Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pan Prezydent uniewinnił zabójców |
O ile postawil na nich, a nie im, ani naszym, to o co sie denerwowac?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pan Prezydent uniewinnił zabójców |
czy w lomzy mozna sie zaopatrzyc w suchy lod :) chodzi mi o to :) http://video.google.com/videoplay?docid=-5225423362279396319&hl=en Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Jest zamkniety do 13 sierpnia (jak podaje kartka na drzwiach). Pozdr
|
|
Ist podobno jest najlepszy,ale ja jakos nie moge sie doczekac na podłaczenie od tej firmy.Po przejeciu klientow z firmy Nord Com, Ist deklarował ze podłaczenie bedzie 1 lipca,a mamy 3 sierpnia i jakos firma nie wywiazała sie z umowy.Po telefonach do firmy ciagle jest tłumaczenie ze jeszcze około 2 tygodni.Sam nie wiem kto teraz jest dostawca tego internetu bo chodzi TRAGICZNIE. Po telefonach do Nord Comu z pytaniem co sie dzieje z internetem pada odpowiedz ze teraz za to odpowiada firma Ist.Jak dzwonie do Ist to mowia ze podłacza za 2 tygodnie- i tak w koło macieju.
|
|
w suchy lód nie wiem, ale w butelkę po Coca-Coli napewno ;)
|
|
Siedzi w STS-ach bo nie ma nic do roboty.Jest na emeryturze i to jest jego główne zajęcie a nie społeczna prezesura w ŁKSie. Jak go wybrali to ludzie z krochmalni ,gdzie kiedyś pracował boki zrywali ze śmiechu .
|
|
w lomzy w suchy lod sie nie zaopatrzysz jest garstka firm w polsce gdzie jest produkowany suchy lod
|
|
Ale ogólnie, gdy już znajdziesz się w IST, chyba nie będziesz żałował ;)
|
|
a konkretnie gdzioe na nowogrodzkiej ?
|
|
pozdro z czaplic
|
|
"Netster" ul.Wojska Polskiego 119, tel/fax 2169038
|
|
Każdy stary łomżyniak wie kim jest Pan Kaseja, co robił i robi, ale czy wiemy co zrobi by uratować II ligę. Zyczę mu wygranej 2 mln zł, tylko przed zawarciem zakładu musi wypowiedzieć mantrę "wszystko co wygram oddam na ŁKS".
|
|
Coca Cola LIGHT (koniecznie) i wrzucone do niej Mentosy. Coca-Cola tak ale nie koniecznie light(light jest tylko po to wykorzystywane by jak sie oblejesz to ona jest mniej klejaca) i mentosy:) ale to nie ma za mysli wybuchac tylko fontanne robic;] www.youtube.com wpisac dry ice jest filmik jak z rekach wybucha i jak od tych niebezpiecznych zabaw koles dostal w leb jakims wiadrem bo przylozyli wiadro pod butelke!! nie polecam takich zabaw ale jezeli ktos lubi extremalne zabawy wtedy polecam:)))) peter dziekuje za to co napisales bank ze zobacze jak to dziala maciek1990 mozna sie zaopatrzyc...wiem, ze w mleczarniach jest uzywany suchy lod...nie wiem czy oni udostepnia jakis kawalek;] dziekuje i pozdrawiam ps. jak ktos nie znajdzie tego filmiku z tym wiadrem to ja poszukam i dam link 14!
|
|
Dokładam podziękowania od siebie - brawo wszystkich wyżej wymienionych.
|
|
Tak to już jest, ,,didżeje''(hehe) myślą ze lepiej muza jest przyswajana jak wszystkie czerwone diody na wskaźnikach sie palą ;D prr prr i zabawa na całego ! :D
|
|
markac - orędownik niskazitelnej ortografii ... i taki byk - nie powiem jaki, sam znajdź ;) Off!
|
|
Nie mam pojęcia co się z tą stroną dzieje, ale wiem, że nie działa od dłuższego już czasu. A jak działała, to i tak była w budowie. Był stawiany system, chyba PHP Nuke. Może projekt został zarzucony?
|
|
Germanos- w galerii Stokrotka Zbych
|
|
Jasobie właśnie wczoraj zamówiłem kabelek na allegro i mam nadzieje że będzie mi dzałał :P zaplacilem na niego 16.50zł a w łomży bym musiał dać 30 zl ;]
|
|
Kto sie wybiera na Escape w Nowogrodzie 15 sierpnia?? I co wogóle myslicie o tej imprezie:>?? Warto sie wybrac i moze ktos opowie jak bylo rok temu:P zaraz puszczę pawia
|
|
ten pies to nie amstaff!! widać jak można liczyć na pomoc kogoś kto się zna. znawców pełno ale onkretnych ludzi mało. a pies jest dla mojego zaprzyjaźnionego sąsiada. jemu kilka dni temu zdechł podobny po 14 latach. więc chyba wystarczający czas żeby umieć się zajmować takimi psiakami. ehh znawcy znawcy 14!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |