czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pan Prezydent uniewinnił zabójców

O ile postawil na nich, a nie im, ani naszym, to o co sie denerwowac?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pan Prezydent uniewinnił zabójców

czy w lomzy mozna sie zaopatrzyc w suchy lod :)
chodzi mi o to :)

http://video.google.com/videoplay?docid=-5225423362279396319&hl=en

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Jest zamkniety do 13 sierpnia (jak podaje kartka na drzwiach).
Pozdr

Ist podobno jest najlepszy,ale ja jakos nie moge sie doczekac na podłaczenie od tej firmy.Po przejeciu klientow z firmy Nord Com, Ist deklarował ze podłaczenie bedzie 1 lipca,a mamy 3 sierpnia i jakos firma nie wywiazała sie z umowy.Po telefonach do firmy ciagle jest tłumaczenie ze jeszcze około 2 tygodni.Sam nie wiem kto teraz jest dostawca tego internetu bo chodzi TRAGICZNIE. Po telefonach do Nord Comu z pytaniem co sie dzieje z internetem pada odpowiedz ze teraz za to odpowiada firma Ist.Jak dzwonie do Ist to mowia ze podłacza za 2 tygodnie- i tak w koło macieju.

w suchy lód nie wiem, ale w butelkę po Coca-Coli napewno ;)

Siedzi w STS-ach bo nie ma nic do roboty.Jest na emeryturze i to jest jego główne zajęcie a nie społeczna prezesura w ŁKSie. Jak go wybrali to ludzie z krochmalni ,gdzie kiedyś pracował boki zrywali ze śmiechu .

w lomzy w suchy lod sie nie zaopatrzysz jest garstka firm w polsce gdzie jest produkowany suchy lod

Ale ogólnie, gdy już znajdziesz się w IST, chyba nie będziesz żałował ;)

a konkretnie gdzioe na nowogrodzkiej ?

pozdro z czaplic

"Netster" ul.Wojska Polskiego 119, tel/fax 2169038

Każdy stary łomżyniak wie kim jest Pan Kaseja, co robił i robi, ale czy wiemy co zrobi by uratować II ligę. Zyczę mu wygranej 2 mln zł, tylko przed zawarciem zakładu musi wypowiedzieć mantrę "wszystko co wygram oddam na ŁKS".

Coca Cola LIGHT (koniecznie) i wrzucone do niej Mentosy.

Coca-Cola tak ale nie koniecznie light(light jest tylko po to wykorzystywane by jak sie oblejesz to ona jest mniej klejaca) i mentosy:) ale to nie ma za mysli wybuchac tylko fontanne robic;] www.youtube.com wpisac dry ice jest filmik jak z rekach wybucha i jak od tych niebezpiecznych zabaw koles dostal w leb jakims wiadrem bo przylozyli wiadro pod butelke!!
nie polecam takich zabaw ale jezeli ktos lubi extremalne zabawy wtedy polecam:))))

peter
dziekuje za to co napisales bank ze zobacze jak to dziala

maciek1990 mozna sie zaopatrzyc...wiem, ze w mleczarniach jest uzywany suchy lod...nie wiem czy oni udostepnia jakis kawalek;]

dziekuje i pozdrawiam

ps. jak ktos nie znajdzie tego filmiku z tym wiadrem to ja poszukam i dam link

14!

Dokładam podziękowania od siebie - brawo wszystkich wyżej wymienionych.

Tak to już jest, ,,didżeje''(hehe) myślą ze lepiej muza jest przyswajana jak wszystkie czerwone diody na wskaźnikach sie palą ;D prr prr i zabawa na całego ! :D

markac - orędownik niskazitelnej ortografii ... i taki byk - nie powiem jaki, sam znajdź ;)

Off!

Nie mam pojęcia co się z tą stroną dzieje, ale wiem, że nie działa od dłuższego już czasu. A jak działała, to i tak była w budowie. Był stawiany system, chyba PHP Nuke. Może projekt został zarzucony?

Germanos- w galerii Stokrotka

Zbych

Jasobie właśnie wczoraj zamówiłem kabelek na allegro i mam nadzieje że będzie mi dzałał :P zaplacilem na niego 16.50zł a w łomży bym musiał dać 30 zl ;]

Kto sie wybiera na Escape w Nowogrodzie 15 sierpnia?? I co wogóle myslicie o tej imprezie:>?? Warto sie wybrac i moze ktos opowie jak bylo rok temu:P

zaraz puszczę pawia

ten pies to nie amstaff!! widać jak można liczyć na pomoc kogoś kto się zna. znawców pełno ale onkretnych ludzi mało. a pies jest dla mojego zaprzyjaźnionego sąsiada. jemu kilka dni temu zdechł podobny po 14 latach. więc chyba wystarczający czas żeby umieć się zajmować takimi psiakami. ehh znawcy znawcy

14!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org