Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Aleja Legionów, znaki nakazu i zakazu oraz policja! |
do baca: kiedy następna impreza tego typu?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Aleja Legionów, znaki nakazu i zakazu oraz policja! |
Siemanko All :)))) Pozdrowionka dla wszystkich ktorzy byli obecni w srode i dla tych ktorych nie bylo,ale nie martwcie sie to jeszcze nie koniec.Szczegole pozdrowionka dla Bacy & Gołasza bo bez nich nic by sie nie odbylo.3majcie sie i dozobaczonka wieczorkiem
|
|
ty cewelu voyageze slyszalem ze to wlasnie ty jestes jebana ciota to ty wlasnie tak sie wypowiadasz za klubem jebanych ciot w lomzy a jak jestes taki modry to jak sie dowiem co ty za ciota jestes to ci wszystkie tryby wypierdolwe cioto jebana w ryj Re5pect
|
|
no wlasnie ... moze ktos zna tego frajera ... ???bo przydaloby sie komus tu spuscic w pierdol ... a on jak narazie jest najlepszym kandydatem do wydymania ... oj Voyager bedziesz mial przejebane zycie jak sie chlopaki dowiedza kim jestes ...wiec lepiej bedzie jak zamkniesz pizde ... i zmienisz lokal ... bo tu chyba nie jestes mile widziany synku. Pozdrowionka dla: "czarnego fiata - Baca" ; "pomarańczowego fiata - Radka" "poldka1.4Gti - Bartka " "stunigowanego poloneza Kopary" hehe "nieusmiechnietego Clio - Bogusa" "czerwonego kadetta - Viva" "calej ekipy PICAPA" oraz tych wszystkich ktorych nie wymienilem.........
|
|
Ja krasnoludek owiadczam, ze to manipulacja propagandowa. Fu w. Mikołaj to przyjaciel mój... piłem nieraz ;0 Zakazać i scišc autoró gierki . Niech grajš w bierki. Jakto katapulta.. hm.. uhulu lu... czuję zielicho... uhulu lu Łomża to przecudnej urody miasta... uhulu.....
|
|
wielki + dla nikitki za bardzo mądre słowa !!!
|
|
Ty "160_w_rondo" oczywiście honorowo nie ukrywasz się za żadną maską, podałeś imię, nazwisko i pełny adres.
|
|
ja tam fole siecieć f tomu jezd cieplódko i mósyczka zobie cihudgo kra ... pszeprażam sa błendy ale jósz mi sie ócieliło - to jezd hypa saraślife Postrafiam Tiger
|
|
nikitka nie mam takiego zdania o tobie. Widze ,że myślisz , szkoda ,że się otaczasz takimi kolesiami.
|
|
czyli oficjalna wersja jest o 19 na bank piszta lub dzwonta ,czyli kole figurki :PPP oki ja bede ale tym razem yarisem to se poszalejemy jeszcze bardziej :-C
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |