czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kto widzial bezdomnych w PRL????

no mnie tez te progi wkur. moze ma ktoś walec albo jakiś cieżki pojazd rozjedzimy je hehehe

bagrmosen

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kto widzial bezdomnych w PRL????

heh slyszalam o tym Filipkowskim, on chyba uwielbia oblewac, ale dobry jest p. Krzysztof Ch. :D lubi krzyczec, ale to co mowi takim sposobem pozniej sie przydaje, najlepiej zdawac ostatniemu :D ok 2 tyg temu zdawalam o 21:25 i do 22.00 pustki na ul i luzy... fakt, ze od 16 tam siedzialam, ale oplacilo sie i za pierwszym razem :D chociaz 50% zdalo =]

Pozdrowionka i Ci ktorzy maja egzaminy 3mam kciuki, bedzie dobrze :D jak nie za pierwszym to za drugim razem :p

czym/kim jest IMHO?
:)
no a młodzież z roku na rok co raz wcześniej zaczyna myśleć o maturze, pogratulować :)

Misiek-2lo, a Ty chodziłeś do jakiejsz szkoły językowej, a może masz taki zamiar? Jeżeli nie, to może najzwyczajniej w świecie słyszałeś od znajomych jakieś opinie, które będą mi pomocne w wyborze szkoły. Only a good choice is the key to your success:)

a co to jest "OF"?

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Do Inter auto!
Jak bylibyście uczciwi, to nikt by złego słowa o Was nie napisał, a tu na kilkanaście postów , tylko chyba 2 które Was wychwalają. To już mówi samo za siebie.
Do Marioz!
Samochód otrzymałem, ale nie taki jak był zamówiony, bo później za przeróbki chcieli zapłaty, chociaż umawiali się, że samochód będzie do odbioru taki jak był zamówiony, nie mówiąc już o brakach taki jak brak koła zapasowego (na które już ponad 3 lata czekam), musiałem sam kupić,. spalony silniczek wycieraczek, pogubione tulejki od prowadnicy drzwi przesuwanych i wiele innych niedoróbek. Doprowadzenie do stanu używalności potrzeba było około 3 tysięcy złotych.

Pozdrowienia.

nie szukam pracy na wakacje, ale na STAŁE. po drugie miałam prawo nie wiedziec o tym ogłoszeniu, bo nie mieszkam w Łomzy tylko w okolicy.... Na mazowieckiej wiec czesto nie bywam. ale dzieki za info

Sorry, domena nie jest obsługiwana przez NASK, stąd te info :) Eh, gdzie edycja postów ;/

Autor: markac (---.csk.pl)
Data: 09-08-06 18:51

Cavalera, ja Ją widziałem w zeszłym tygodniu na Al. Legionów... Kupywała dwa bilety ulgowe w kiosku :|

...z biórkiem,to już 2:0 :D

bagrmosen

Dzieki za informacje <lol2> i za niepotrzebne zaśmiecanie forum...

Hehehe bez komentarza...... Chłopcze ile masz lat??

Zbych

Nie zaczepi się , ale pod warunkiem, ze "całujący" będzie bezzębny
(głównie w przypadku kolczyka w łechtaczce)! Dziadkowie - to wasza druga mlodośc!

Off!

Gośka pewnie myślisz że zrobisz sobie kolczyk w języku to będziesz fajna zrub sobie go na dupie hehehehe :D

Prywatna osoba. Miałem przyjemność. Zresztą, miałem swój minimalny wkład w tą stronę :)

Zbych

To sie ciesz, bo ja z seryjnym zawieszeniem dopiero co po remoncie, z 1 pasazerem zawsze ale to zawsze czepiam podwoziem na progu na Wyszynskiego pod Leader Price co mnie strasznie @#$%^&^$#@#$%^

Zapewne o sprawę hipermarketu... :)

a tak na marginesie iguana tys sie dzieciaku pod ziemie zapadla? Nie widzial ja Cie wieki :D

bagrmosen

No dobrze, GłosRozsądku. Ale dlaczego ktoś ma zaspokajać Twoje potrzeby, budować dla Ciebie palarnię za własne pieniądze? Potrafisz to wyjaśnić? Pewnie jesteś niezastąpiony :) Czekam na sensowną odpowiedź.

Zbych

wombat myślisz, że nie jest mi z tego powodu przykro i smutno..tobie mama pewnie daje na rachunek za telefon, a tata samochodu od święta!!
a oddam go właściwej osobie, która bedzie miała dla niego więcej czasu niż ja

ja juz nic nie kumam,moze ktos wie w koncu czy łks zagra w sobote w łomzy czy w mławie bo radiu białystok nonstop trąbią ze bedzie mecz w łomzy,a tu piszą ze niestety nie.....o co chodzi?????

pobili typa

to byl szeryf, ktory zaginol wiele lat temu

Zreszta... zastanow sie czemu nie mozesz znalezc psa tej rasy. Podpowiem, bo szukasz amstaffa i jednoczesnie nie chcesz amstaffa ;) ehh znawca znawca ;)

bagrmosen

To własciciel Elity dostał lanie!

