poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ocena Atrakcyjności Inwestycyjnej Łomży - pomożcie zarządowi (i sobie)!

160_w rondo ... !!!!

... a z ronda regularną sześćdziesiątką karawanem z bajerami prosto do Marczyka na Przykoszarową...

ejjjoooo ejjjjjooo

howajta sie hłopaki bo psy jado

---
PGG

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ocena Atrakcyjności Inwestycyjnej Łomży - pomożcie zarządowi (i sobie)!

jado goście jado koło mego sadu do mnie nie zajado bo ni mam posagu to i hola hola la to i hola la

(muzyka kurpiowska)

Aż się same nogi rwą do tańca - do pierwszego palenia gum (czyt. zelówek)

:P

Tiger

Hej sierra thx za podrowienka i dla wszystkich maniakow wyciskania konikow

Bardzo podobają mi się nowe wiaty MPK, które pojawiły się ostatnio na przystankach. Są schludne, takie po prostu poprawne, jak ubranko szyte na miarę. Jako znawca też branży daję 9 punktów w skali do 10. Nie wiem, czyj to pomysł, więc gratulację składam panu Bogusławowi Szczechowi - dyrektorowi MPK. Boguś, zrobiłeś fają rzecz. Gratuluję i pozdrawiam.
Robert Czapla

wczoraj czyli 08.12.2003 ok godz 21 byly wyscigi dla tyvh co chcieli sie scigac i bylo na co popatrzec bo bylo ok 20 startow i 2 godz fajnej zabawy bylo bezpiecznie bo nie bylo l duzo ludzi a wszyscy stali za startem bo mety nie bylo ale juz niedlugo drugie a gdzie na nowo otwrtej A1 he he he he i to najlepiej od strony D...... he he he he

pozdrowionka dla tych co byli i sie dobrze bawili, bawili sie bo nie bylo policji a i bylo naprawde bezpiecznie

"Nadmiar demokracji to anarchia"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org