poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Aleja Legionów, znaki nakazu i zakazu oraz policja!

do baca: kiedy następna impreza tego typu?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Aleja Legionów, znaki nakazu i zakazu oraz policja!

Siemanko All :))))
Pozdrowionka dla wszystkich ktorzy byli obecni w srode i dla tych ktorych nie bylo,ale nie martwcie sie to jeszcze nie koniec.Szczegole pozdrowionka dla Bacy & Gołasza bo bez nich nic by sie nie odbylo.3majcie sie i dozobaczonka wieczorkiem

ty cewelu voyageze slyszalem ze to wlasnie ty jestes jebana ciota to ty wlasnie tak sie wypowiadasz za klubem jebanych ciot w lomzy a jak jestes taki modry to jak sie dowiem co ty za ciota jestes to ci wszystkie tryby wypierdolwe cioto jebana w ryj

Re5pect

no wlasnie ... moze ktos zna tego frajera ... ???bo przydaloby sie komus tu spuscic w pierdol ... a on jak narazie jest najlepszym kandydatem do wydymania ... oj Voyager bedziesz mial przejebane zycie jak sie chlopaki dowiedza kim jestes ...wiec lepiej bedzie jak zamkniesz pizde ... i zmienisz lokal ... bo tu chyba nie jestes mile widziany synku.

Pozdrowionka dla: "czarnego fiata - Baca" ; "pomarańczowego fiata - Radka" "poldka1.4Gti - Bartka " "stunigowanego poloneza Kopary" hehe "nieusmiechnietego Clio - Bogusa" "czerwonego kadetta - Viva"
"calej ekipy PICAPA" oraz tych wszystkich ktorych nie wymienilem.........

Ja krasnoludek oœwiadczam, ze to manipulacja propagandowa. Fu Œw. Mikołaj to przyjaciel mój... piłem nieraz ;0 Zakazać i scišc autoró gierki . Niech grajš w bierki. Jakto katapulta.. hm.. uhulu lu... czuję zielicho... uhulu lu Łomża to przecudnej urody miasta... uhulu.....

wielki + dla nikitki za bardzo mądre słowa !!!

Ty "160_w_rondo" oczywiście honorowo nie ukrywasz się za żadną maską, podałeś imię, nazwisko i pełny adres.

ja tam fole siecieć f tomu jezd cieplódko i mósyczka zobie cihudgo kra ...

pszeprażam sa błendy ale jósz mi sie ócieliło - to jezd hypa saraślife

Postrafiam

Tiger

nikitka nie mam takiego zdania o tobie. Widze ,że myślisz , szkoda ,że się otaczasz takimi kolesiami.

czyli oficjalna wersja jest o 19 na bank piszta lub dzwonta ,czyli kole figurki :PPP oki
ja bede ale tym razem yarisem to se poszalejemy jeszcze bardziej

:-C

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org