Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Samowola budowlana? |
prawdobodobnie sie dowiem ale godzine przed jak a tak to chyba nic nie zmienia a odnosbie wypowidzi voyagera to studia mam skonczone firme mam dobrze prosperujaca a jezdzic lubie zeby taka ciota jak on w majtach mokro miala z wrazenia zx
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Samowola budowlana? |
pozdrowienia dla wszystkich ktorzy byli , widzieli i sie dobrze bawili a ci ktorzy to
|
|
a i jeszcze jedno ty voyager masz inne zainteresowaniania pewnie lubisz krecic smiglem a my lubimy auta wiec sie nie wtykaj bo mozesz zle skonczyc opinie swoje mozesz wydawac na inne tematy (a to bylo chinskie ostrzezenie)a i przykro ze jestes !!!a co do jeszcze wiekszych imprez to odbeda sie a jezeli niedostaniemy zgody u nas to zrobimy jak inni inwestorzy uciekiniemy z propozycja do innych miast
|
|
powodzenia marcinie smigłowy
|
|
no i jak tu sie nie wkurwiac jak ci taki pedal sie wpierdala w nie swoje sprawy !!!!!!!!!!!!! Lepiej voyager napisz o tym do "Pani domu" czy cos w tym stylu i tam sie porzal, a tu to mozesz tylko czytac nasze opinie lepiej spieprzaj z stad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po wypowiadaj sie na TAK w sprawie klubu dla pedziow, lepiej ci to wyjdzie na zdrowie,a i psycha ci sie poprawi!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrowienia dla wszystkich,ktorzy sa ZA takimi imprezkami!!!!!!!!!!! nara
|
|
Ja też 2 razy 350,4 i więcej nie mogłem. To chyba maximum.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |