czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
BIP Łomży - śmiać się czy płakać? /patrz art.23 ustawy/

Wisz co, Maćku, dziwne są te chłopy. W ogóle kazał mi się nie pokazywać w domu, nie pozwala mi kuć, a nawet tapet zmywać, ale do gładzi juz sobie kupiłam okulary i nie dam się zmyć. Teraz to mogę nawyżej śniadanie, kolacje zrobić i ucałować na dobranoc.

A Ty masz tam taki spokój......

Co zaś do Ryśki to myślę, że TY ja prędzej spotkasz po powrocie z urlopu niż ja. Pozdrawiam.

-Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry-
-Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: BIP Łomży - śmiać się czy płakać? /patrz art.23 ustawy/

Dran: nie Polak pierwszy tylko pierwszy Polak :) mała rzecz a robi wielką różnicę. Kubica jest kierowcą testowym i rezerwowym w teamie BMW Sauber, będzie brał udział w zastępstwie kontuzjowanego Jacques Villeneuve.

Więcej informacji: http://www.f1ultra.pl/news-Robert-Kubica-zadebiutuje-w-wyscigu-GP-F1,106627,40.html

markac, nie wiem, może to powinien być psycholog. w każdym razie chciałam sprawdzić, jak działa to forum, czy można liczyć na czyjąś pomoc - radę. A widzę że takie posty jak mój są głównie obśmiewane i lekceważone. Tant pis, jak mówią Francuzi.
Jak ktoś jest obcy w tym mieście i nie ma tu przyjaciół, musi sobie jakoś radzić, chodźby w tak "nieracjonalny" sposób jak szukanie informacji na 4lomza

Leszek

Chciałem zapytać, czy ktoś z Was nie wiem lub nie zna przypadkiem jakiejś firmy lub osoby, która zajmuje się wyrobem różnych rzeczy na kształt z plastiku, czy też żywicy itp w Łomży lub najbliższych okolicach? Chodzi mi tutaj o wyrób pewnych części do samochodu typu progi lub dokładki. Z góry dzięki za odpowiedzi.

Widzisz Natrix jak tu łatwo o przyjaciól :) Zjeżdżają się z różnych części Polski specjalnie dla Ciebie, np. taki Phobia :)

Dran napisał:
"ale wykorzystywac kobiete w depresji, to juz naprawde ponizej krytyki jest."
No przepraszam bardzo, ale niesienie pomocy to jest dla Ciebie wykorzystywanie? Masz jakieś dziwne skojarzenia :)

Natrix, z tymi szpilami to trafiłaś. Tutaj szczegolnie nie lubią tzw. śledzi. Jedna z opinii na forum głosi nawet, że jestem bardziej śledziowaty niż najbardziej śledziowaty śledź, hmmm.

-Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry-
-Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-

cycq, nie strasz ludzi ;))) może i mam niejaki spadek nastroju ale o siebie dbam jeszcze :)))
..jakbym pracowala w stoktrotce czy w czymś podobnym, pewno nie miałabym czasu tu zaglądać
Pozdrawiam

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

No właśne, skąd jest makmarc? Cycq, jakieś problemy z rozpoznawaniem osób na forum?

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Z góry dzięki za odpowiedzi
Nie ma za co.

a mnie już to wkurza ostro, wejdzie prokurator, zrobi porządek, zdegradują łks do okręgowej i bedzie czysto

Treść jest ukryta

A ja się cieszę, że istnieją osoby patrzące na kwestie poczynań Helsińskiej Fundacji z bardziej odległej perspektywy i nie oceniają jej na podstawie ładnej nazwy, lecz rzeczywistych działań.
I tylko przykre jest, że forumowicze obrzucają błotem osoby, które odważają się wyrażać odmienne poglądy.

Romka juz dawno zrobiono w konia i nie przeszkodzilo mu to zostac ministrem edukacji, wiec glowa do gory :)

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Dran buhahah ale tekst....a przepraszam o jakim Romku mówisz? Chyba nie o Romanie I Wielkim? :D

panie Adrzeju, proszę odpowiedzieć na pytania postawione w założonym przezemnie poście. Z góry dziękuję. Proszę jednak o merytoryczne i logiczne wypowiedzi a nie wyborczą kiszę lpr-u.

Natrix moze nie polece Ci psychiatry ...ale tez nazywam sie Monika i mam 21 lat ...:D he he

Marcin_23, ale to ze chodzi lepiej niz w Nordcomie to jeszcze nie znaczy, ze ogolnie jest najlepszy ;) Moze po prostu nie wiesz co mozesz miec za ta cene. Jesli nie przeszkadzaja Ci ograniczenia typu 1 komp podpiety, to transfery w IST czesto masz np. 200-400 KB/s, lacze 512 to ok. 80KB/s wiec jak widzisz chodzi naprawde szybko. A ze jest lepiej niz w Nordcomie to ja sie nie dziwie, bo jakby bylo gorzej to bym sobie wlosy z glowy powyrywal ;) Nordcom to tragedia.

