Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
rzecznik rządu Graś z PO jednak okradł Skarb Państwa i oszukał Sejm |
To dziwne. Jak była mowa o homseksualisatch, to się podnosiła wrzawa, że nietolerancja, że homofobia. Zdecydujcie się. Chcecie akceptować homoseksualistów a pedofilów już nie? A gdzie jest ta różnica? Bo Ja jej nie dostrzegam, oprócz tej, że pedofile głównie są skierowani na dzieci. Ktoś powie, ale homoseksualiści nie krzywdzą dzieci, a ludzie dorośli mogą robić co chcą... Zgoda. Ale odkąd wyszli na ulicę, to już nie jest tak do końca.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: rzecznik rządu Graś z PO jednak okradł Skarb Państwa i oszukał Sejm |
Ja tak samo :D, części do skody tylko tam.
|
|
Odzyskać dla przemysłu hale Bawełny, tak jak to zrobiono w Zambrowie. Jeśli miasto nie ma pieniędzy żeby hale wykupić i wyremontować to chociaż dołożyć starań by ułatwić inwestycję jakiejś prywatnej firmie. Uruchomić połączenie kolejowe z Warszawą, poprzez wydłużenie kursowania pociągu Tłuszcz-Ostrołęka do Łomży. W taki sposób aby każdy łomżyniak pracujący w Warszawie mógł dojechać do domu w piątek wieczorem i wrócić do Warszawy w niedziele wieczorem. Stworzyć w Łomży filię Suwalskiej Specjalnej Strefy Ekonomicznej
|
|
markac, pełne poparcie
|
|
stanos -> a ty nie przechodź jak sie cykorzysz i czytaj uważnie. Nie piszę ze ma ich nie być. Niech są bo znakomicie pełnią swoją funkcje. Tylko niech będą takie jak ustawodaca przewidział, bo na chwilę obecną to jest samowolka.
|
|
Misiek, jak masz ochotę to ja zapraszam na mojego beerFun@interia.pl
|
|
Co jak co, ale Ty mieczkoś powinieneś raczej świecić przykładem i dbać o swoje zdrowie :). Nie raz będziesz jeszcze brał nogi za pas :). Możemy się ścignąć na 100-kę i sprawdzimy Twoją zdolność samozachowawczą w obliczu wyimaginowanego zagrożenia :). Powiedzmy, że Ja będę Sprite, a Ty pragnienie :) Teraz Policja to w większości siedzi za biórkiem, albo wozi się radiowozami :), więc komu to przeszkadza. Leszek
|
|
Cavalera, ja Ją widziałem w zeszłym tygodniu na Al. Legionów... Kupywała dwa bilety ulgowe w kiosku :|
|
|
"Najpierw Cię ignorują. Potem śmieją się z Ciebie. Później z Tobą walczą. Później wygrywasz." - Mahatma Gandhi Specjalne gratulacje -lekcja pokory dla nieprzestrzegajacych prawa urzednikow z Lomzy i podlaskiego na wojewodzie skonczywszy . Jak przeczytasz Wojtek ten aforyzm ,to sie usmiechniesz -przeciez rzeczywiscie tak bylo !
|
|
Czy ktoś wie co się stało ze stroną internetową www.lomza.info W internecie jest wiele odnośników do tej strony ale żaden nie działa. Gibon
|
|
jak ktoś che wiedzieć to ŁKS ŁOMŻA będzie w drugiej lidze i będzie grał na naszym stadionie w łomzy bagrmosen
|
|
jakie zdrowie ,ludzie nie palą całe życie i umierają na raka płuc lub dostają zawału
|
|
Psychiatra to ostateczność. Musicie rozróżnić osobę psychiatry od psychologa. Psycholog jest najwłaściwszą osobą do rozwiązywania ludzkich problemów życia codziennego. Psychiatra jest dla osób chorych psychicznie. Spytaj w centrum medycznym ACER na Kazańskiej. zaraz puszczę pawia
|
|
Ja myślę że trzeba te progi obniżyć
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |