Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do tych, co nie znają lpr |
Lepiej słyszeć w nocy głosy, niż spod pachy wyrwać włosy. Lepiej siorbnąc sobie herbę, niż w ścigankach tracić werwę! Lepiej spędzić dzień z kobietą, niż użerać się z idio/etą [..........] (wstawić co kto chce).
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do tych, co nie znają lpr |
Może jestem zbyt podejrzliwy, ale nie fotografują Was czasem na tych spotkaniach? Nikt nie ma dyktafonu? Nikt nie zapisuje czegoś? Nie prowokuje nikt do wypowiedzi na tematy np. radnych i innych "filarów" itp? :-)) Jeśli nie - to brakuje mi trchę tego dreszczyku emocji..Pozdrawiam wszystkich. Zbych
|
|
ty jebany voyageze niemasz pojecia o takich zlotach wiec sie lanco niewypowiadaj na te tematy kurwo swoje mondrosci zachowaj dla swojego mlodszego brata z nim se popierdol on cie wyslucha i przytaknie tu wszyscy maja wyjebane na ciebie wej se na www.sztukahaftu.pl i tam sie pomadrzyj ... pozdrawiam wszystkichco byli na ostatnimm spodkaniu na barborce
|
|
pozdrowienia dla marcina23 golasza i bacy !!! konkretne chłopaki !! wielki dzieki z mojej strony za wszystko !! spoko ludzie !! pozdrawiam
|
|
|
pozdrawiam dwoch milych panow ktorzy powiedzieli cos konkretnego na temat preesarios
|
|
A potrzebna ta Orkiestra potrzebna, bo kraj biedny. Tak biedni ci ludzie co w nim mieszkaja bo maja takich ludzi jak ministrowie i dyrektorzy , ktorzy rodziny maja[ synek musi miec ladny samochod itd.] a ludzie w szpitalach umieraja bo nie ma sprzetu, pieniedzy. Rodacy przeciez placimy podatki i gdzie to wszystko przepada? Oby wiecej takich dusz jak Jurek
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |