poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak Radni jaja sobie robili !!!

Jestem z tymi którzy organizują takie imprezy, wielki szacunek dla nich za to.Dzieki nim cos sie dzieje w tej łomży, wiem ze na takich imprezach jest zajebiscie bo byłem i widziałem naprawde mi sie podobało, ostatnio było sporo ludzi i wszystko by było ok gdyby nie policja, niestety istnieje jeszcze ktos taki jak voyager-nieślubny syn bin ladena,jezeli go to denerwuje to niech sie zamknie w kiblu z renią i sobie dogodzi, wielkie POZDRO dla tych co byli, są i będą ZA takimi imprezami, dzieki nim to wszystko sie jakos kręci.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak Radni jaja sobie robili !!!

ten nick voyager to pewnie pochodzi od wojowania ze swoja mama, kiedy tata pracuje sobie ,na internet przecie dla synusia ktos musi pracowac

wlasnie jest robiona strona poswiecona tym wszystkim zlotom , paleniom gumy , wyscigom itp. i jezeli macie jakies pomysly na ta stronke to czekamy na gg 3084177

Pozdrowienia dla bacy !

PS: Wiesz kim jestem, jak Cie psy zatrzymały to mnie akurat spisywały ;-)

Róbcie dalej to, co robicie. Jest zajebiście. W końcu w Łomży coś sie dzieje!
Nie miałem pojęcia, wrzucając ten temat na forum, że tak sie to rozwinie.

Trzymajcie sie ramy, to sie nie posramy ;-)

Wujek S
GG#1515637

ChWDP (Chowaj Windows do piwnicy)

jak widać nie tylko we wklejaniu, ale i w krytykowaniu wszystkiego co inne od jego widzimisiów
ale co się dziwić.... Brzezinski wygrał z hego tatusiem... (tak??)

Fracik

jesli polecacie sobie to i owo, to zapraszam na http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=1252988#im3. Oto przykład :
ZAPŁAĆ LEPIEJ ZA TOWAR, BO POMPUJESZ PENISA MOJĄ POMPKĄ ZA DARMO. A JA CI ZAUFAŁEM TY OSZUŚCIE. DOŁOŻE WSZELKICH STARAŃ ŻEBY CIĘ USUNIĘTO Z ALLEGRO-PODŁY CZŁOWIEKU.
albo:
"zastrzegam sobie prawo zakończenia aukcji przed upływem jej zakończenia"

he he he :-D

Poreg

Tulipan lepiej od Waldemara poprowadził ten wywiad z Brzezińskim.

Słuchacze przynajmniej wiedzą, że Brzeziński po roku czasu już zrealizował swój program wyborczy.

Jak wszystko zrobił co obiecał to powinien teraz kolegom pomóc co go poparli w wyborach np. Lipski, Piorunek itp.

no i jeszcze.... http://www.vestergaards.dk/Siden%20blev%20ikke%20fundet.htm . Co prawda adwent i nie przystoi, ale zawsze warto potrenować ;-)

Poreg

hej, wiesz co to ANAGARM??

NIKITKA!!!! wielki cH.. C. w D... + bardzo mądre słowa!!

za

Qufer

Z ciebie "goltyy" to fajna chłopaka!!!

To coś dla mnie - młody z pomysłami.
Chyba będę startował.

Może to i racja, że to radni starają się stworzyć taki a nie inny wizerunek Prezydenta. Ale coś im nie wychodzi: padli w NSA, przy banku uwidoczniła się ich wielka niekompetencja, próbowali z SMS-ami, z samochodem.
Widać, że karawana idzie dalej więc pieski niech sobie szczekają.

Fracik

hej tetryk jak chcesz mnie poznac to wpadaj o 21 na pks lub na goske i pogadamy narka

Jak chodzi Wam neostrada? Jak ktos moze niech poda jakie ma pingi w dzien na onet. No i jak transwerki lecą?? Dzis u mnie w dzien pingi byly straszne po 200ms ,300ms natomiast transwer 45kb/s. W nocy jest lepiej, pingi po max 40ms.