Zbych

boisko przy sp9 było w tym roku remontowane, to naprawde dobry pomysl zeby mecz tam się odbył. Ale napewno zarząd łks znalazłby duzo przeciwów, bo jestem pewna, że piłkarze mogliby grać wszędzie. Chodzi o warunki na miarę II ligi, zeby był stadion zgodny z wymogami. Chyba nawet gdyby nie zaczęto remontu przy zjeździe nie bylibyśmy w II lidze. Chyba bo ja się w tym wszystkim nie łapię. Tlko żeby nie było że udzielam błędne informacje. pzdr

bagrmosen

nom to fakt te ronda są kur e w s k o małe hehe koło browaru na zakręcie tam jest chyba najmniejsze rondo zreszto nierozumiem co oni mają za fazę z budowaniem tych rąd rado się nie sprawdza jeśli z jednej strony cały czas zasówa masa samochodów trzeba czekać i czekać i czekać aby się wcisnac brrr hehe

a jak wstawiasz samochod do zbymaru (w. polskiego) to czesci nie trzeba zadnych miec bo bierzemy wlasnie z bema :D

To moje ukochane Strachy Na Lachy i BTW

"Ja to w sobie zapominam czasem
Czasem w sobie zapominam że
Ja to w sobie zapominam czasem
Czasem w sobie zapominam że
A wtedy
Przed tobą wtedy stanę sam na rekach
I jeden Bóg To Wie!
Bóg to jeden wie, jeden Bóg to wie..."

W Węgorzewie cudnie zagrali...

W Łomży chętnie bym ich ujrzała, ale coosh - Nie takie trendy wtym miastku...
To może cosik w innym klimacie? Zagadka łatwiutka, piosenka nowiutka ( w porównaniu)

Mam kota na gorącym dachu mojej głowy
On czuwa nad smakiem i kolorem moich nocnych spraw

ronda takie istnieja nie tylko w Lomzy,ale nawet w starej UE.
roznica polega na tym,ze przed wjazdem do takich miast i wsi stoja znaki drogowe mowiace o zakazie wjazdu pojazdow o ladownosci powyzej np.3.5 lub 10 ton.sa obwodnice,autostrady i takie tam,a nawet gdy w centrum jest sklep,hurtownia lub duze centrum handlowe to zaopatrzenie dowozi sie taborem do 3.5t.
skala glupoty o ktorej piszesz jest wprost proporcjonalna do dokonywanych
wyborow przy urnach w wyborach na prezydenta i radnych miasta.
to przeciez w palacu przy czerwonym placu zapadaja wszelkie decyzje dotyczace nas wszystkich.tu tkwi problem,najpierw biegaja aby zdobyc poparcie , obiecuja ,tylek zawracaja,a po wyborach udaja ,ze nas nie znaja.
przeciez to nie jaruzelski,nie kwasniewski i nie kaczynscy zaaplikowali lomzy takie twory wysokorozwinietej mysli technicznej nie pasujace do istniejacych warunkow przejazdu przez cos co bylo kiedys miastem wojewodzkim.

Idac do urn wyborczych zastanowcie sie dziesiec razy czy stawiacie na kandydata krzyzyk,czy wlasnie jego wybieracie?!!
Jak kupujecie TV ,samochod,czy cos co bedzie Wam potrzebne osobiscie
to wkladacie w to wiecej wysilku.wybrani przez Was wkladaja w to tyle samo wysilku myslac O WAS DECYDUJAC ZA WAS, za NAS

UWAGA!!!
Kibice Łomżyńskiego Klubu Sportowego organizuja wyjazd na mecz KSZO Ostrowiec Św. - ŁKS Łomża *19.08.2006*

Zamawiamy jak narazie jeden autokar, w miare liczby osob zapisujacych sie, zamowimy drugi.

Koszt wyjazdu to 30zl (przejazd w obie strony) + 10zl bilet = 40zl

Od jutra beda prowadzone zapisy na wyjazd.
Zapisywac sie mozna w klubie ŁKS jutro od godz. 19 do 20.

Przy zapisywaniu pobierane beda zaliczki wyjazdowe 10zl oraz osoba zapisujaca sie powinna miec przy sobie nr PESEL

Treść jest ukryta

Do Biernaczento- stadionu nie odbudowują a jeżeli już to go remontują

allegro.pl

Ostatnia kontrola Państwowej Inspekscji Pracy w Browarze przyniosła rezultaty.Pracownicy od dawna skarżyli się że są wykorzystywani i zastraszani. Dyrektor pionu technicznego i jego zastępca zostali ukarani karami pieniężnymi.Pytanie brzmi czy jeśli im udowodniono działanie na szkode pracowników i ich wykorzystywanie nie powinni oni idejśc ?.Dodam że kary pienięzne są śmiesznie małe a kierownicy boją się teraz że dyrekcja będzie się starała zrzucic wine na nich.

Civic ma silnik nie do zajeżdzenia praktycznie, ale jak zajeżdzisz go to nieźle możesz beknąć....

bagrmosen

Napewno by się "zajoł", Waldemarze Kiepski.

zgadzam się z Tobą. Ale przyznaj - po co robić te ronda kiedy jeszcze obwodnicy nie ma? Szczególnie te na WP i Poznańskiej. Mogli z tym poczekać kilka lat

Kropla drąży skałę. Pisz nadal Czesławie. Mnie też to interesuje, bo to codzienna historia naszej Łomży. Skoro wszyscy znosimy ze spokojem inne, niezbyt wyszukane posty, może waldek27 też kiedyś zrozumie, że nie wypada wypowiadać się w liczbie mnogiej, a tym bardziej kogokolwiek ograniczać.
Pozdrówka,

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org