czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zakłamanie i obłuda wokół Piesiewicza

No co ty Slash, sugerujesz korupcję w Urzędzie w Łomży?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zakłamanie i obłuda wokół Piesiewicza

Ale Ptysiu tak mógł się zachować każdy!! Lekarz,piekarz bądź aptekarz!! A Ty jak zwykle uczepiłeś sie Policji i robisz wszystko żeby jak najwięcej Ich oczernić... nie rozumiem tylko dlaczego (jakiś uraz z dzieciństwa) ??

no trudno żeby 13-latka czy 16-latka ukarac dożywociem. Powinni trafić do jakiegos domu wychowawczego na kilkanaście lat.

Dran, mieczkoś997 zgadzam się w 100% z Wami. Były 2 strzały ostrzegawcze, facet powinien się zatrzymać a on ...... liczył że uda mu się zwiać. Uważam, że za swoje czyny ponosi się odpowiedzialność. Jestem bardzo ciekawa co byście krytykujący policję powiedzieli? ale niezdara wypuścili i ........Bardziej bronicie osobę która nie podporządkowała sie prawu. Taka sytuacja nie powinna wcale mieć miejsca. Jeszcze raz stwierdzam, miał obowiązek się zatrzymać.

Trochę otoczki biznesowej...

Chiński wyrób na zlecenie Zipp - części przasnyskiej grupy Krossu, która słynie z produkcji rowerów. W tym roku planują sprzedać około 10 tys. sztuk. Ich przewagą ponad pozostałymi firmami sprzedającymi skutery jest ponad 200 punktów serwisowych (w Łomży chyba też?).
Pozostałe firmy to też chińskie: Keeway i Moto-Bi. Ostatnia produkuje skutery w tej samej fabryce, co Zipp.

na bernatowicza na przeciwko I LO.

Leszek

albo z nudów... pójdę jeszcze tam gdzie pisał tyku

Szukam psychoterapeuty dla mojego nowego "kolegi" Drana :). Ostatnio chyba się zagubił na forum, mylą mu się przyciski "wyślij" z "utwórz nowy temat" i w ogóle jest jakiś taki rozkojarzony :)

bagrmosen

chetnie pomoge koledze :)

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Virginia mowisz o Markacu zapewne? Bo nie pamietam zebysmy byli na stopie kolezenskiej ;) Szczytny cel, moze nie jest dla niego za pozno ;)

Ma zowsze Łomża

Virginia, a czy w tym przypadku nie jest już może za późno... na jakąkolwiek pomoc z Twojej strony? :)

Kupiłem na Bernatowicza.

te forum jest denne , juz dawno je opuściłem , bo tu normalnie nie można
ps. nie można usunąć jakoś swojego konta

Uwierz mi prawdomUwny, żebym to Ja był moderatorem, nie musiałbyś mnie nawet o to prosić ;P

Zebys to Ty byl moderatorem, to bylyby bany za literowki, a tygrysek moglby zakladac 100 postow jeden po drugim i byloby fajnie :P

czlowieku kup se vespe bedziesz kozak na cala lomze... bo drugiej chyba nie ma... ale do vespy musisz miec sandalki, koszule rozpieta, i dobra srake z tylu :))

Jakby dostał bana za literówkę w nicku, to nie miałby już możliwości napisać żadnego posta ;]

Leszek

Tak jak mnie Twoj :P Wiecznie wszystkich pouczasz o zasadach forum a wreszcie wypalasz z taka rewelacja :P Karygodny brak konsekwencji :P Moze Ci to zasrac papiery administratora ;)

Phobia, nie bedę prowadził konwersacji z osobą, kóra nie potrafi odróżnić literówki od błędu ortograficznego. Trochę chyba przesadziłeś z twierdzeniem, że czepiam się każdej literówki.
_wowo, masz rację. Poziom wypowiedzi na forum pozwala przypuszczać, że Łomża to miasto dysortografów, dyslektyków, dyskgrafów, dyskalkuliantów ;P No z tym ostatnim to może przesadziłem ;P

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Bo nie może być na forum dwóch mentorów ;P Literówki zostaw mi. Ty się zajmij docieraniem do świadomości osób nieuświadomionych (wciskaniem papki) ;D

rudy błazen z druhem

Jestem perfekcjonistą :) To przeszkadza w życiu :), ale nie w każdej sytuacji. Niektórzy widzą w tym zaletę ;P Może z tą fobią to prawda... Może zgłoszę się do Virgini na prywatną wizytę :P

makmarc ty wychodzisz czasem na slonce??

dran no to jak on po tobie pojecha to sie z nim spotkaj, nawkladajcie sobie lisci i po sprawie :)

Chyba nie. Trwa sezon urlopowy.