Bartek1988, moze i nie wymyslili, nie wiem. Ale skoro tyle osob wzielo na miesiac i porezygnowalo, to moze glupio im bylo przyznac ze specjalnie to zrobili? Ja mialem neo w tym samym czasie i zadnych spadkow nie odczuwalem. Fakt, ze neostrada moze roznie dzialac w roznych regionach roznie, moze gdzies klopoty byly...

14!

majatek wydarz na te hantle tam
za polowe ceny albo jeszcze taniej kupisz u miliszkiewicza
kiedys tam bylo chyba 3,50 zl za 1 kg

w końcu ktoś pokazał panu prezesowi -iwlekiemu we własnym mniemaniu gdzie jego miejsce!!! hehe brawo Engel!!!

Drede kogo np podejrzewasz? Ja tam uwazam ze super hiper firm nie ma, ale na pewno sa lepsze i gorsze, czy tez oferowane warunki moga konkretnym osobom odpowiadac mniej lub bardziej. Ale chyba warto o tym pisac, zawsze lepiej wiedziec co kto oferuje, a najwiecej prawdy dowiesz sie od uzytkownikow... Jak firma o czyms nie mowi, to jak on ma sie tego od nich samych dowiedziec? ;)

im_sorry_the_end_baby

niezłe niezłe , a pozatym to ter rudy klech ktorego nazywasz prezydentem to na łks pena nieda . Całe szczescie że ten dupek Engel poszedł won to choc na 3 lige łomży wystarczy pieniedzy bo jak by znowu cyprow nawymyslal to ciezko by bylo ,ale to wasza wina a najbardziej . Najprzystojniejszego ,najbogatrzego ,najmądzrzejszego fiuta Kosiorka co 5 lat temu niewiedział ilu pilkarzy na boisku gra chciał byc borzyszcze łomży a stał sie obiektem kpin. ABRAMOWICZ Łomżyński

Treść jest ukryta

PHU AUTO – SERWIS Antoni Staniórski na Sikorskiego, niedaleko skrzyżowania z Zawadzką.

a ile osob chce jechac bo watpie zeby ktos 1 osobe zawiózł. Jak chcesz transport 6-7-8 osob to porozmawiaj ze mna na gg. Moj numer to 6962463

na Dwornej przed Biedronką (jeżeli od strony Al. Legionów)

Ktoś mi napisał,że kocha deszcz. Szczególnie latem...dlaczego deszcz? A ja? Czemu mnie nie kocha? :(

zaraz puszczę pawia

Wystarczy zrobić palarnie w pracy a nie jarać po kątach jak dzieci w liceum.

14!

Treść jest ukryta

Ale debile czego zamieszczacie takie tematy...??? Każdy wie nie od dziś że pseudokibole to psychole i tzreba ich tłuc i nie patzeć czy śpiewają czy srają. Dlatego popieram Policję i powinna w dalszym ciągu krócić tych psycholi kiboli - tłuc pałami i patrzeć czy żyją. A tak na marginesie to i tak ŁKS ma fajnych kibiców... 90% to dzieci z podstawówki i gimnazjum i tu wiekie kibice... HAHAHAHA

Basen planowano zbudować, zbierano już na niego skladki. Miał być 50m odkryty. Gdyby nie wybuch wojny pewnie byśmy mieli ładny basen. Jedną z pierwszych składek wpłaciła Ochotnicza Straż Pożarna z Łomży. Korzystano przystani ŁTW, które w 1934 r. okresie przyjęło nazwę ŁTW ŁKS "Legion" i jak informowano utworzyło autonomiczny oddział wioślarski (nastąpiło połączenie i znalazło się w strukturze ŁKS).

zaraz puszczę pawia

Potwierdzenie nadania stanowi dowód wysłania przesyłki, jest dokumentem uprawniającym do reklamacji.

Po rozpatrzeniu sprawy mozna otrzymac odszkodowanie. Oczywiście odszkodowanie za paczke bez zadeklarowanej zawartości, w której nie udowodnisz, co wysyłałeś - nie otrzymasz odszkodowania w niebotycznej kwocie.

Nie popieram tego, że ktoś chce wyslać powiedzmy płyty CD listem zwykłym - bo okazja czyni złodzieja.

Paczka - i to priorytetowa krótko przebywa w rękach pocztowców, i napewno jest bezpieczniejsza.

Widzial widzial, az mi sie szkoda Silvy zrobilo, takiego lomotu nie dostal przez cala kariere. Zreszta CroCop wymiatal tego wieczoru. W finale tez sobie ladnie radzil :)

Nigdy więcej PiS!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org