Poreg

...życzenia zdrowi i pomyślności z okazji ich dzisiejszego święta!

...pamiętacie kilka (-naście) lat temu jak głośno było o tym dniu?
Robiliście w szkołach te ich czapki z kilofem i młotem? - jak one się nazywały? - bo zapomniałem! ....a te piuropusze z bibuły!

pozdrawiam sentymentalnie!

Mad: bardzo dobrze ze widza co piszemy,wkoncu moze zrozumieja o co nam chodzi.....................

Poreg

matys ma racje !!! mysle ze przez Gg lub przez smsy bysmy sie zgadywali albo po prostu jakies spotkanko ?? nawet i dzisiaj bysmy sie wymienili numerami do czegos konkretnego doszli !!! by sie sprobowało zorganozowac cos ale tylko dla najbardzoij wtajemniczonych lub bysmy sprobowali zorganozowac legalno imprezke !! by sie wysłało delegacje do prezydenta i sie ugadało co i jak !! co wy o tym myslicie ???

Do prezydenta nie ma co isc jak mowilem trzeba sie zapisac do ał a co do numerow to wskazane to jest trzeba zorganicowac paczke i zeby mieli ze soba jakis kontakt
albo spotkajmy sie dzis na starym dworcu o 20 bedzie najlepiej pogadamy i bedzie cool

Fracik

Wybaczcie, że się wtrącę. Wyglada mi na to, że zmierzacie w dobrym kierunku. Jesteście równoprawnym podmiotem i partnerem w naszym mieście i nie musicie obawiać się kogokolwiek, pod warunkiem, że poruszacie się w granicach prawa. Prezydent czy policja mają obowiazek pomóc i doradzić Wam w sprawie np. wyscigów, ale Wy musicie także zrozumieć i uszanować ich ograniczenia i obowiązki. To wspaniała sprawa, że chce Wam się coś dla siebie zrobić. Wasza inicjatywa ma szanse poruszyć zapleśniały łomżyński grajdołek i zapoczątkować coś fajnego. Nie zrażajcie jednak obraźliwym słownictwem ludzi, którzy mogą Wam wiele pomóc i doradzić. Zamiast wyszukiwania wszędzie wrogów dajcie innym szansę zrobić coś z Wami i dla Was.Wszyscy przecież jesteśmy Łomżyniakami, a to do czegoś zobowiązuje.
Pozdrawiam

Poreg

matys wpadnij dzis na st dworzec

Zbych

Nie tylko oni maja pojęcie o świecie: http://www.joemonster.org/i/b/mapka_thesun.jpg
- Brytyjczycy - wydawałoby sie, że wykształceni, też mają problemy!

http://www.joemonster.org/article.php?sid=2746&mode=&order=0&thold=0

Poreg

Bajki dla dorosłych dzieci!

Pomysł z prostytucją jest taki , że wczesniej musisz zgłosić do urzędu ,że będziesz taki zawod wykonywał(a).Mniej więcej tak jak zgłoszenie do działalności gospodarczej,inaczej nici z pomysłu.

msg Viva dziki za wsio ... tak jak mowilem masz umnie browara :P..... a co nastepnego terminu to niech kazdy jedzie tam gdzie ma jechac a niespotykac sie wszyscy na ...... bo te forum moze byc kontrolowane przez..... roznych ludzi.. ( dla dobra sprawy ) a i od czego sa telefony komorkowe? .. Pozdrawiam....

Fracik

Tak dwie. Najlepiej w grudniu zamknąć się, w od szarym mieszkaniu, znajdującym się w szarym miescie, czekąć aż manna spadnie nam z nieba ( bo to czas oczekiwania) i oglądać telenowele. Chyba wolę tą weselszą stronę medalu.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org