No i co przeciwnicy zastrzelenia motocyklisty? Widzicie jak tam pracuje policja? Zginęło 6 osób na własną prośbę, ponieważ nie zatrzymali się do kontroli, a u nas, że nie mają radiowozów,śmigłowców i wielu innych rzeczy, to nie znaczy, że można bezkarnie uciekać i myśleć,że się nic nie stanie....

Nigdy więcej PiS!

Ja chcialbym sprostowac, ze szpile to ja tylko Markacowi i tylko w celu zmotywowania go do dalszej pracy nad soba i samorozwoju :P

14!

Drogi Bartku. Z tym lodem to proste rzeczy są. Należy zamrozić trochę wody w zamrażarce. Trik polega na tym aby do wody dodać trochę hestereogozy aminowej. Bez problemu dostaniesz ją w każdym sklepie z przyprawami bo służy na codzień do przygotowywania solanki do peklowania wędlin. Po zamrożeniu ten lód wystarczy lekko odcedzić i gotowe. Ino uważaj bo zmarzlina trudno odtaja i genitalia można na kość zamrozić (chyba że to nie na okłady a dla blokowiskowych uciech wszelakich).

.

bartek1988 z ta Neostrada to nie przesadzaj, bo ja mialem Neo dlugi czas, opcje 512 a chodzila 768 i bylem bardzo zadowolony. Zrezygnowac musialem z powodu przeprowadzki. Przerwa w dostawie netu zdarzyla sie moze ze 2-3 razy na 3 lata i byly to krotkie przerwy. Ja naprawde na nich nie narzekalem. Wszystko chodzilo tak jak powinno. A co do tego miesiaca testowego, to nie wiem czy to bajki czy prawda. Zauwaz tylko, ile osob wtedy wzielo swiadomie za darmoche wiedzac, ze wcale nie beda przedluzac, czym tylko spowodowali gigantyczne kolejki i problemy dla osob, ktore chcialy sobie na stale podlaczyc.

Z multimedia to ja sam nie wiem jak jest, wczesniej mieli strasznie cwaniackie te promocje. A teraz moze i jest tak jak ludzie pisza, chociaz nie chce mi sie wierzyc. I skoro maja taka super duper promocje, to czemu slowa o niej na stronie nie napisali ?? Moze ktos przytoczyc dokladne warunki promocji?

Vectra jest po prostu droga i slyszalem, ze ostatnimi czasy tez nie chodzi jak powinno.

Z IST korzystalem jakis czas wynajmujac mieszkanie, musze powiedziec ze net fajnie chodzi, naprawde wysokie transfery i hub DC to duze plusy. Gdybym mial oceniac to chyba faktycznie oferuja najlepsze warunki w Lomzy. Jak wszedzie sa minusy, najwiekszy to zakaz podlaczenia drugiego komputera (co jest maksymalnie upierdliwe), doplata za zewnetrzne ip.
W krytykowanej neostradzie mialem to bez problemu, do tego miejsce na serwerze www itp. No i poki co tez mam podlaczenie radiowe i nie moge sie doczekac kabla... Jeszcze cierpliwie czekam, ale chwilami nerwy mnie szarpia na dzialanie tego netu. Nie mam pojecia jak ludzie w Nordcomie to wytrzymywali... Na razie podpisalem umowe i czekam, zobaczymy jak to bedzie dzialac. Jak za bardzo zmeczy mnie odrywanie sie od roboty, zeby zona mogla odpalic gg, czy przejrzec materialy do pracy, to moim drugim wyborem na pewno bedzie Neostrada.

14!

Treść jest ukryta

To był "czarny piątek" na drogach. Doszło do wielu wypadków - zdaniem policji, ich przyczynami było niedostosowanie prędkości do warunków panujących na drodze. W wielu rejonach Polski było mglisto i padał deszcz.

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8442810&rfbawp=1154727444.300

Kierowcy zbyt pewni swoich umiętności, każdy myśli, że jest Kubicą. Niestety
umiejętności nie te, do tego deszcz i drogi w fatalnym stanie.
Skutki widać.

Pozdrowienia

Nigdy więcej PiS!

http://www.kraksy.pl/fotka.php?n=30&t=n&il=136

http://www.kraksy.pl/fotka.php?n=116&t=n&il=136

http://www.kraksy.pl/fotka.php?n=117&t=n&il=136

http://www.kraksy.pl/fotka.php?n=118&t=n&il=136

http://www.kraksy.pl/fotka.php?n=120&t=n&il=136

http://www.kraksy.pl/fotka.php?n=122&t=n&il=136

http://www.kraksy.pl/fotka.php?n=124&t=n&il=136

http://www.kraksy.pl/fotka.php?n=126&t=n&il=136

brak mi slow...

Achhh pamiętam ten stres,te palone papierosy i ten pot na czole... Wspolczuje i zarazem gratuluję :)

Jest taki jeszcze na Ks. Anny

hehe... dzieci z Południa :)

pouciekali :) twardziele :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org