poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Do tych, co nie znają lpr

Lepiej słyszeć w nocy głosy, niż spod pachy wyrwać włosy.

Lepiej siorbnąc sobie herbę, niż w ścigankach tracić werwę!

Lepiej spędzić dzień z kobietą, niż użerać się z idio/etą [..........] (wstawić co kto chce).

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Do tych, co nie znają lpr

Może jestem zbyt podejrzliwy, ale nie fotografują Was czasem na tych spotkaniach? Nikt nie ma dyktafonu? Nikt nie zapisuje czegoś? Nie prowokuje nikt do wypowiedzi na tematy np. radnych i innych "filarów" itp?
:-))
Jeśli nie - to brakuje mi trchę tego dreszczyku emocji..Pozdrawiam wszystkich.

Zbych

ty jebany voyageze niemasz pojecia o takich zlotach wiec sie lanco niewypowiadaj na te tematy kurwo swoje mondrosci zachowaj dla swojego mlodszego brata z nim se popierdol on cie wyslucha i przytaknie tu wszyscy maja wyjebane na ciebie wej se na www.sztukahaftu.pl i tam sie pomadrzyj ... pozdrawiam wszystkichco byli na ostatnimm spodkaniu na barborce

pozdrowienia dla marcina23 golasza i bacy !!! konkretne chłopaki !! wielki dzieki z mojej strony za wszystko !! spoko ludzie !! pozdrawiam

...ale on już chyba dziś już o tym mówił.....?! w innym radio....!?

---
PGG

pozdrawiam dwoch milych panow ktorzy powiedzieli cos konkretnego na temat

preesarios

A potrzebna ta Orkiestra potrzebna, bo kraj biedny. Tak biedni ci ludzie co w nim mieszkaja bo maja takich ludzi jak ministrowie i dyrektorzy , ktorzy rodziny maja[ synek musi miec ladny samochod itd.] a ludzie w szpitalach umieraja bo nie ma sprzetu, pieniedzy. Rodacy przeciez placimy podatki i gdzie to wszystko przepada? Oby wiecej takich dusz jak Jurek

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org