można, zjeść też z resztą (ach ta pizza...). ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nie grymasić |
Progi sa potrzebne to jest teren zabudowany na którym np.moga bawic sie dzieci...Niektóre sa naprawde wysokie i trzeba sie prawie zatrzymywać przed nimi :) ale to chyba dobrze. A nie zdażylo mi sie jeszcze nigdy zaczepić o próg i o takiej sytuacji nie słyszalem... Leszek
|
|
Eee tam ściemniasz Markac :) To ja ją widziałęm za kulisami na koncercei ivana i delfina :)
|
|
Moj brat chcial niedawno sprzedac wlasnorecznie robione wyposazenie piwnicznej silowni, spytam sie czy aktualne.
|
|
Dzięki ---- maciek ----- za informacje! Pozdrawiam.
|
|
Oczywiście, że pracadowca ma prawo nie zatrudniać palących. Nie musi znosić dmuchania w nos, czy smrodu palacza stojącego obok. Dodatkowo palacz miewa więcej przerw, bo nałóg domaga się swoich praw, więc marnuje czas pracy. Zatem niech pracodawca ma do tego prawo, jeśli sam nie pali. Mi osobiście dym nie przeszkadza tylko wtedy jeśli dłuższy czas siedzę w knajpie przy piwie. Za to na drugi dzień nie mogę zbliżać się do swojego ubrania. Nie znoszę palenia na przystankach!
|
|
chyba bylo za waskie...
|
|
ten procesor jest warty 150zł?? mi sie zdawalo ze max 100:P juz ten komp mnie wk***** i musze cos zrobic. a chyba sie nie opłaca kupywac nowego tylko taki starszy ulepszyc? jak myslicie? teraz kupie: Procesor: AMD Athlon 64 3800+ BOX(S939) karte graficzną: GeForce 6600 512 MB Dysk WD 250GB, SATA/300 i Płyte Gigabyte K8NF-9, nForce4-4x, DualDDR400, SATA, RAID, FW, GBLAN, ATX czy te czesci są dobre? co o nich myslicie? :D
|
|
misiek bede chcial ja sprzedac na początku września. za jakies 50zł mysle. wtedy sie odezwe.
|
|
"czy te czesci są dobre? co o nich myslicie? :D" Nooo zależy do czego. Do ogladania filmów w sam raz ;D Płyta OK, Gigabyte-a mam już dwie i jestem z nich zadowolony, ale wiatraczek na chipsecie, jak dla mnie Ją dyskwalifikuje :) Ja lubię cieszę. Grafika OK, ale bez wiatraczka (Asus). Chyba, że chcesz mieć już drugie śmigło w obudowie :) Do tego cichy dysk (cichy <> WD), cichy zasilacz, np. Tagan i masz chłopie fajnego kompa. A jak na tym wszytkim Ci nie zależy (ciszy), to jest OK, to co skonfigurowałeś. Przy okazji, też mam do sprzedania komputer :) - Płyta A-trend 440BX lub Compaq - Celeron 400@450MHz (Slot 1) - 64MB SDRAM - Nvidia Riva TNT2 16MB - Seagate 813MB, WD 8GB (a może na odwrót :) - Bez obudowy, zasilacza, napędów Cena do uzgodnienia. Drukarka igłowa Panasonic gratis do całego zestawu :) TANIO ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
masz racje draniu z tym oswojeniem dorosłego psa przez nowego własciciela..ale rzucisz kawał mięsa pobawisz sie z nim i jest twój! głosie rozsadku dostałeś nr to dzwoń.. na co czekasz bigi dzwonił jutro chce go obejrzeć, a mi tylko zależy zeby ten pies miał jak w "raju"
|
|
Dziwnym trafem, ataki terrorystów wydarzają się w czasie prowadzonych działań wojennych w Libanie przez Izrael. Może to tylko usprawiedliwienie dla prowadzonej tam wojny? :) Niczego wykluczyć nie można :) Tak samo mogło być z USA i Irakiem. Im bardziej spadało poparcie dla prowadzonej tam wojny, tym bardziej straszono ludzi i nasilały się rzkome ataki terrorystyczne na USA, które były oczywiście udaremniane :) Media to poważna broń propagandowa. 14!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |